Open Procurement Albania

Number of Results 3084

Red flagging of a procurement procedure indicates a potential exposure or risk for unlawful or unethical business conduct, mainly as regards non-compliance with anti-corruption laws. The rating for these categories will be done automatically, with predefined analytical filters.

Tenders with redflags

Title Procuring Authority / Buyer Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Annoucement Date
Furnizim vendosje dyer druri ne objektet arsimore Qeverisja Vendore Tiranė 16 770 845.00 13-08-2019
Sherbimi i pastrimit per njesite administrative Luzi i Vogel, Synej , Helmas" Qeverisja Vendore Kavajė 71 356 707.00 24-07-2019
Blerje karburanti per Drejtorine e Rrugeve Rurale dhe Drejtorine e MZSH-se. Qeverisja Vendore Kukės 4 985 000.00 06-09-2019
Rikonstruksioni i rruges "Ali Caushi" Sheshet e pallateve 108/3, 108/4, 108/5, 108/6, 108/7, 108/8, 108/9, 108/10, 108/11, 108/12, Lagjja 'Syrja Dylgjeri Qeverisja Vendore Elbasan 20 714 162.00 28-05-2019
Blerje materiale pastrimi per QEA Qeverisja Vendore Durrės 6 298 000.00 31-05-2019
Riparim dhe ndriēim trotuaresh ne unazen e vogel Shijak Qeverisja Vendore Shijak 6 166 249.00 09-05-2019
Shpenzime pėr siguracionin e mjeteve tė transportit. Qeverisja Vendore Tiranė 1 950 000.00 06-09-2019
Mirembajtje te objekteve te kopshteve, shkollave dhe cerdhes. Qeverisja Vendore Sarandė 1 250 000.00 23-08-2019
Rehabilitim, perforcim banesash ekzistuese dhe rikonstruksion qendra e fshatit Togez Qeverisja Vendore Librazhd 32 787 737.00 09-08-2019
Mirembajtje e thelle per instalimet elektrike ne objektet arsimore Qeverisja Vendore Tiranė 31 491 185.00 01-08-2019
Instalim i Programit te Finances dhe Kontabilitetit per Drejtorine e Zhvillimit Ekonomik dhe Menaxhimit Financiar Qeverisja Vendore Librazhd 1 666 667.00 20-08-2019
Ndertimi i skemes ujitese – Sektori i Ri ne Xeng, Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 58 781 504.00
Blerje artikuj te ndryshem ushqimor, Shkolla Speciale 3 Dhjetori Qeverisja Vendore Shkodėr 2 220 621.00 28-08-2019
"Zbatimi Projekt-Preventivit per Efiēencen e Energjise i Nderteses Ekzistuese 4-KT. ne Bashkepronesi, Pallati nr. 3 (Fizarmonike), Lagje 1, ne Qender te Qytetit Krume Qeverisja Vendore Has 25 785 910.00 03-05-2019
Realizim i sherbimeve data, sistemit te sigurise dhe sistemeve smart te UKD-se Qeverisja Vendore Durrės 7 966 833.33 30-07-2019
Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit (riparim mjetesh) Qeverisja Vendore Tiranė 2 080 500.00 21-08-2019
Shkolla Asim Vokshi-Palester dhe terrene sportive dhe sistemime te jashtme ne gjimnazin "Asim Vokshi". Qeverisja Vendore Tropojė 50 319 591.00 23-04-2019
Rikonstruksion i shkollės “Mustafa Matohiti”. Qeverisja Vendore Patos 74 258 784.00 10-05-2019
Rikonstruksion i kanalit ujites, lagjia Fushaxhi. Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 3 429 985.00 07-08-2019
Prerje e druve te zjarrit,ngarkim,transport dhe stivim ne sheshin e depozitimit. Qeverisja Vendore Klos 1 500 000.00 20-08-2019
Mirembajtje objekte shkollore, kopshte dhe te tjera, 2019 Qeverisja Vendore Cėrrik 4 099 987.00 15-08-2019
Mbikqyrje per prokurimin me objekt Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti I, Qytet Durres Qeverisja Vendore Durrės 920 833.00 19-07-2019
Pjesė kėmbimi pėr pajisje tė montuara nė mjete. Qeverisja Vendore Tiranė 3 499 400.00 09-08-2019
Rehabilitim i kanalit ujitės Hardhishtė-Rreth. Qeverisja Vendore Shijak 52 163 759.00 23-04-2019
Blerje baze materiale(Stabilizant) Qeverisja Vendore Shkodėr 1 079 355.00 28-05-2019
Blerje Nafte per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike Qeverisja Vendore Skrapar 5 000 000.00 16-08-2019
Blerje DIESEL D1 Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 1 362 643.00 07-09-2019
Loti III Blerje materiale durale Qeverisja Vendore Patos 252 750.00 30-07-2019
Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Rrethina,Postribe dhe Shale Qeverisja Vendore Shkodėr 6 926 401.00
Mirembajtje Objektesh Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 9 790 698.00 24-05-2019
Rikonstruksion Rruga "Zabelej” Qeverisja Vendore Shkodėr 12 314 310.00 24-05-2019
"Sistemim - Asfaltim i rruges Muriqan-Gorice Qeverisja Vendore Shkodėr 15 119 227.00 31-05-2019
Rikonstruksion Rruga “Brioti”. Qeverisja Vendore Shkodėr 19 258 655.00 29-05-2019
Rikonstruksion i godines 11-12 Qeverisja Vendore Tiranė 247 470 811.00 30-05-2019
Sherbim mirembajtje per automjetet e transportit Qeverisja Vendore Tiranė 3 333 333.00 07-08-2019
Blerje aksesore skelerie Qeverisja Vendore Tiranė 1 856 835.00 09-08-2019
Sherbimi mirembajtjes te varrezave publike dhe te deshmoreve te Bashkise Vlore Qeverisja Vendore Vlorė 8 000 000.00 25-07-2019
Hidrant vadites Qeverisja Vendore Korēė 1 000 000.00 30-07-2019
Blerje sherbimi per Bashkine e Tiranes, per projektin Fillo me nje ide-Fito nje intership ne Bashkine e Tiranes Qeverisja Vendore Tiranė 983 333.00 09-08-2019
Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc Qeverisja Vendore Shkodėr 9 188 764.00
Supervizim i objektit Rikonstruksion i shkolles Mustafa Matohiti Qeverisja Vendore Patos 1 143 760.00 28-05-2019
Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" Qeverisja Vendore Tiranė 99 902 997.00 31-05-2019
Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare 1 Qershori Qeverisja Vendore Tiranė 74 932 686.00 31-05-2019
Rikonstruksioni i Biblotekes se Qytetit, Nj.A 2 Qeverisja Vendore Tiranė 2 594 758.00 04-07-2019
Rikonstruksioni I Shkolles Thanas Bozo,Ndertimi I Palestres Dhe Terrenet SportiveNjesia Administrative Kolonje ,Kolonje ,Bashkia Lushnje Qeverisja Vendore Lushnje 65 437 914.00 05-07-2019
Mirembajtje e thelle e sistemit te ngrohjes ne objektet arsimore Qeverisja Vendore Tiranė 35 496 280.00 10-07-2019
Shpenzim mirmbajtje riparime Qeverisja Vendore Elbasan 5 691 386.00 05-08-2019
Loti V: Blerje buke per Shtepine e te Moshuarve Qeverisja Vendore Elbasan 305 867.00 09-08-2019
Loti IV: Blerje mish per Shtepine e te Moshuarve Qeverisja Vendore Elbasan 544 750.00 09-08-2019
Loti III: Blerje produkte bulmeti per Shtepine e te Moshuarve Qeverisja Vendore Elbasan 847 083.00 09-08-2019
Loti II: Blerje produkte ushqimore per Shtepine e te Moshuarve Qeverisja Vendore Elbasan 670 808.00 09-08-2019
Loti I : Blerje fruta-perime per Shtepine e te Moshuarve Qeverisja Vendore Elbasan 266 692.00 09-08-2019
Blerje elektropompa per shoqerine Ujesjelles Kanalizime Patos. Qeverisja Vendore Patos 2 249 546.00 30-08-2019
Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A Qeverisja Vendore Shkodėr 16 855 995.00
Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B Qeverisja Vendore Shkodėr 14 262 603.00
Rikualifikim urban i bllokut qe kufizohet nga Blv Bajram Curri-Blv Petro N. Luarasi-Rruga Taulantia-Rruga Ali Demi-Faza I Qeverisja Vendore Tiranė 112 518 191.00 09-04-2019
Loti II: “Blerje bojėra pėr printera, fotokopje dhe plotera”. Qeverisja Vendore Tiranė 14 583 333.00 06-05-2019
Rikonstruksion mirembajtje shkollat ne Bashkine Tepelene Qeverisja Vendore Tepelenė 1 350 000.00 26-07-2019
Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik tė matjes tė ujit tė pijėshėm nė fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkėveprimi ndėrkufitar pėr furnizimin me ujė tė pastėr nėpėrmjet njė mjedisi tė shėndetshėm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). Qeverisja Vendore Korēė 13 125 800.00 29-05-2019
Ndertim Ure Tip BELI mbi lumin Shkumbin per lagjen Rrethi i Bardhe, Hotolisht Qeverisja Vendore Librazhd 7 491 428.00 26-07-2019
Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit Qeverisja Vendore Shkodėr 3 013 967.00
Sistemim i qendres se fshatit Ngjeqar L=1141 ml. Qeverisja Vendore Roskovec 1 222 980.00
Blerje vajra e lubrifikante per nevojat e enteve vartese Qeverisja Vendore Fier 3 033 417.00 14-05-2019
Sherbime Vijezime dhe Vendosje Tabelash Qeverisja Vendore Tiranė 5 412 973.00 10-07-2019
Rikonstruksion i shkolles se Mesme Jovan Ndreko fshati Libofshe Nj. Adm. Libofshe Qeverisja Vendore Fier 21 841 709.00 30-04-2019
Ndertim dhe rikonstruksion shkollash Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 33 333 062.00 07-05-2019
Rikonstruksion dhe shtese anesore 2 kate, Shkolla e Mesme e Bashkuar "Mihal Nako", fshati Fier Seman, Njesia Administrative Gradishte Qeverisja Vendore Divjakė 68 067 806.00 30-04-2019
Blerje materiale te buta dhe dysheke per femije. Qeverisja Vendore Tiranė 20 937 512.55 02-05-2019
Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti 1,Qyteti Durres Qeverisja Vendore Durrės 41 804 762.00 31-05-2019
Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I" Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 1 528 888.00 19-07-2019
FV pjese kembimi goma Qeverisja Vendore Vau i Dejės 5 000 000.00 26-07-2019
Sherbime te publikimit dhe printimit Qeverisja Vendore Tiranė 2 196 233.00 26-07-2019
Pėrmirėsimi dhe fuqizimi i parkut tė Lanfillit Qeverisja Vendore Vau i Dejės 11 666 666.00 29-07-2019
Rikonstruksion i shkolles 24 Maji dhe ambienteve sportive, Vlore Qeverisja Vendore Vlorė 82 981 479.00 26-04-2019
Rikonstruksion "Shkolla e Mesme e Bashkuar Pustec. Qeverisja Vendore Pustec 22 581 165.00 27-05-2019
