Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3045 25,646 134,099,152,196 19,038 109,386,653,437 96,317,591,121

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Elbasan Rikonstruksion i shkolles 9-vjeēare "Jorgji Dilo", Elbasan 105,348,164 Announced the Winner Ergi SHPK & Inerti SHPK 102,739,096.00
Local Unit Vlorė Furnizim vendosje me shtrese stabilizanti dhe Asfalt Betoni per nevojat e Sh.A UK Vlore 2,146,300 Re-Proclaimed and Announced the Winner ASI-2A CO 2,100,000.00
Local Unit Berat Blerje pjese kembimi dhe sherbime per mjetet e transportit, furnizim vendosje. 5,125,333 Announced the Winner Auto Manoku Servis 4,065,700.00
Local Unit Shkodėr Mirembajtje e objekteve ndertimore (lyerja me boje) 2,807,499 Announced the Winner "KONSTRUKSION 04" & DELIA IMPEX 2,789,120.00
Local Unit Shkodėr Blerje materiale pastrimi 1,166,655 Announced the Winner ALPEN PULITO 1,146,605.00
Local Unit Mallakastėr Blerje mobilje dhe paisje zyre 6,666,667 Announced the Winner E M K O SHPK 6,624,332.00
Local Unit Elbasan Blerje koka ndriēuesish me gjithė krahė pėr Agjensinė e Shėrbimeve Publike, Bashkia Elbasan 3,747,920 Announced the Winner VASAA SHPK 2,583,200.00
Local Unit Mallakastėr Blerje e paisjeve tė sistemit tė fonisė pėr Kinemanė 1,250,000 Announced the Winner FREDI ELECTRONIC 1,238,000.00
Local Unit Mallakastėr Blerje paisje pėr arredimin e sallės sė kinemasė dhe bibliotekės 6,250,000 Announced the Winner E M K O SHPK 6,137,000.00
Local Unit Tepelenė “Pastrimi i Rezervuarit dhe Rehabilitimi Kanalit Ujitės Dukaj”,Bashkia Tepelenė (Pjesor) ”. 10,059,861 Announced the Winner SHENDELLI SHPK 9,971,720.00
Local Unit Tiranė Mbikqyrja e punimeve per objektin: Kompletimi i nensistemit te Qendres se Kontrollit te Trafikut me kamera televizive me qark te mbyllur dhe integrimi i tij me nensistemet e tjera te qendres 725,379 Announced the Winner ARENA MK 597,938.00
Local Unit Klos Rik.Rrugesh dhe Nd.Muresh ne lagjen Spaval Dars, Bejn dhe Mishter 4,166,666 Announced the Winner BILIBASHI & 6D - PLAN 3,853,070.00
Local Unit Elbasan Loti I “Mbikqyrja e punimeve pėr “Sistemim i pėrroit "Gurra Shushicė", Fshati Shushicė, Njėsia Administrative, Shushicė”. 71,050 Announced the Winner REAN 95 57,300.00
Local Unit Dibėr Rikonstruksion dhe mirembajtje e Kanaleve Ujitese Bashkia Diber, 2019. 8,750,000 Announced the Winner 2 N & K.M.K 6,282,407.00
Local Unit Peqin Rikonstruksion dhe ndertim palestre se shkolles se mesme Pajove Mustafa Kemal Ataturk 54,320,433 Announced the Winner BOSHNJAKU.B-PESE VELLEZERIT 54,208,454.00
Local Unit Librazhd Rikonstruksion i Kanalit Gurakuq- Kuturman( Loti i I-re, ndertim i Sifonit te Madh). 27,045,000 Announced the Winner BAJRAMI N SHPK 25958804.7
Local Unit Dibėr Blerje Tonera per nevojat e Bashkise Diber, 2019. 1,250,000 Announced the Winner KASTRIOT VORFI 1,184,500.00
Local Unit Shkodėr Permiresim i sinjalistikes rrugore horizontale dhe vertikale (F.VTampon bllokues per rruge) 1,268,200 Announced the Winner JUBICA. SHPK 1,250,000.00
Local Unit Prrenjas Materiale per mirembajtjen e rrugeve rurale 1,679,626 Announced the Winner SARK SHPK 1,438,626.00
Local Unit Lezhė Sistemim , asfaltim i rrugeve te brendshme te fshatit Gramsh 11,946,923 Announced the Winner VLLAZNIA I.S SHPK&NDREGJONI SHPK 11,643,700.00
Local Unit Tiranė Rehabilitimi i godines se varrezave te deshmoreve (Ndertim-Montim). 5,691,299 Announced the Winner VIANTE Konstruksion 5,405,212.00
Local Unit Librazhd Riparime te pjesshem ne godinat arsimore 4,103,317 Announced the Winner KUPA SHPK 4,061,219.00
Local Unit Mat Hidroizolim taraca e muzeut``. 1,889,000 Announced the Winner PROGEEN 1,878,277.00
Local Unit Librazhd Lyerje dhe mirembajtje e objekteve ne bashki dhe njesi administrative 4,381,239 Announced the Winner KUPA SHPK 4,365,207.00
Local Unit Tiranė "Rikonstruksion i Bibliotekes se Qytetit NjA 6" 3,392,722 Announced the Winner B 93 SHPK 2,756,604.00
Local Unit Vorė Loti 4 “Kolaudim i punimeve pėr objektin “Ndėrtim i Kanalit b/a dhe ndriēim nė Rrugėn Miqėsia Domje, Njėsia Administrative Bėrxull"; Bashkia Vorė”. 111,398 Announced the Winner NOVATECH STUDIO 102,829.00
Local Unit Vorė Loti 12 “Kolaudim i punimeve pėr objektin “Rikonstruksion I Linjave Te Furnizimit Me Uje Ne Vore, Mucaj, Koder Vore Dhe Fushe Preze, Bashkia Vore”. 89,129 Announced the Winner NOVATECH STUDIO 82,273.00
Local Unit Lezhė Sherbimi i mirembajtjes se pajisjeve dhe sherbim printimi, fotokopjimi dhe skanimi i dokumentacionit per vitin 2019. 1,252,500 Announced the Winner KALLFA SHPK 1,215,000.00
Local Unit Lezhė SISTEMIM, ASFALTIM I RRUGES “ĒAMERIA PER TEK BORDI I KULLIMIT. 18,209,679 Announced the Winner NIKA SHPK 12,664,345.00
Local Unit Elbasan Asfaltim i rruges Baba Sherif Cani, lagja "Shenkoll" dhe rikonstruksion i rruges "Haki Ballshi 29,215,461 Announced the Winner BAJRAMI N SHPK 26991785.5

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data