Grumbullimin dhe transportin e mbeturinave nė territorin e bashkisė Prrenjas Qeverisja Vendore Prrenjas 686 868.00
“Studim projektim per rikonstruksione ne rrjetin ekzistues te qytetit Durres” Qeverisja Vendore Durrės 47 232 905.83 29-05-2019
Blerje Motokarro Qeverisja Vendore Tiranė 1 250 000.00 26-07-2019
Ndertim kopeshti me dreke ne fshatin Cerme Sektor, Njesia Administrative Terbuf, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 56 051 653.00 30-04-2019
Rikonstruksion i shkolles 9-vjeēare ’Pinellopi Pirro’ Qeverisja Vendore Fier 34 828 213.00 30-04-2019
Rikonstruksion Rruga "Shasi”. Qeverisja Vendore Shkodėr 12 800 370.00 24-05-2019
“Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalėz, Bizė, Draē dhe Shetaj, Nj. Adm Ishėm, Bashkia Durrės” Qeverisja Vendore Durrės 180 414 265.00 27-05-2019
Riparime me asfalt rruge Rurale Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 12 499 988.00 30-05-2019
Loti 2: Riparim i makinave dhe mjeteve te ndertimit Qeverisja Vendore Fier 23 712 481.00 30-05-2019
Loti i parė:“Rikualifikimi i sheshit rekreativ nė rrugėn ”Belul Hatibi” Qeverisja Vendore Tiranė 2 666 043.30 08-07-2019
Loti i dytė: “Rikualifikimi i sheshit nė rrugėn “Irfan Tomini” Qeverisja Vendore Tiranė 2 380 517.00 08-07-2019
Riparim mirembajtje objekte ndertimore Qeverisja Vendore Tiranė 3 319 542.00 10-07-2019
Sherbimi i dekorit ne Bashkine Vlore Qeverisja Vendore Vlorė 3 241 900.00 25-07-2019
RIKOSTRUKSIONI I UJESJELLESIT BULQIZE, RRJETI SHPERDARES, FAZA E II (LINJA SEKONDARE DHE TERCIALE). Qeverisja Vendore Bulqizė 6 262 041.00 20-08-2019
Blerje dru zjarri Qeverisja Vendore Kukės 6 423 733.00 08-02-2019
Rikonstruksion i rruges Oblike – Velinaj – Alimetaj, Loti 3 Qeverisja Vendore Shkodėr 15 740 387.00 31-05-2019
Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit. Qeverisja Vendore Tiranė 14 971 415.00 23-05-2019
Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve te Bashkise Shkoder Qeverisja Vendore Shkodėr 523 200.00 31-05-2019
Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 80 231 510.83 31-05-2019
Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Hipoklorit Kalciumi Qeverisja Vendore Lushnje 6 270 000.00 17-07-2019
Rikonstruksion Ēerdhes Nr. 2 Qeverisja Vendore Bulqizė 17 848 333.33 02-05-2019
Rikonstruksion kopshti Neim Babameto Qeverisja Vendore Durrės 12 747 000.00 17-05-2019
Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I " Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 82 111 600.45 28-05-2019
Bleje material elektrike dhe mekanike Qeverisja Vendore Tiranė 1 999 984.00 31-05-2019
Sistemim asfaltim rruga Qender Mes – Kullaj Qeverisja Vendore Shkodėr 8 685 571.00 31-05-2019
Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit Qeverisja Vendore Tiranė 12 886 343.00 22-05-2019
Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani Qeverisja Vendore Tiranė 23 997 834.00 22-05-2019
Rikonstruksion i kanalit ujites Galigat-Cingar Siper-Drize Qeverisja Vendore Gramsh 28 043 538.00 08-05-2019
“Rikualifikim i ambienteve tė impiantit Bovillė”. Qeverisja Vendore Tiranė 214 972 613.19 27-05-2019
KARBURANT GAZOIL Qeverisja Vendore Vlorė 13 450 000.00 30-05-2019
Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen "Bedri Karapici" "Hamdi Pepa" Qeverisja Vendore Tiranė 549 371.00 31-05-2019
Rikonstruksion Rruga Mukej. Qeverisja Vendore Shkodėr 1 917 123.00 24-05-2019
Loti i Tetembedhjete: “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion rruge “Bahcallek” Qeverisja Vendore Shkodėr 111 310.00 31-05-2019
Sistemim i oborrit te pallatit nr. 28 Lagja Beselidhja Lezhe Qeverisja Vendore Lezhė 2 144 229.00 05-07-2019
Logu i bjeshkeve Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 1 250 000.00 22-07-2019
Rikonstruksion i Depos me W-4000 m3 nė Partitar Qeverisja Vendore Tiranė 17 417 495.00 24-05-2019
Loti i tetė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i Depos me W-4000 m3 nė Partitar“ Qeverisja Vendore Tiranė 452 854.00 31-05-2019
Blerje goma Qeverisja Vendore Tiranė 3 023 138.00 19-04-2019
Sistemim asfaltim Rruge te brendshme fshati Samrisht i Vjeter Qeverisja Vendore Shkodėr 15 261 158.00 31-05-2019
Sherbim mirembajtje per Njesine Adminstrative Lekas Qeverisja Vendore Korēė 5 121 292.00 08-08-2019
Rikonstruksion i shkolles se mesme Petro Nini Luarasi, Erseke , Bashkia Kolonje Qeverisja Vendore Kolonjė 60 139 457.00 26-04-2019
Rikonstruksioni I Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit ne bashkine Rrozhine Loti III Qeverisja Vendore Rrogozhinė 206 398 765.00 27-05-2019
Rikonstruksion rrjet ujesjellesi dhe kanalizimi ne Rrugen"Dalip Zavalani, Vath Koreshi, dhe rrugen midis Petro Nini Luarasi dhe Shyqeri Ishmi. Qeverisja Vendore Tiranė 14 112 605.00 31-05-2019
“Uniforma dhe veshje tė tjera speciale pėr Policinė Bashkisė pėr vitin 2019”. Qeverisja Vendore Tiranė 13 455 000.00 22-05-2019
Ndėrtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri nė Depo Kombinat. Qeverisja Vendore Tiranė 68 863 113.00 22-05-2019
Ndertim Ujesjellesi Balshaj Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 10 026 559.00 29-05-2019
Loti I: “Ndėrtimi i urės nė rrugėn Kocaj-Veski, Baldushk” Qeverisja Vendore Tiranė 18 249 229.00 29-05-2019
Loti II: “Rikonstruksoni i urės sė fshatit Vilėz, Zall Bastar” Qeverisja Vendore Tiranė 11 715 137.00 29-05-2019
Furnizim vendosje te zyrave te informimit turistik. Qeverisja Vendore Lezhė 1 250 000.00 08-07-2019
Furnizim vendosje pjese kembimi, per nevojat e Bashkise Diber, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 2 083 333.00 20-05-2019
Rikonstruksion i rrugės Hafiz Ali Ulqinaku” Qeverisja Vendore Shkodėr 6 118 045.00 27-05-2019
Shtese kontrate per Mbikqyrje punimesh per objektin: Ndertimi i ri i shkolles 9 vjecare S.Maci Qeverisja Vendore Tiranė 328 613.00
Rikonstruksion shkolla 9 vjecare Hajdar Dushi Qeverisja Vendore Durrės 67 612 000.00 16-04-2019
RIKUALIFIKIM I RRUGICAVE TE QYTETIT KAVAJE Qeverisja Vendore Kavajė 16 420 000.00 31-05-2019
Kanali ujites KU-21 Qeverisja Vendore Shkodėr 12 091 934.00 29-05-2019
Rikonstruksion i Rruges Drita, Lagjia Nr.2 ,Kavaje Qeverisja Vendore Kavajė 12 325 000.00 29-05-2019
Rikonstruksion kopshti 1 Maji Qeverisja Vendore Durrės 20 833 000.00 02-04-2019
Rruga Argjinatura Rruga Monte Karlo Qeverisja Vendore Kamėz 35 573 194.00 02-05-2019
Boje sinjalistike horizontale Qeverisja Vendore Korēė 2 082 750.00 07-05-2019
Loti i nėntė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i linjės se ujėsjellesit Ų 140 mm PE nga baseni i presionit nė Dajt deri nė depon e fshtit Ferraj” Qeverisja Vendore Tiranė 1 188 366.00 31-05-2019
Blerje Ēimento Qeverisja Vendore Skrapar 916 667.00 04-07-2019
RIKONSTRUKSION I RRUGEVE DHE QENDRES NE FSHATIN BILĒĖ, NJĖSIA ADMINISTRATIVE VELABISHT,BASHKIA BERAT Qeverisja Vendore Berat 12 447 248.00 01-02-2019
Rruga(Ibrahim Rugova Mark Tirta Mehdi Frasher Mit’hat Frasheri). Qeverisja Vendore Kamėz 44 081 461.00 11-02-2019
Ndertim rruga "Shebeniku Skenderbeu". Qeverisja Vendore Kamėz 59 286 710.00 26-02-2019
Loti i trete Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga SkenderbeuShebeniku) Qeverisja Vendore Kamėz 680 777.00 19-04-2019
Rehabilitimi i ujembledhesit Kurjan Qeverisja Vendore Roskovec 22 452 758.00 26-04-2019
Loti i Parė: “Mbikqyrje e punimeve pėr objektin: “Rruga Argjinatura + Rruga Monte Karlo”. Qeverisja Vendore Kamėz 542 744.00 23-05-2019
Rikonstruksion Rruga Cen Broja Qeverisja Vendore Shkodėr 6 381 106.00 27-05-2019
"Rikonstruksion i kanalit, fshati Iballe". Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 24 473 446.00 27-05-2019
Per nje shtese fondi tek objekti "Sistemim blloku tek ish ferma loti I" Qeverisja Vendore Pogradec 19 574 639.00 30-05-2019
FV Gjelberim ne qytet Qeverisja Vendore Durrės 12 500 000.00 31-05-2019
Rikonstruksioni i Shkolles Mesme Belsh "Sami Frasheri Qeverisja Vendore Belsh 75 710 375.00 30-04-2019
Rikonstruksion i shkolle 9-vjecare 4 Deshmoret Qeverisja Vendore Lushnje 41 567 739.00 26-04-2019
Ujėsjellėsi i Vau Dejės. Qeverisja Vendore Vau i Dejės 143 739 115.00 23-05-2019
Blerje materiale kompjuterike Qeverisja Vendore Shkodėr 2 995 305.00 30-05-2019
Loti i dytė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet kanalizimi nė Rrugėn e Elbasanit” Qeverisja Vendore Tiranė 2 891 462.00 31-05-2019
Supervizion punimesh per objektin : "Ujesjellesi i Vau Dejes" Qeverisja Vendore Vau i Dejės 1 148 534.00 31-05-2019
Blerje mish i fresket per nevojat e kopshteve dhe cerdheve, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 1 083 333.00 03-07-2019
RIKONSTRUKSION DHE SISTEM NGROHJE,PALESTER DHE SISTEMIM AMBJENTI,SHKOLLA E MESME E BASHKUAR FAN, MIRDITE Qeverisja Vendore Mirditė 60 143 671.00 24-04-2019
RIKONSTRUKSION I PLOTE I KOMPLEKSIT TE GODINAVE 1,2,3, SHKOLLA 9 VJECARE 'PASHKO VASA'RRESHEN Qeverisja Vendore Mirditė 101 744 516.00 24-04-2019
Rikonstruksioni i rruges Zall-Bastarit (Ura Zall Dajt deri ne Zall Bastar) – Loti II Qeverisja Vendore Tiranė 74 808 095.00 08-03-2019
Sherbimi i Sigurimit me roje fizik dhe me sistem elektronik te objekteve ne administrim te shoqerise UKE sh.a Elbasanper vitin 2019 Qeverisja Vendore Elbasan 27 745 160.55 28-03-2019
Rikonstruksion i linjės se ujėsjellesit Ų 140 mm PE nga baseni i presionit nė Dajt deri nė depon e fshatit Ferraj Qeverisja Vendore Tiranė 52 582 578.00 24-05-2019
Blerje bateri, goma, vaj etj Qeverisja Vendore Tiranė 4 000 000.00 31-05-2019
Sistemim Asfaltim I Rrugeve ne Fshatin Toshkez” Qeverisja Vendore Lushnje 41 639 371.00 22-05-2019
Rikonstruksion i rruges "Gjonas- Stan Qeverisja Vendore Roskovec 4 545 644.00 14-05-2019
Prodhim, transport (i brendshem dhe i larget) dhe depozitim ne piken e grumbullimit i druve te zjarrit per bashkine Tropoje Qeverisja Vendore Tropojė 4 527 092.00 20-05-2019
Blerje bojra dhe fotokopje Qeverisja Vendore Fier 5 283 510.00 13-03-2019
Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike Qeverisja Vendore Durrės 11 968 076.67 14-05-2019
Rikonstruksion i rreshqitjeve anesore ne rrugen Muhamet Deliu Qeverisja Vendore Tiranė 3 504 743.00 30-05-2019
Rehabilitim i shkolles se mesme Gjergj Pekmezi Qeverisja Vendore Pogradec 64 913 231.00 10-05-2019
Per nje shtese fondi tek objekti "Sistemim rruges blloku Gorice" Qeverisja Vendore Pogradec 10 958 968.00 30-05-2019
Rehabilitimi i digės se ujėmbledhesit Tapizė Qeverisja Vendore Krujė 171 297 213.00 29-05-2019
Mirembajtje e Sistemeve te Integruara te Bashkise Shkoder Qeverisja Vendore Shkodėr 2 168 333.00 16-04-2019
Furnizim vendosje matesash uji per vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 9 720 624.00 17-05-2019
Marreveshje kuader, Blerje materiale te ndryshme ndertimi Qeverisja Vendore Mat 3 333 300.00 29-05-2019
Rikonstruksion rruga Kont Urani Qeverisja Vendore Durrės 4 159 000.00 07-05-2019
Blerje materiale per fshesat e makinerive fshese. Qeverisja Vendore Tiranė 1 399 903.00 23-05-2019
Rikonstruksion i shkolles se Mesme te Bashkuar , “Ishull Lezhe “ dhe ndertim palestre. Qeverisja Vendore Lezhė 67 642 272.00 10-05-2019
Sistemim asfaltim i lagjes X, Kocaj Qeverisja Vendore Gramsh 41 666 667.00 15-03-2019
Rehabilitimi i Parkut Rinia" Qeverisja Vendore Tiranė 104 629 747.00 30-04-2019
Blerje goma per makinerite e ASHP-se dhe makinat e DSHPBVM Qeverisja Vendore Elbasan 1 023 292.00 31-05-2019
Ndertim KUN Rruget Kamez. Qeverisja Vendore Kamėz 39 097 860.00 02-05-2019
Shpim pusi dublant Nr 3 B Kafaraj Qeverisja Vendore Fier 2 806 000.00 29-05-2019
Rikonstruksion sheshi lagjia "18 Tetori" Ura Vajgurore Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 30 574 691.00 04-04-2019
Rikonstruksion i Kanalit Gurakuq- Kuturman( Loti i I-re, ndertim i Sifonit te Madh). Qeverisja Vendore Librazhd 27 045 000.00 15-04-2019
Furnizim me artikuj ushqimore per kopshte, konvikte dhe cerdhe te bashkise Lezhe Qeverisja Vendore Lezhė 15 476 608.00 24-05-2019
SHERBIME MJETESH ESKAVATORE Qeverisja Vendore Vlorė 1 500 000.00 30-05-2019
Blerje fruta/perime per nevojat e kopshteve dhe cerdheve, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 2 416 667.00 12-06-2019
Blerje Tonera per nevojat e Bashkise Diber, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 1 250 000.00 10-05-2019
"Shtese e Rruges 1 Qershori, Njesia Administrative Berxull, Domje, Bashkia Vore" Qeverisja Vendore Vorė 9 925 855.00 17-05-2019
Blerje baze materiale (asfalt) ne vendodhjen e objekteve Patos, Zharrez ,Grize ,Frasher,Sheqishte,Fshati i Ri. Qeverisja Vendore Patos 33 272 649.00 17-05-2019
NDĖRTIM I SHKOLLĖS 9 VJEĒARE 18 TETORI Qeverisja Vendore Kuēovė 64 093 023.00 26-04-2019
Shtese anesore 3 kate dhe ndertim palestre per shkollen 9- vjecare Vilson Blloshmi, Librazhd Qeverisja Vendore Librazhd 69 067 893.00 30-04-2019
Ndertim i shkolles 9 vjecare Golem,Kavaje Qeverisja Vendore Kavajė 118 762 454.00 13-05-2019
Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė” Qeverisja Vendore Tiranė 7 555 000.00 31-05-2019
Materiale per ndertimin e rrjetit te brendshem Cete Qeverisja Vendore Devoll 2 049 500.00 31-05-2019
Mirmbajtje kanalesh ujites Qeverisja Vendore Bulqizė 9 982 146.16 26-03-2019
Materiale hidraulike Qeverisja Vendore Korēė 2 500 000.00 08-05-2019
Blerje peme dekorative gjelberim Qeverisja Vendore Kamėz 16 666 667.00 20-05-2019
Blerje uje i pijshem. Qeverisja Vendore Tiranė 1 416 467.00 21-05-2019
Loti II: Blerje gradare gize, profile e rrjeta metalike Qeverisja Vendore Pogradec 1 249 980.00 27-05-2019
Ndertimi i stacioneve te pompimit ne territorin e Bashkise Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 2 607 600.00 28-05-2019
Ndertim 3 ura ne rrugen e fshatit Metoh Qeverisja Vendore Mallakastėr 4 583 333.00 30-05-2019
Riparim rrugesh mbushje me cakull dhe skarifikim, ne territorin e Bashkise Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 2 299 766.00 31-05-2019
“Blerje materiale inerte” Qeverisja Vendore Durrės 6 999 433.33 29-05-2019
"Skema Ujitese Ballaban,Ujitja e Fushes Ballaban vazhdimi Qeverisja Vendore Kėlcyrė 23 308 514.00 26-04-2019
Rehabilitim rrugesh dhe rikualifikim pjesor me asfalt ne Sarande & Ksamil. Qeverisja Vendore Sarandė 5 460 833.00 30-04-2019
Shkalle lidhese ndermjet rrugeve ne lagjen 2, dhe sistemime ambientesh publike. Qeverisja Vendore Sarandė 3 083 333.00 17-05-2019
Ndertimi i segmentit rugor ndermjet Bugenville dhe Eko -Kampus Qeverisja Vendore Sarandė 7 216 667.00 20-05-2019
Blerje Kancelari dhe Tonera Qeverisja Vendore Kolonjė 1 629 166.00 20-05-2019
Loti 12 “Kolaudim i punimeve pėr objektin “Rikonstruksion I Linjave Te Furnizimit Me Uje Ne Vore, Mucaj, Koder Vore Dhe Fushe Preze, Bashkia Vore”. Qeverisja Vendore Vorė 89 129.00 22-05-2019
Mbikqyrja e punimeve per objektin: Kompletimi i nensistemit te Qendres se Kontrollit te Trafikut me kamera televizive me qark te mbyllur dhe integrimi i tij me nensistemet e tjera te qendres Qeverisja Vendore Tiranė 725 379.00 30-05-2019
Mirembajtja e varrezave publike dhe te deshmoreve Qeverisja Vendore Korēė 3 577 494.00 30-05-2019
Loti 2 "Sistemim Asfaltim I Rruges Superstrada Rinas – Lagja Sefa, Lagjia Bruke", Bashkia Vore. Qeverisja Vendore Vorė 2 516 625.00 31-05-2019
Qendėr kontrolli (faza e dytė) Qeverisja Vendore Tiranė 2 500 000.00 29-05-2019
Rikualifikimi i mikrohapesirave te gjelbra Qeverisja Vendore Tiranė 4 100 000.00 31-05-2019
Ndertimi i segmentit rrugor nga rreth-rrotullimi Mullet deri te ura ne fshatin Qeha. Qeverisja Vendore Tiranė 208 243 180.90 07-03-2019
Asfaltim i rruges se varrezave ne Kuqan, Njesia Administrative Shirgjan Qeverisja Vendore Elbasan 12 286 294.00 03-04-2019
’’Rehabilitimi i fasades se pallatit te kryqezimi i rruges se Dibres me Unazen e Vogel’’ Qeverisja Vendore Tiranė 26 265 709.00 09-04-2019
Rikonstruksion i shkolles 9-vjeēare "Jorgji Dilo", Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 105 348 164.00 26-04-2019
Riparimi i Stacionit te pompave ne zonen e Shelgut, Bashkia Cerrik " Qeverisja Vendore Cėrrik 7 890 900.00 26-04-2019
Asfaltim i rruges Baba Sherif Cani, lagja "Shenkoll" dhe rikonstruksion i rruges "Haki Ballshi Qeverisja Vendore Elbasan 29 215 461.00 30-04-2019
Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones Qeverisja Vendore Vlorė 1 960 000.00 08-05-2019
Riparime te sistemit ujites ne territorin e Bashkise Cerrik Qeverisja Vendore Cėrrik 23 333 678.00 10-05-2019
Shtylla metalike me ndricues Qeverisja Vendore Korēė 1 000 000.00 14-05-2019
Blerje qese mbeturinash per kosha. Qeverisja Vendore Tiranė 943 200.00 24-05-2019
Investime ndriēim rrugė dytėsore Qeverisja Vendore Shkodėr 5 696 598.00 23-05-2019
Loti 11 “Kolaudim i punimeve pėr objektin “Rikonstruksion i rruges industriale prane Terminalit te Doganes se Tiranes Bashkia Vore”. Qeverisja Vendore Vorė 47 914.00 22-05-2019
Siguracioni ndertesave. Qeverisja Vendore Durrės 2 098 000.00 27-05-2019
Zėvendėsimi shtyllash zinkat, ndriēuesve tė dėmtuar zinkat dhe i kapakėve tė shtyllave Qeverisja Vendore Shkodėr 1 743 588.00 27-05-2019
Blerje kamion 4 aks Qeverisja Vendore Tiranė 5 200 000.00 27-05-2019
Prodhim lende djegese (dru zjarri) per nevoja te Bashkise Bulqize Qeverisja Vendore Bulqizė 4 250 000.00 30-05-2019
Blerje pjese kembimi Qeverisja Vendore Tiranė 4 600 000.00 31-05-2019
Mbikqyerje e punimeve per objektin Rehabilitim i skemes ujitese te ujembledhesit Malaj-2(Faza 3)" Mirdite. Qeverisja Vendore Mirditė 975 873.00 08-05-2019
Blerje materiale per ndriēim ne Berdenesh dhe Manastir. Qeverisja Vendore Sarandė 1 500 000.00 16-05-2019
Rikonstruksion Ujesjelles Fshati German (rrjeti I shperndarjes Fshati Muzhake) (Faza II)``. Qeverisja Vendore Mat 5 393 930.00 24-05-2019
Riparime te pjesshem ne godinat arsimore Qeverisja Vendore Librazhd 4 103 317.00 24-05-2019
Lyerje dhe mirembajtje e objekteve ne bashki dhe njesi administrative Qeverisja Vendore Librazhd 4 381 239.00 23-05-2019
Loti i Dytė “Mbikqyrje e punimeve pėr objektin: “Ndertim rruga Themistokli Germenji”, Qeverisja Vendore Kamėz 214 801.00 23-05-2019
Pajisje Elektroshtepiake Qeverisja Vendore Korēė 1 279 165.00 20-03-2019
Permiresim Pyjesh. Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 989 120.00 21-05-2019
Hidroizolim taraca e muzeut``. Qeverisja Vendore Mat 1 889 000.00 24-05-2019
Sistemim asfaltim i rruges Rraboshte- Shkolla 9-te vjecare Qeverisja Vendore Lezhė 10 113 930.00 28-05-2019
Loti i Dytė “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikualifikim urban i Bllokut qė kufizohet nga rrugėt ”Kastriotėt” – ”Gramozi” – ”E.Bashajve” – ”Ramadan Citaku” Qeverisja Vendore Tiranė 1 472 543.00 31-05-2019
Loti 2 Blerje Perde, kuinta e madhe, per Kinemane e Qytetit Qeverisja Vendore Prrenjas 150 000.00 14-05-2019
Mirembajtje e objekteve ndertimore (lyerja me boje) Qeverisja Vendore Shkodėr 2 807 499.00 16-05-2019
Mirėmbajtje dhe riparime tė tjera elektrike. Qeverisja Vendore Tiranė 4 200 000.00 31-05-2019
Mbikėqyrje projekti Kanali ujitjes Ēėrragė Qeverisja Vendore Belsh 1 183 259.00 31-05-2019
Zevendesim i linjes Belsh-Cepe Qeverisja Vendore Belsh 20 806 185.00 03-04-2019
Rikonstruksion ne rruget e Njesise Ad.Gurre Qeverisja Vendore Klos 2 366 764.00 07-05-2019
Rikonstruksion i rruges DEA Ksamil. Qeverisja Vendore Sarandė 3 883 333.00 13-05-2019
Loti 15 “Kolaudim i punimeve pėr objektin «Shtesa e rruges:"Sistemim-Asfaltim Rrugeve Domje, Rruga "Ramadan Zaskoci", Rruga "Kodra e Toteve", Rruga "Ismail Qemali", Rruga "Naim Frasheri ", Njesia Administrative Berxull, Bashkia Vore». Qeverisja Vendore Vorė 31 264.00 22-05-2019
Rik.Rrugesh dhe Nd.Muresh ne lagjen Spaval Dars, Bejn dhe Mishter Qeverisja Vendore Klos 4 166 666.00 23-05-2019
RIKONSTRIKSION I RRUGES LIDHESE TE FSHATIT PEROLLAJ (NJA GOLAJ, HAS) Qeverisja Vendore Has 20 509 164.00 24-04-2019
Furnizim vendosje me shtrese stabilizanti dhe Asfalt Betoni per nevojat e Sh.A UK Vlore Qeverisja Vendore Vlorė 2 146 300.00 13-05-2019
Blerje materiale pastrimi Qeverisja Vendore Shkodėr 1 166 655.00 17-05-2019
Blerje e paisjeve tė sistemit tė fonisė pėr Kinemanė Qeverisja Vendore Mallakastėr 1 250 000.00 27-05-2019
Rinovimi i Suportit te Infrastruktures Qendrore te UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 20 996 000.00 07-05-2019
Rehabilitim i Diges Rezervuarit te Okshtunit, Pastrim i Kanaleve Kulluese dhe Vaditese, Bashkia Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 48 333 333.00 09-05-2019
Blerje makine vinē me kosh per shtylla elektrike Qeverisja Vendore Bulqizė 2 916 667.00 26-04-2019
Sherbime per qeramarrje mjete transporti (bote, mjet per vaditjen e bimesise dekorative) Qeverisja Vendore Tiranė 3 326 717.00 14-05-2019
Sherbim Riparim Elektromotore dhe Transformatore Qeverisja Vendore Fier 1 400 000.00 14-05-2019
Blerje mallra ushqimore per nevojat e kopshteve dhe cerdheve, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 3 416 667.00 15-05-2019
Blerje tabela per sinjalistike rrugore vertikale Qeverisja Vendore Sarandė 2 083 333.00 15-05-2019
Permiresim i sinjalistikes rrugore horizontale dhe vertikale (F.VTampon bllokues per rruge) Qeverisja Vendore Shkodėr 1 268 200.00 16-05-2019
Blerje dru zjarri per ngrohje Qeverisja Vendore Pėrmet 1 137 500.00 21-05-2019
Loti 4 “Kolaudim i punimeve pėr objektin “Ndėrtim i Kanalit b/a dhe ndriēim nė Rrugėn Miqėsia Domje, Njėsia Administrative Bėrxull"; Bashkia Vorė”. Qeverisja Vendore Vorė 111 398.00 22-05-2019
Sherbimi i mirembajtjes se pajisjeve dhe sherbim printimi, fotokopjimi dhe skanimi i dokumentacionit per vitin 2019. Qeverisja Vendore Lezhė 1 252 500.00 28-05-2019
Rikonstruksion Rruga Strikēan Qeverisja Vendore Bulqizė 15 729 166.00 01-04-2019
Skemat ujijtese Qeverisja Vendore Korēė 17 238 211.00 04-04-2019
Rikualifikimi i rruges 20 Janari Qyteti Divjake, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 60 654 209.00 05-04-2019
Sherbime ne rruget e Bashkise Klos Qeverisja Vendore Klos 6 610 099.00 14-05-2019
Shpenzime pėr mirėmbajtjen e rrugėve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike elektrike, telefonike, ngrohje. Qeverisja Vendore Tiranė 1 080 000.00 24-05-2019
Ndertim i rrjetit te kanalizimeve te ujrave te zeza, Lagja Sallmone Qeverisja Vendore Shijak 45 504 101.00 04-03-2019
Sistemim asfaltim rruga Hamidije, Shtoj i Vjeter Qeverisja Vendore Shkodėr 20 381 399.00 21-03-2019
Furnizim me materiale ndertimore per mirmbajtjen e shkollave dhe objekteve te bashkise Lezhe Qeverisja Vendore Lezhė 20 536 667.00 30-04-2019
Loti 1 “Blerje vegla pune, materiale pune pėr gjelbėrim” Qeverisja Vendore Tiranė 1 666 417.00 23-04-2019
Loti 4 “Blerje materiale ndėrtimi” Qeverisja Vendore Tiranė 833 120.00 23-04-2019
"Punime shtese me objekt"Rikonstruksion i rrjetit shperndares ne rrugen "Enriko Veizi" Qeverisja Vendore Patos 1 612 491.00 17-05-2019
Blerje binderi per asfaltimin e rrugeve Urbane, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 8 000 000.00 23-05-2019
Riparim infrastrukture parku Rinia Qeverisja Vendore Korēė 3 385 375.00 22-05-2019
Hapsire rekreative, park i qytetit Shijak Qeverisja Vendore Shijak 45 387 152.00 08-03-2019
Sistemim Asfaltim Rruga Fundi i Brinjes Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 16 666 256.00 05-04-2019
Loti I: Supervizim Sistemim Asfaltim Rruga Fundi i Brinjes Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 245 692.00 16-04-2019
Sherbim i mirembajtjes se rrugeve rurale Qeverisja Vendore Kukės 6 000 000.00 26-04-2019
Ndertim muri prites per kanalin vadites Liqeni i Dushkut dhe F.V tubo plastik per kanale vaditese ne fshatrat Vidhan , Kokel Qeverisja Vendore Gramsh 2 168 375.00 15-05-2019
Ndertim Lera ne Bularat Q= 400 m3, Bodrisht Q= 100m3 dhe Sotir Q= 100m3 Qeverisja Vendore Dropull 1 878 329.00 17-05-2019
Blerje Karburanti. Qeverisja Vendore Krujė 1 439 244.00 24-05-2019
Kancelari Qeverisja Vendore Kamėz 4 733 333.00 09-04-2019
Blerje ushqime Qeverisja Vendore Shkodėr 9 000 000.00 11-04-2019
Sistemim Asfaltim Rruga Vukpalaj Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 12 499 987.00 30-04-2019
Loti 5 “Materiale pėr mirėmbajtjen e makineri, paisje prerėse, kositėse, krasitje”. Qeverisja Vendore Tiranė 416 666.00 23-04-2019
Rikonstruksion i fasadave dhe ndriēimi i rruges Elmaz Teme Bilbili (unaza veriore e qytetit Tepelene) Qeverisja Vendore Tepelenė 5 416 667.00 14-05-2019
Sherbime te tjera - Sherbime dizinfektimi ne parqe dhe objekte ne parqe Qeverisja Vendore Tiranė 2 500 000.00 14-05-2019
Ndertimi i rruges Enver Preza dhe degezimeve te saj Qeverisja Vendore Tiranė 67 860 242.00 25-03-2019
Kryerja e sherbimit te riparimit te makinerise se rende,mjeteve te agjencise se sherbimit pyjor, automjeteve zjarrfikse, mjeteve te transportit dhe automjeteve te bashkise Lezhe Qeverisja Vendore Lezhė 7 361 480.00 30-04-2019
Sistemim rruge te brendshme ne lagjen Lejla Malo,Delvine Qeverisja Vendore Delvinė 4 166 000.00 09-05-2019
Sistemim ,asfaltim rruga e varrezave Pllane Qeverisja Vendore Lezhė 7 770 805.00 14-05-2019
Ndėrtimi emergjent i murit mbajtės nė “Shėtitoren Republika". Qeverisja Vendore Patos 0.00
F.V Kufizues shpejtesie (bumpe gome) Qeverisja Vendore Shkodėr 1 742 391.00 28-03-2019
Blerje bulmeti per nevojat e kopshteve dhe ēerdheve, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 1 916 667.00 26-04-2019
Ndertim Ure ne fshatin Mallkeq - Lezhan dhe rikonstruksion i pasareles fshati Vodice Qeverisja Vendore Selenicė 4 897 091.00 02-05-2019
Loti 3 Mbikqyrje, Ujesjellesi fshati Mbreshtan,njesia administrative Sinj Qeverisja Vendore Berat 567 001.00 16-05-2019
Ndertim i rrjetit shperndares ne zonen Kthesa e Ariut dhe koderlore, Nj.adm.Sukth,Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 15 130 111.00 08-03-2019
Rikonstruksion Rruga Okshatin Qeverisja Vendore Bulqizė 22 724 166.00 26-03-2019
Shtrim me beton rruga Baba Sherifi , rruga Ismail Qemali ,rruga Ibrahim Rugova, rruga Adria dhe rruge te brendshme Qeverisja Vendore Sarandė 15 533 333.00 05-04-2019
Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik Qeverisja Vendore Tiranė 2 357 000.00 09-04-2019
Rikonstruksion i Rruges Ēameria Qeverisja Vendore Cėrrik 31 658 358.00 12-04-2019
Blerje Materiale hidraulike dhe vegla pune, per nevojat e Bashkise Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 4 805 450.00 25-04-2019
BLERJE DHE TRANSPORT CAKELL MAKINERIE Qeverisja Vendore Vlorė 1 183 334.00 30-04-2019
BLERJE DHE TRANSPORT BETON Qeverisja Vendore Vlorė 1 039 970.00 02-05-2019
BLERJE DHE TRANSPORT ASFALTOBETON Qeverisja Vendore Vlorė 2 998 784.00 02-05-2019
Kuote ushqimore shkolla Naim Frsheri Qeverisja Vendore Korēė 2 185 633.00 07-05-2019
Materiale ndertimi per mirembajtjen e objekteve te Bashkise Belsh Qeverisja Vendore Belsh 800 000.00 08-05-2019
Blerje automjete. Qeverisja Vendore Dropull 3 700 000.00 09-05-2019
Blerje pjese kembimi(furnizim vendosje ) Qeverisja Vendore Selenicė 2 000 000.00 09-05-2019
Blerje materiale (binder,bitum) per shtrim rrugesh ne Bashkine Cerrik Qeverisja Vendore Cėrrik 8 000 000.00 13-05-2019
Blerje materiale per sherbimin e eskavatoreve Qeverisja Vendore Maliq 1 022 851.00 14-05-2019
Instalime elektrike shkolla “9-Tetori” dhe shkolla Ksamil Qeverisja Vendore Sarandė 8 333 333.00 24-04-2019
Rikonstruksion i rrugeve"Ymer Stringa", rruga " Mithat Stringa", Rruga"Ismail Haxhimusaj" dhe sheshet e pallateve,579,579/3,579/4,579/5,580/1 Qeverisja Vendore Elbasan 29 421 502.00 12-03-2019
Loti i Nente Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim - Asfaltim i Rruges se Varrezave te Fshatit Mali –Hebaj" Qeverisja Vendore Shkodėr 199 634.00 12-04-2019
‘’Blerje pjese kembimi per automjetet e administrates dhe sektoreve vartes te bashkise Qeverisja Vendore Gramsh 2 509 875.00 02-05-2019
Ujesjellesi Rrodokal - Golik Qeverisja Vendore Pogradec 4 845 331.00 13-05-2019
Sistemim i sheshit prane Manastirit te Kamenos, Kakodhiq Qeverisja Vendore Delvinė 1 250 000.00 15-05-2019
BLERJE KARBURANT NAFTE DIESEL 10 PPM Qeverisja Vendore Tiranė 1 759 868.00 15-05-2019
Sistemim, Sheshet e pallateve ne rrugen " Mustafa Demiri" Lagjja "5 Maj" Qeverisja Vendore Elbasan 16 432 552.00 19-04-2019
Rikonstruksion i rruges Syrri Balla, fshati Kuman Qeverisja Vendore Roskovec 1 247 780.00 25-04-2019
Mirembajtje kanale vaditese Qeverisja Vendore Mat 4 788 820.00 25-04-2019
Loti 1. Mbikqyrje e punimeve ne objektin "Rikonstruksioni i plote dhe shtese e Shkolles se Mesme "Vajdin Lamaj", Domje, Bashkia Vore". Qeverisja Vendore Vorė 1 007 218.00 09-05-2019
Materiale per rikonstruksion ujesjelles kanalizime Qeverisja Vendore Librazhd 3 228 000.00 14-05-2019
Blerje Buke gruri per nevojat e kopshteve dhe cerdheve, 2019. Qeverisja Vendore Dibėr 1 000 000.00 15-05-2019
Rehabilitim i linjės sė ujėsjellėsit pranė depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak Qeverisja Vendore Durrės 15 678 162.00 31-01-2019
"Sistemim, Asfaltim Rruga Mojre dhe Fioret Gjec Koder, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore Qeverisja Vendore Vorė 22 276 283.00 02-04-2019
Loti i Dyte Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga Konferenca e Mukjes vazhdim Qeverisja Vendore Kamėz 219 225.00 15-04-2019
Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike Qeverisja Vendore Elbasan 4 500 000.00 26-04-2019
Riparim dhe pajisje makinash Qeverisja Vendore Korēė 2 031 667.00 09-05-2019
Shijo produktet Lokale te Tiranes Qeverisja Vendore Tiranė 4 083 807.00 15-05-2019
Loti 1 Blerje Benzinė pa plumb Qeverisja Vendore Tiranė 6 227 000.00 30-01-2019
Rikonstruksion i rrugeve Blloku Bathore 6,7 Qeverisja Vendore Kamėz 35 005 905.00 04-03-2019
Sistemi i matjes,kontrollit,komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik Qeverisja Vendore Durrės 72 059 000.00 08-03-2019
Loti II: "Per prodhimin, transportin, stivimin, sharrimin dhe carjen e druve te zjarrit, ngastra 12c, 14c dhe 15d, Uji i Ftohte" Qeverisja Vendore Pogradec 7 985 386.00 17-04-2019
Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH.A UK Vlore viti 2019. Qeverisja Vendore Vlorė 2 059 498.00 23-04-2019
Shpenzime Mirembajtje Rruge Rurale, Kanalizime (Rikonstruksion i Rrugeve Rurale Bashkia Has) Qeverisja Vendore Has 6 035 000.00 30-04-2019
Sistemim asfaltim i rruges se varrezave Balldre Qeverisja Vendore Lezhė 6 665 120.00 07-05-2019
Ndricim i rruges Kune-Shengjin Qeverisja Vendore Lezhė 4 198 971.00 07-05-2019
Punime rikonstruksioni ne kanalet ujitese Qeverisja Vendore Delvinė 2 545 000.00 08-05-2019
Supervizim i punimeve per objektin : Rikonstruksioni i plote i shkolles 9- vjeēare Mark Trokthi-, Laē, Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 1 190 654.00 08-05-2019
Rruga (Macukulli vazhdim GjallicaSpahit) Qeverisja Vendore Kamėz 31 977 343.00 15-02-2019
Rikonstuksion i rruges Keneta e Mitros,Zharrez ,Patos Qeverisja Vendore Patos 14 166 604.00 19-03-2019
Sherbim Kateringu per nevojat e qendrave rezidenciale Lira dhe Une jam si Ju Qeverisja Vendore Berat 23 288 250.00 21-03-2019
Blerje vegla pune Qeverisja Vendore Durrės 2 479 880.00 08-04-2019
Sistemim Asfaltim Rruga Rrustemaj-Stacionit (Lagje e Re Koplik) Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 8 749 817.00 30-04-2019
Sistemim Asfaltim rruga Shkolla e Mesme-Sukapigeza Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 8 332 905.00 30-04-2019
Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit te Bashkise Tirane per vitin 2019 Qeverisja Vendore Tiranė 3 981 623.00 07-05-2019
Pistona dhe bllokues statik Qeverisja Vendore Tiranė 833 000.00 31-05-2019
Sistemim rruge te brendshme ne fshatrat Shijan,Stjar e Bamatat Qeverisja Vendore Delvinė 12 500 000.00 29-03-2019
Shpenzime mirembajtje rrugeve Qeverisja Vendore Gjirokastėr 4 582 634.00 26-04-2019
Sistemime Fshati Margegaj, Nj Ad Margegaj dhe Qyteti Fierze, Nj Ad Fierze Qeverisja Vendore Tropojė 2 823 771.00 04-04-2019
Sistemim-asfaltim i rruges se Lukeve fshati Larushk, Fushe Kruje Qeverisja Vendore Krujė 1 597 001.00 18-04-2019
Autovinē Qeverisja Vendore Tiranė 4 000 000.00 06-05-2019
Lyerje e Institucioneve Arsimore, Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 7 415 669.00 22-01-2019
Vendosje Sinjalistike Horizontale dhe Vertikale dhe Kufizueseve te Shpejtesise (kurrize rruge me asfaltobeton, Bashkia Vore Qeverisja Vendore Vorė 2 666 667.00 19-03-2019
Blerje materiale ndertimi per rikonstruksionin e qendres se ofrimit te sherbimeve publike te integruara dega Divjake. Qeverisja Vendore Divjakė 1 371 250.00 18-04-2019
Loti i Pare: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion rruge Blloku Babrru Koder e Kuqe Qeverisja Vendore Kamėz 534 238.00 18-04-2019
Blerje kostume popullore Qeverisja Vendore Kamėz 1 490 000.00
Rikontruksion i rruges Kadri Kerēiku Qeverisja Vendore Tiranė 34 336 598.00 26-02-2019
Blerje materiale ndertimore Qeverisja Vendore Finiq 16 666 666.00 10-04-2019
Rehabilitim i pjesshem i rrjetit kullues Shkoze sevaster Qeverisja Vendore Selenicė 9 908 222.00 12-04-2019
Vazhdim punimesh Rikualifikimi i bllokut te banesave kufizuar nga rruget "Bulevardi Cameria", rruga "Pelivan Leskaj", Bulevardi Pavaresia, rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava Qeverisja Vendore Vlorė 9 750 000.00 16-04-2019
Blerje Nafte Qeverisja Vendore Skrapar 5 000 000.00 26-04-2019
Rehabilitim, Pastrim i kanaleve kulluese Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 4 525 680.00 24-04-2019
Sistem survejimi per ambjentet e jashtme te shkollave, sheshet publike, kryqezimeve kryesore, kinemase dhe stadiumit Qeverisja Vendore Mallakastėr 6 666 667.00 26-04-2019
Blerje Hipoklorite Natriumi dhe Kalciumi Qeverisja Vendore Fier 4 467 500.00 02-05-2019
Ujesjellesi fshati Mbreshtan,njesia administrative Sinj. Qeverisja Vendore Berat 31 065 619.00 20-02-2019
Blerje kompjutera dhepajisje te tjera elektronik per nevoja te SH.A UK Vlore viti 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 1 320 972.00 09-04-2019
Ndertim sistemim i varrezave te reja ne fshatin Gocaj (Faza e pare) Qeverisja Vendore Lezhė 10 844 166.00 16-04-2019
Blerje kancelarie per Bashkine Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 2 491 465.00 18-04-2019
“Blerje suvenire nė kuadėr tė pritjeve dhe vizitave zyrtare qė parashikohen tė kryhen nga Bashkia Tiranė gjatė vitit 2019”. Qeverisja Vendore Tiranė 2 083 000.00 23-04-2019
Sistemim Asfaltim i rruges (blloku tek pallatet e Gjok Nikes) . Qeverisja Vendore Lezhė 4 937 900.00
Blerje karburant per nevojat e bashkise dhe drejtorive vartese Qeverisja Vendore Berat 13 439 194.00 28-03-2019
Rehabilitim i Kanaleve Ujitese dhe Kulluese Qeverisja Vendore Kukės 1 666 666.00 29-03-2019
Blerje materiale ndertimi Qeverisja Vendore Kukės 4 166 648.00 29-03-2019
Loti II: Supervizim Sistemim Asfaltim Rruga Palvar Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 176 409.00 16-04-2019
Blerje doreza, maska, syze protektive dhe veshje shumeperdorimshe Qeverisja Vendore Tiranė 1 561 380.00 18-04-2019
Sherbim transport nxenesish Qeverisja Vendore Lushnje 3 165 000.00 19-04-2019
Rruga (Oslo Drenove Altaridemo loti I) Qeverisja Vendore Kamėz 31 666 004.00 21-02-2019
Blerje nafte (Gazoil 10PPM ULSD) Qeverisja Vendore Pogradec 9 516 666.00 27-03-2019
Sistemim-asfaltim i rruges Marin Barleti, Kruje Qeverisja Vendore Krujė 1 944 817.00 04-04-2019
Loti i peste Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga DemokraciaBathore Qeverisja Vendore Kamėz 860 258.00 15-04-2019
Loti i trete Mbikqyrje e punimeve per objektin: Nd.Rruga Blloku Paskuqan 2 (Dile MarkuFemi AganiIsuf XheliliBajramTushe) Qeverisja Vendore Kamėz 472 876.00 15-04-2019
Loti i Pare: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruks Ndertim Rruga "Adem JashariMuharrem BajraktariOrikumi"Laknas. Qeverisja Vendore Kamėz 607 318.00 19-04-2019
Lot 2 Mbikqyrja e punimeve per objektin: Sistemim-asfaltim i rruges se Nj.A. dhe Gjimnazit Shote Galica si dhe shkolles 9-vjeēare Adem Gjeli, Fushe Kruje Qeverisja Vendore Krujė 77 860.00 24-04-2019
‘Sistemim-asfaltim i rrugės sė Kishės, “Rroli” dhe rrugės lidhėse, Dukagjin i Ri, Nj.A.Thumanė, Krujė’’ Qeverisja Vendore Krujė 8 981 315.00 15-04-2019
Rruga MiqesiaBuenos AiresMurat Toptani Kamza 4 Qeverisja Vendore Kamėz 31 474 822.00 13-02-2019
FURNIZIM DHE VENDOSJE SINJALISTIKE RRUGORE 2019 Qeverisja Vendore Durrės 12 480 000.00 18-03-2019
Shtesa e Rruges: "Sistemim, Asfaltim vazhdimi Rruges Gurrez, Fshati Muēaj"; BashkiaVore dhe "Vendosje ndriēimi dhe sigurie anesore e Rruges Papatesh (varrezave), Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore. Qeverisja Vendore Vorė 12 574 899.00 21-03-2019
Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme Qeverisja Vendore Durrės 4 998 968.11 29-03-2019
Rikonstruksion i veprave ujitese Qeverisja Vendore Korēė 4 353 420.00 04-04-2019
Loti i katert Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rruga MiqesiaBuenos AiresMurat Toptani Kamza 4 Qeverisja Vendore Kamėz 436 024.00 15-04-2019
Rehabilitimi i paneleve elektrik ne Stacionin Qender Fushe- Kruje Qeverisja Vendore Durrės 7 455 273.33 16-04-2019
Blerje materiale ndertimore Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 972 303.00 26-04-2019
Sherbime dhe pjese kembimi per mjetet Qeverisja Vendore Lushnje 2 801 849.00 26-04-2019
Blerje Ushqime per Kopshte Qeverisja Vendore Mat 4 506 944.00 21-02-2019
"Sistemim , Asfaltim, Ndriēim i Rruges Auto L.Vjeter ", Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 3 165 586.00 01-04-2019
GODINA E SHERBIMIT TE QYTETAREVE, PUNIME SHTESE. Qeverisja Vendore Mirditė 16 215 743.00 11-01-2019
Rikonstruksion Blloku Lagjia e Re Bulqize Qeverisja Vendore Bulqizė 25 000 000.00 01-03-2019
Blerje kazane mbetjesh urbane Qeverisja Vendore Durrės 4 160 000.00 01-04-2019
Sistemim asfaltim i rruges se Xhamise fshati Bushat faza II Qeverisja Vendore Vau i Dejės 2 500 000.00 12-04-2019
Sistemim asfaltim i rruges fshati Kukel Qeverisja Vendore Vau i Dejės 4 115 166.00 12-04-2019
Realizimi i memorialit te artistes Vace Zela Qeverisja Vendore Lushnje 3 333 333.00 19-04-2019
Blerje ushqimesh pėr Kopshtin Ēerdhen dhe Qkf-nė, nė Qytetin Fushė-Arrėz. Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 978 376.00 23-04-2019
Sherbime riparime,mirembajtje automjetesh dhe pjese kembimi Qeverisja Vendore Pėrmet 2 371 880.00 26-04-2019
Rehabilitimi i rrugėve tė bllokut qė kufizohet nga rrugėt Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezės. Besim Alla dhe Jorgo Panajoti Faza I Qeverisja Vendore Tiranė 208 333 333.34 30-01-2019
Blerje benzine (Premium UNL 10 PPM) Qeverisja Vendore Pogradec 250 000.00 27-03-2019
Mirembajtja e rrugeve te Asfaltuara per Qytetin Vore dhe fshatrat (njesia Administrative e vjeter) Qeverisja Vendore Vorė 4 166 666.00 08-04-2019
"Shtesa e rruges Sistemim - Asfaltim Rruges Mara, Sistemim - Asfaltim vazhdim i Rruges Allcaushaj (Faza II), Marikaj dhe Sistemim-asfaltim segmenti i Rruges se Llanajve, Marqinet" Qeverisja Vendore Vorė 7 083 333.00 09-04-2019
Loti 3: Hartim projektet–zbatimi Rikonstruksioni i Rrjetit te Brendshem dhe te Jashtem te Furnizimit me Uje te Qytetit te Leskovikut. Qeverisja Vendore Kolonjė 1 337 350.00 09-04-2019
Blerje tuba dhe plasmas per kanalet vaditese Qeverisja Vendore Librazhd 3 333 333.00 16-04-2019
Shpenzime per mirembajtje te trotuareve( rrugeve ruale, veprave ujore, rrjete etj) Qeverisja Vendore Librazhd 2 749 939.00 16-04-2019
Rikonstruksion i rrugices Kapo Baco ne lagjen Varrosh Qeverisja Vendore Gjirokastėr 6 355 255.00 28-03-2019
Mbikqyrje per objektin : " Ndertim Ujesjellesi Hotolisht Fshat, Nj.A.Hotolisht dhe fshati Merqize, lagje Spathar, NJ.A.Qender " Qeverisja Vendore Librazhd 1 204 221.00 15-04-2019
Blerje materiale higjeno-sanitare per vitin 2019 Qeverisja Vendore Librazhd 1 266 609.00 17-01-2019
Ndertim trotuari dhe vendosje e barrierave mbrojtese qender fshati Barbullush Qeverisja Vendore Vau i Dejės 23 500 000.00 12-02-2019
Ndertim Ujesjellesi Hotolisht Fshat, NJ.A. Hotolisht , fshati Merqize dhe lagje Spathar, NJ.A.Qender Qeverisja Vendore Librazhd 53 097 994.00 08-03-2019
Rikonstruksion i rrjetit KUZ Nenshat Qeverisja Vendore Vau i Dejės 1 666 666.00 15-03-2019
Sherbime per mirembajtjen dhe riparimin e pompave ujitese Qeverisja Vendore Tiranė 2 170 000.00 04-04-2019
Loti 4: Hartim plane mbareshtrim te fondit pyjor dhe kullosor,viti 2019 Hartimi i planeve te mbareshtrimit te fondit pyjor dhe kullosor pjese te ekonomise pyjore Ēlirim. Qeverisja Vendore Kolonjė 1 000 000.00 09-04-2019
BLERJE MATERIALE NDĖRTIMI Qeverisja Vendore Konispol 10 000 000.00 08-02-2019
Sistemim-asfaltim i rrugeve te njesise administrative dhe gjimnazit Shote Galica si dhe shkolles 9-vjeēare Adem Gjeli Fushe Kruje Qeverisja Vendore Krujė 2 971 770.00 12-04-2019
Rikualifikim urban "Ndertimi i Lapidarit, Batalioni i Dumrese" Qeverisja Vendore Cėrrik 1 651 210.00 12-04-2019
Blerje pllaka varresh(kostume varresh) Qeverisja Vendore Kamėz 1 840 460.00 28-03-2019
Blerje materiale kancelarike, tonera per fotokopje dhe priterash per nevoja te Bashkise Bulqize. Qeverisja Vendore Bulqizė 1 644 777.00 11-04-2019
Blerje Nafte Qeverisja Vendore Klos 2 500 000.00 16-04-2019
Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Qeverisja Vendore Tiranė 10 000 000.00 07-12-2018
Blerje Artikuj per bashkine Vore (Kancelari) Qeverisja Vendore Vorė 1 666 620.00 31-01-2019
Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Rrapez Qeverisja Vendore Lushnje 16 548 121.00 15-02-2019
Rikonstruksion i KUZ ne lagjen Mbrostar Ura Fier Qeverisja Vendore Fier 22 255 567.00 01-03-2019
Karburant lubrifikante per auto Qeverisja Vendore Vau i Dejės 15 494 167.00 20-03-2019
Sistemimi i vendqendrimeve per kontenieret Qeverisja Vendore Himarė 3 735 112.00 27-03-2019
Investime ne Konviktin e Shkolles se Mesme Qeverisja Vendore Sarandė 3 033 333.00 29-03-2019
Sherbimi pastrimit per komplekset turistike Dhrale dhe Qeverisja Vendore Himarė 4 119 838.00 03-04-2019
«Sistemi i informimit dhe ekspozimit ndaj qytetarit per Ndermarjen Ujesjelles-Kanalizime sh.a Sarande» Qeverisja Vendore Sarandė 1 780 000.00 05-04-2019
Sherbime te tjera – Sherbim per pastrimin e baseneve te liqeneve ne parqe Qeverisja Vendore Tiranė 2 495 633.00 16-04-2019
Sherbime te tjera ( te pastrim dhe gjelberimit) - Pastrim larje fasadash Qeverisja Vendore Tiranė 1 124 757.00 16-04-2019
Karburant, vaj dhe graso per mjetet e bordit te kullimit dhe zjarrefikse Qeverisja Vendore Roskovec 5 190 250.00 08-03-2019
Blerje ushqimesh pėr konvitktin e shkollės sė mesme " Ramiz Aranitasi"(Prill-Dhjetor) Qeverisja Vendore Skrapar 1 293 634.00 29-03-2019
Punime per sherbimin e ndriēimit te disa zonave te qyteteve Laē, Mamurras, Milot, Bashkia Kurbin. Qeverisja Vendore Kurbin 2 698 233.00 05-04-2019
Blerje Pjese(bokulla,kemisha etj) per elektropompat nr.6 dhe nr.9 te hidrovorit ne Porto-Romano Qeverisja Vendore Durrės 1 490 000.00 12-04-2019
Loti 2 Blerje Naftė(Eurodiesel Qeverisja Vendore Tiranė 68 710 050.00 30-01-2019
Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Gjaze Qeverisja Vendore Lushnje 19 971 678.00 07-03-2019
Mirembajtje zakonshme e objekteve arsimore Qeverisja Vendore Shkodėr 6 416 631.00 19-03-2019
Mbikqyrje Rehabilitimi i shetitores tek shkembi i Kavajes Qeverisja Vendore Durrės 2 889 254.00 25-03-2019
Rehabilitimi i liqeneve nen administrimin e Bashkise Kruje Qeverisja Vendore Krujė 5 869 419.00 05-04-2019
Sistemim rruge te brendshme ne lagjen “Sinan Ballaci”,Delvine. Qeverisja Vendore Delvinė 4 166 000.00 08-04-2019
Rikonstruksion rruge Blloku babrru Qender+Shpat Qeverisja Vendore Kamėz 42 392 434.00 01-02-2019
ndertim rruga Konferenca e Mukjes vazhdim Qeverisja Vendore Kamėz 12 385 607.00 06-02-2019
Blerje 2(DY) Kamioncina veteshkarkuese Qeverisja Vendore Durrės 1 666 000.00 15-03-2019
Blerje 2(DY) Kamiona veteshkarkues me 4(kater) akse Qeverisja Vendore Durrės 6 660 000.00 15-03-2019
Loti i pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkolles 9 vjeēare Ali Demi Qeverisja Vendore Tiranė 611 360.00 18-03-2019
Pastrimi dhe largimi i mbetjeve urbane te qytetit Fushe –Kruje’’ . Qeverisja Vendore Krujė 14 165 687.00 20-03-2019
Loti 5 Pesticide Qeverisja Vendore Tiranė 666 666.00 05-04-2019
Loti 4 Blerje plehra kimike Qeverisja Vendore Tiranė 666 667.00 05-04-2019
Loti 3 Blerje lule sezonale Qeverisja Vendore Tiranė 833 333.00 05-04-2019
Loti 2 Blerje fare bari Qeverisja Vendore Tiranė 416 667.00 05-04-2019
Loti 1 Blerje pleh organik humus Qeverisja Vendore Tiranė 5 000 000.00 05-04-2019
BLERJE USHQIME PER KOPSHTE DHE ĒERDHE Qeverisja Vendore Kukės 5 800 000.00 21-02-2019
Sistemin dhe asfaltim i rruges Ali Ceka Qeverisja Vendore Peqin 13 524 967.00 22-02-2019
Mirembajtje dhe permiresim i sistemit te taksave dhe finances Qeverisja Vendore Elbasan 1 000 000.00 01-03-2019
RIKONSTRUKSION I SHKOLLĖS 9 VJEĒARE ALI DEMI Qeverisja Vendore Tiranė 38 145 700.40 05-03-2019
Ndertimi i Depos Ujesjellesi Fshati Areze Qeverisja Vendore Devoll 2 998 998.00 28-03-2019
Sistemim rruge te brendshme ne lagjen 9 Tetori, Delvine Qeverisja Vendore Delvinė 4 166 000.00 27-03-2019
Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Shegas Qeverisja Vendore Lushnje 23 741 170.00 07-02-2019
Blerje e tre pompave zhytese per Sektorin e Kanalizimeve, viti 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 6 050 000.00 20-02-2019
Sistemim- Asfaltim i rruges nr. 3, fshati Velmish, L=672 ml dhe Rikonstruksion i ēezmes publike- Faza I Qeverisja Vendore Roskovec 8 275 922.00 05-03-2019
Riparim vepra ujore, portobarazhe ne fushen e Maliqit Qeverisja Vendore Maliq 4 664 326.00 21-03-2019
Rikonstruksioni i lerave te ujit per Bagetite Qeverisja Vendore Himarė 6 666 666.00 28-03-2019
Mallra ushqimore per kopeshtin me dreke Qeverisja Vendore Roskovec 2 272 146.00 28-03-2019
Furnizim me detergjente dhe materiale pastrimi per kopshte, konviktin e shkolles profesionale , shkolla , ēerdhen dhe administraten Qeverisja Vendore Lezhė 1 461 240.00 01-04-2019
Blerje Karburant per Shoqerine Sha Ujesjelles Kanalizime,Patos. Qeverisja Vendore Patos 4 333 333.00 02-04-2019
Administrimi dhe sherbimi i mirembajtjes se siperfaqes se varrezave publike Gryke Zeze , sherbimit publik te varrimit , dhe mirembajtjes se varrezave te deshmoreve te qytetit Lezhe per nje periudhe tre vjecare Qeverisja Vendore Lezhė 4 647 240.00 03-04-2019
Menaxhim i integruar i mbetjeve te ngurta urbane te Bashkise Berat 2019-2024(Sherbim i pastrimit) Qeverisja Vendore Berat 298 615 566.00 18-01-2019
Rikonstruksion i infrastrukturės rrugore Blloku qė kufizohet nga rruga Demi Nazeri Princ Vidi Gjok Doci Qeverisja Vendore Tiranė 166 074 378.01 31-01-2019
Rikonstruksioni i konviktit te djemve te shkolles : Kristo Isak –Berat Qeverisja Vendore Berat 23 222 295.00 08-02-2019
Materiale per sinjalistike (Semafore) Qeverisja Vendore Tiranė 11 485 000.00 25-02-2019
Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Qeverisja Vendore Durrės 107 213 899.00 11-03-2019
Blerje 'Gazoili D1' per vitin 2019 Qeverisja Vendore Mallakastėr 1 410 000.00 13-03-2019
Rikostruksion i pjesshem shkolla 9- vjecare, Vehcan, Nj.A.Hotolisht Qeverisja Vendore Librazhd 10 675 770.00 15-03-2019
Blerje kepuce te sigurise ne pune Qeverisja Vendore Tiranė 1 131 000.00 29-03-2019
Ruajtja e godines me roje private Qeverisja Vendore Durrės 2 679 897.00 04-04-2019
Furnizime me ushqime per shtepine e te moshuarve Kavaje Qeverisja Vendore Kavajė 6 635 000.00 25-01-2019
Blerje materiale te ndryshme ndertimi per mirmbajtjen e rrugeve Qeverisja Vendore Berat 4 124 600.00 25-01-2019
RIKUALIFIKIM URBAN I BLLOKUT L.AGACAJ (ISH-BAXHO) Qeverisja Vendore Roskovec 13 200 203.00 05-02-2019
Ndertim Rruga "Adem JashariMuharrem BajraktariOrikumi"Laknas Qeverisja Vendore Kamėz 50 221 754.00 08-02-2019
Rehabilitimi i Ish-Bllokut te S.M.T-se, Roskovec, Rruga N.3, (Fotografi, 152 ml) Qeverisja Vendore Roskovec 5 068 325.00 11-02-2019
Rikonstruksion i rruges Sotir Peēi Qeverisja Vendore Tiranė 8 036 472.00 08-03-2019
Rikostruksioni i Rrugeve te lagjes se Spitalit. Qeverisja Vendore Kėlcyrė 29 165 301.00 27-02-2019
Blerje materiale per mirembajtjen e rrjetit te ndriēimit publik Qeverisja Vendore Tiranė 33 255 455.00 08-03-2019
Ndertim i rrjetit te ujesjellesit ne rruget : Pelioni dhe Gentiana,Plazh,Bashkia Durres. Qeverisja Vendore Durrės 4 399 773.00 11-03-2019
Blerje e materialeve te ndertimit,elektrike e hidraulike per Drejtorine e Sherbimeve Publike Qeverisja Vendore Gramsh 1 972 617.00 20-03-2019
Loti I: Blerje dhe vendosje pjese kembimi per makinerite e renda te Ashp-se Qeverisja Vendore Elbasan 2 730 400.00 25-03-2019
Mbulim siguracion risku kazane Qeverisja Vendore Tiranė 3 158 333.00 12-03-2019
Ndertim poste per treg ne Kamez dhe Paskuqan Qeverisja Vendore Kamėz 11 137 750.00 19-04-2019
Rruga tek liqeni prane Ambasades Hollandeze Qeverisja Vendore Tiranė 36 642 370.00 07-02-2019
Sistemim Asfaltim i rruges nga Superstrada -Varrezat Katolike Derven , Njesia Thumane Qeverisja Vendore Krujė 16 130 417.00 20-02-2019
Projektim per objektet: Sistemim asfaltim rruge ne NJ.A Postrribe Qeverisja Vendore Shkodėr 2 355 431.00 21-02-2019
Projektim per objektet: Rikonstruksion Rruge Qytet Faza I Qeverisja Vendore Shkodėr 2 375 181.00 21-02-2019
Blerje mjete transporti me tonazh te ndryshem Qeverisja Vendore Tiranė 16 600 000.00 01-03-2019
Blerje automjeti dhe pajisje zjarrfikse Qeverisja Vendore Libohovė 3 200 000.00 01-03-2019
Projektim per objektet: Rikonstruksion Rruge Qytet Faza II Qeverisja Vendore Shkodėr 2 599 600.00 01-03-2019
Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit ne sheshe mbi dhe nen toke dhe terminale Qeverisja Vendore Tiranė 9 364 185.00 06-03-2019
Mirembajtje dhe sherbim i riparimit te automjeteve dhe makinerive Qeverisja Vendore Kukės 5 000 000.00 06-03-2019
Sherbim mirembatje e vendgrumbullimit te depozitimit te mbetjeve urbane’ Qeverisja Vendore Krujė 1 663 244.00 20-03-2019
" Masa inxhinierike per parandalimin e rreshkitjes ne kodren e Shtufit,Gjirokaster, faza e dyte e emergjences" Qeverisja Vendore Gjirokastėr 14 000 000.00
Rikonstruksion Rruga "Zef Kakarriqi" Qeverisja Vendore Shkodėr 6 436 728.00 08-02-2019
Fadroma per rruget rurale Qeverisja Vendore Tiranė 21 640 000.00 13-02-2019
Blerje ushqime per konviktin e shkolles se mesme profesionale "A.Athanas" Qeverisja Vendore Sarandė 916 667.00 13-02-2019
RIPARIM RRUGESH TE PAASFALTUARA, BASHKIA KURBIN Qeverisja Vendore Kurbin 7 248 698.00 14-02-2019
Loti i Katert Mbikqyrje Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruga "Zef Kakarriqi". Qeverisja Vendore Shkodėr 141 112.00 19-02-2019
Blerje materiale per mirembajtjen e rrjetit semaforik Qeverisja Vendore Tiranė 11 371 140.00 26-02-2019
Blerje gaz i lengshem Qeverisja Vendore Korēė 5 969 917.00 25-03-2019
Blerje ekrane LED Qeverisja Vendore Fier 14 709 610.00 06-02-2019
Mini eskavator 0.15 m3 Qeverisja Vendore Tiranė 3 550 000.00 15-03-2019
Blerje pajisje kompjuterike Qeverisja Vendore Tiranė 1 666 082.00 15-03-2019
Blerje Karburanti (Gazoil D1) Qeverisja Vendore Belsh 2 000 000.00 18-03-2019
Rikualifikim urban i Lagjes se Spitalit, Rruga e Kodres ,L= 438 ml, b=4m asfalt + 2*0.5m kunete +1.5 m trotuar Qeverisja Vendore Roskovec 13 747 540.00 21-01-2019
Rikonstruksion dhe zgjerim i rruges Unaza e Siperme, fshati Kryekuq, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 42 024 643.00 23-01-2019
Loti 7 Mbikqyrje e punimeve ne objektin Ndėrtim i Rrjetit KUZ Rruga e Vromit Ahmetaq, Njėsia Administrative Prezė, Bashkia Vorė. Qeverisja Vendore Vorė 767 662.00 31-01-2019
Blerje pjese kembimi per automjete Qeverisja Vendore Durrės 19 813 600.00 01-02-2019
Ndertim Ura, Nj Ad Bujan; Fshati Vrane, Nj Ad Lekbibaj; Fshati Bukove, Nj Ad Llugaj; Lagje Iberhasaj, NJ Ad Tropoje Fshat Qeverisja Vendore Tropojė 4 189 033.00 07-02-2019
Rikonstruksion i kanaleve Vaditese bashkia Tropoje Qeverisja Vendore Tropojė 4 026 501.00 18-02-2019
Rikonstruksion me asfaltobeton i rrugeve te demtuara ne qytet dhe njesite administrative Qeverisja Vendore Librazhd 26 371 412.00 20-02-2019
LOTI 2 Objekti: Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) pėr qendrėn Sociale Multifunksionale BESA Barbullush Qeverisja Vendore Vau i Dejės 3 276 666.00 30-01-2019
Sistemim rruge te brendshme ne fshatrat Rusan e Vllahat Qeverisja Vendore Delvinė 6 583 333.00 07-03-2019
Blerje karburant (Nafte) Qeverisja Vendore Bulqizė 3 750 000.00 07-03-2019
Sherbim Siguracion Makinash Qeverisja Vendore Tiranė 3 187 924.00 21-03-2019
"Shėrbim printimi fatura uji" Qeverisja Vendore Tiranė 19 190 164.50 18-10-2018
Blerje bojra kancelari per zyrat per vitin 2019 Qeverisja Vendore Elbasan 1 399 929.00 13-02-2019
Mirembajtja e Sistemeve te Parkimit Qeverisja Vendore Tiranė 3 915 000.00 18-03-2019
Ndertim rrjeti KUZ ne fshatin Lapardha 1, Lapardha 2 dhe fshatin Drobonik Qeverisja Vendore Berat 31 666 634.00 31-01-2019
Sistemim asfaltim i rruges "Qender-Hajmel-Naraē Qeverisja Vendore Vau i Dejės 31 666 666.00 06-02-2019
Rikonstruksion Rruga Udhakryq Qeverisja Vendore Shkodėr 24 482 500.00 08-02-2019
Rikualifikim qendres fshatit Kosmaē Qeverisja Vendore Vau i Dejės 9 833 333.00 12-02-2019
Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shendetit ne udhetim, sigurimi i aktiveve afatgjata te UKKO Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale Qeverisja Vendore Korēė 1 770 000.00 21-02-2019
Furnizim Vendosje Peme Dekorative Qeverisja Vendore Vorė 1 250 000.00 26-02-2019
Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim KUZ Kameras e Fshat Fushe Kruje, Nj.A. Fushe Kruje’’ Qeverisja Vendore Krujė 81 887.00 04-03-2019
Loti IV. Blerje mishi dhe nenprodukte te tij Qeverisja Vendore Divjakė 630 467.00 13-03-2019
Loti III. Blerje artikuj ushqimore dhe fruta perime Qeverisja Vendore Divjakė 568 884.00 13-03-2019
Loti II. Blerje artikuj bulmetore Qeverisja Vendore Divjakė 323 339.00 13-03-2019
Loti I . Blerje buke Qeverisja Vendore Divjakė 53 478.00 13-03-2019
Blerje kancelari dhe tonera Qeverisja Vendore Tiranė 1 198 805.00 18-03-2019
Shtese Kontrate per objektin Rehabilitimi Unaza e Mesme Qeverisja Vendore Tiranė 37 333 506.00
Shtese kontrate per objektin: Rehabilitim i aksit Mbikalim – Kombinat Qeverisja Vendore Tiranė 15 785 615.00
Blerje karburant Qeverisja Vendore Kamėz 11 204 167.00 23-01-2019
Rikonstruksion I rrugeve te brendeshme ne fshatrat e Bashkise Dropull 2019 dhe murri mbajtes ne Vodhine. Qeverisja Vendore Dropull 23 247 500.00 29-01-2019
Sherbim i ruajtjes se objekteve me roje private Qeverisja Vendore Shkodėr 20 030 386.00 27-02-2019
Loti II Blerje benzine pa plumb per nevoja te institucioneve te varesise Qeverisja Vendore Pėrmet 54 000.00 11-03-2019
Loti I Blerje nafte(diezel)deri ne 10ppm per Bashkine Permet dhe institucionet e varesise Qeverisja Vendore Pėrmet 7 699 580.00 11-03-2019
Rikonstruksion dhe zgjerim i Rruges "Grabian-Dushk Can", Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 26 367 442.00 17-01-2019
Rikonstruksion rruga(Kukesi+Republika e Re) Qeverisja Vendore Kamėz 47 151 187.00 23-01-2019
Ndėrtim rruga (Zef Simoni Rozafa Selenicė) Qeverisja Vendore Kamėz 16 847 067.00 28-01-2019
Ndertim trotuarindricim i rruges Faik Kapo, Roskovec, L=220 ml , b=5m 1.5m trotuar Qeverisja Vendore Roskovec 1 443 047.00 13-02-2019
Asfaltim i rruges Xhemal Lamo, fshati Kuman, b=4m2*0.5m kunete, L=234 ml Qeverisja Vendore Roskovec 3 149 233.00 13-02-2019
Rikonstruksion i rruges se Lagjes Cerven , fshati Kurjan, L=270 ml , b=4m Qeverisja Vendore Roskovec 1 266 140.00 13-02-2019
Loti i Peste Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikualifikim Urban Blloqe banimi "Qemal Draēini" (Pallati i Pyjores) Qeverisja Vendore Shkodėr 190 628.00 19-02-2019
Sherbimi i Pastrimit dhe mirembajtjes se varrezave nr. 1, 2, 3 te qytetit Laē Bashkia Kurbin. Qeverisja Vendore Kurbin 141 124 405.00 22-02-2019
Loti 2: Blerje Benzin pa plumb Qeverisja Vendore Pukė 385 000.00 26-02-2019
• Loti 1: Blerje material per ngrohje ,dru zjari Qeverisja Vendore Maliq 4 968 000.00 05-03-2019
Blerje mjeti teknologjik per grumbullimin dhe transportimin e mbeturinave urbane Qeverisja Vendore Gramsh 3 750 000.00 21-02-2019
«Mirembajtja dhe riparimi i elektropompave te stacioneve te pompimit te U.K Sarande». Qeverisja Vendore Sarandė 7 400 000.00 28-02-2019
Ndriēimi i rruges Harku i Berdices - Bahēallek Qeverisja Vendore Shkodėr 6 606 495.00 05-02-2019
BLERJE KARBURANTI PER AUTOMJETET E BASHKISE KONISPOL PER VITIN 2019 Qeverisja Vendore Konispol 13 000 000.00 08-02-2019
Blerje materiale te ndryshme elektrike, hidraulike, vegla pune etj.,materiale per mirembajtje te objekteve te ndryshme, mirembajtje rrjeti i ndricimit, rrjeti i kullimit te ujereve atmosferike Qeverisja Vendore Librazhd 3 581 550.00 01-03-2019
Blerje materiale ndertimi per vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 2 760 180.00 05-03-2019
Blerje e sistemit ajror pa pilot fotografik (uas), laptop per punime inxhinierike per Bashkine Tirane. Qeverisja Vendore Tiranė 6 499 999.00 13-12-2018
Rikonstruksion dhe shtesė anėsore e ēerdhes nr.8 Qeverisja Vendore Tiranė 13 313 313.00 31-01-2019
Blerje detergjent pastrimi Qeverisja Vendore Himarė 2 083 333.00 05-02-2019
Rehabilitimi i kalldremeve ne fshatin Piqeras Qeverisja Vendore Himarė 5 416 666.00 13-02-2019
Blerje tubacione uji,etj Qeverisja Vendore Maliq 2 000 000.00 26-02-2019
Blerje kancelari, kompjutera,tonera, per nevojat e Bashkise Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 4 918 900.00 01-03-2019
Ndėrtim shkolla 9 vjeēare Qerret Qeverisja Vendore Durrės 74 344 000.00 26-11-2018
Asfalto-beton dhe bitum per sperkatje Qeverisja Vendore Korēė 22 500 000.00 12-02-2019
Sherbime per pastrimin e koshave dekorative Qeverisja Vendore Tiranė 24 500 000.00 20-02-2019
Shpenzime per materiale inerte Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 3 291 466.00 25-02-2019
Blerje kamioni vetshkarkues 15-20m3 Qeverisja Vendore Lushnje 1 250 000.00 05-03-2019
Rikonstruksion i rrugeve rurale ne Bashkine Librazhd per vitin 2019 Qeverisja Vendore Librazhd 19 000 000.00 28-01-2019
Blerje karburant(nafte, vaj Benzine) Qeverisja Vendore Selenicė 19 000 000.00 06-02-2019
Sistemim - Asfaltim i rruges Berdice e Siperme Qeverisja Vendore Shkodėr 6 722 599.00 08-02-2019
Loti i Gjashte: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim - Asfaltim i rruges Berdice e Siperme Qeverisja Vendore Shkodėr 145 830.00 14-02-2019
Blerje goma pjese xhenerike , dhe mirembajtje mjetesh Qeverisja Vendore Librazhd 3 506 033.00 20-02-2019
Riparime ne veprat ujitese te Bashkise Librazhd Qeverisja Vendore Librazhd 3 686 029.00 25-02-2019
Nafte per mjetet e rrugeve Qeverisja Vendore Klos 6 666 666.00 28-02-2019
Nafte per makinat e administrates dhe zjarrfikeses Qeverisja Vendore Klos 1 333 333.00 28-02-2019
Blerje farera,fidane dhe lule dekorative Qeverisja Vendore Pėrmet 1 599 820.00 08-03-2019
Shtese kontrate per objektin: Ndertimi i salles se koncerteve prane Auditorit te Liceut Artistik Jordan Misja Qeverisja Vendore Tiranė 17 319 724.00
Sistemim Asfaltim i Rruges Ne Fshatin Lekaj Qeverisja Vendore Lushnje 16 958 946.00 29-01-2019
RIKONSTRUKSION I RRJETIT TĖ NDRIĒIMIT RRUGOR NĖ FSHATRAT E BASHKISĖ KONISPOL (FAZA 2) Qeverisja Vendore Konispol 10 286 099.00 30-01-2019
• Loti i Katert Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertimi i rruges Enver Preza dhe degezimeve te saj Qeverisja Vendore Tiranė 831 102.00 07-02-2019
• Loti i Trete Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i infrastruktures rrugore Blloku qe kufizohet nga rruga Demi Nazeri-Pric Vidi-Gjok Doci Qeverisja Vendore Tiranė 1 490 518.00 07-02-2019
• Loti i Dyte Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rruga tek liqeni prane Ambasades Hollandeze Qeverisja Vendore Tiranė 469 023.00 07-02-2019
• Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rehabilitimi i rrugeve te bllokut qe kufizohet nga rruget Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezes, Besim Alla dhe Jorgo Panajoti – Faza I Qeverisja Vendore Tiranė 1 778 915.00 07-02-2019
Materiale elektrike Qeverisja Vendore Korēė 5 166 650.00 18-02-2019
Loti nr. 1 Ushqime Koloniale Qeverisja Vendore Gjirokastėr 862 325.00 19-02-2019
Pjese kembimi, goma, bateri Qeverisja Vendore Korēė 2 500 000.00 21-02-2019
Blerje fruta - perime per Qendren Ekonomike te Arsimit, Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 10 153 400.00 22-02-2019
Blerje Karburant Qeverisja Vendore Cėrrik 8 000 000.00 06-03-2019
Rikualifikimi i hapesirave publike tek zona e plazhit te shkembi Kavajes Qeverisja Vendore Durrės 194 969 000.00 27-11-2018
Ndėrtim rrjeti i ri ujėsjellėsi nė fshatin Rreth,Njėsia Adm.Xhafzotaj,Bashkia Shijak. Qeverisja Vendore Durrės 35 890 858.00 29-01-2019
Materiale ndertimi Qeverisja Vendore Korēė 21 666 660.00 01-02-2019
Plehra kimike, furnitura veterinare, farera fidane, lule sezonale Qeverisja Vendore Tiranė 16 660 000.00 08-02-2019
Blerje Pjese nderrimi Qeverisja Vendore Durrės 4 500 000.00 11-02-2019
Blerje percina alumini, rondele, bullona e materiale te ndryshme Qeverisja Vendore Tiranė 2 675 800.00 28-02-2019
Ndėrtim rrjet kanalizimi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt "Besnik Hidri", "Bashkim Shkurti", "Coca Cola" deri nė lumin "Lana". Qeverisja Vendore Tiranė 75 745 805.00 18-12-2018
BLERJE DRU ZJARRI TĖ SHARUARA DHE PELLET Qeverisja Vendore Kuēovė 19 392 000.00 04-02-2019
Sherbimi i rojeve Qeverisja Vendore Korēė 39 231 477.24 14-02-2019
Furnizim vendosje kondicionerash, Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 1 000 000.00 19-02-2019
Materiale ndertimi per mirembajtjen e objekteve te Bashkise Belsh Qeverisja Vendore Belsh 800 000.00 26-02-2019
Rikosntruksion rruge lagjeje "28 Gushti" B.Curri Qeverisja Vendore Tropojė 17 225 606.00 24-01-2019
Karburant, vaj dhe graso per Ndermarrjen e Sherbimeve te Mirembajtjes Qeverisja Vendore Roskovec 5 533 952.00 25-01-2019
Rikonstruksion i rruges kryesore "Lagjia Agacaj", fshati Suk 1 (Asfaltim) Qeverisja Vendore Roskovec 7 493 000.00 29-01-2019
Blerje baze materiale. Qeverisja Vendore Shkodėr 1 500 000.00 06-02-2019
Karburant per Automjete Qeverisja Vendore Kėlcyrė 8 716 586.00 12-02-2019
Blerje fuoristrade, PICK UP Dopio Kabine, per Bashkine Mirdite Qeverisja Vendore Mirditė 2 800 000.00 12-02-2019
Pastrimi i Kanaleve Kulluese, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore Qeverisja Vendore Vorė 6 666 667.00 20-02-2019
Blerje artikuj ushqimor Qeverisja Vendore Lezhė 905 000.00 20-02-2019
Riparim- sherbimi i automjeteve Qeverisja Vendore Korēė 2 900 000.00 22-02-2019
Sherbim i ruajtjes fizike me roje Qeverisja Vendore Shkodėr 1 800 000.00 25-02-2019
Blerje bateri per matesat e ujit elektronik Qeverisja Vendore Korēė 1 600 000.00 07-02-2019
Loti nr. 6 Mish Qeverisja Vendore Gjirokastėr 353 667.00 19-02-2019
Loti nr. 5 Buke Qeverisja Vendore Gjirokastėr 338 583.00 19-02-2019
Loti nr.4 Qumesht dhe nenprodukte te tij (Bulmet) Qeverisja Vendore Gjirokastėr 2 421 883.00 19-02-2019
Loti nr.3 Fruta dhe Perime (Zarzavate) Qeverisja Vendore Gjirokastėr 1 655 658.00 19-02-2019
PAJISJE DHE LICENCA PER LEXIMET ME PDA DHE UPGRADE SCADA Qeverisja Vendore Pogradec 4 739 000.00 19-02-2019
„SPORTELI ELEKTRONIK DHE MOBILE PER QYTETARIN Qeverisja Vendore Sarandė 2 963 333.00 20-02-2019
Blerje uniforma per Policine Bashkiake Qeverisja Vendore Elbasan 1 580 404.00 22-02-2019
Blerje karburant per mjetet e Bashkise Pustec, Viti 2019 Qeverisja Vendore Pustec 2 205 209.00 26-02-2019
Blerje materiale elektrike per nevojat e Bashkise Rrogozhine Qeverisja Vendore Rrogozhinė 6 148 666.00 01-03-2019
Mirėmbajtja e programit te menaxhimit te taksave. Qeverisja Vendore Korēė 740 000.00
Loti 1 Paisje dhe materiale ndricimi Qeverisja Vendore Korēė 1 162 142.00 22-01-2019
Ndertim i kanalit kullues Izvor Qeverisja Vendore Memaliaj 2 119 000.00 22-02-2019
Loti V Buke Thekre dhe Integrale. Qeverisja Vendore Patos 185 000.00 25-02-2019
Loti IV Mish- vici. Qeverisja Vendore Patos 528 000.00 25-02-2019
Loti III Ushqimore. Qeverisja Vendore Patos 609 920.00 25-02-2019
Loti II Fruta / Perime. Qeverisja Vendore Patos 268 870.00 25-02-2019
Loti I Bulmetore. Qeverisja Vendore Patos 573 500.00 25-02-2019
Loti II - Blerje bulmet, qumėsht, djathė, gjizė Qeverisja Vendore Tiranė 59 495 617.00 06-11-2018
Furnizim Vendosje Panele Fotovoltaik me shtylla per ndricim publik Qeverisja Vendore Fier 162 498 000.00 26-11-2018
Rikonstruksion i Godinės tė Kopshtit nr.3 Qeverisja Vendore Vlorė 12 485 689.00 26-12-2018
Ndertim Parku Rekreativ, FAZA II-te Qeverisja Vendore Kavajė 24 995 616.00 28-12-2018
Karburant, vaj dhe graso per Ndermarrjen e Pastrimit, Gjelberimit dhe Mirembajtjes se Varrezave Qeverisja Vendore Roskovec 2 786 750.00 25-01-2019
LOTI 1 : Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) pėr pėr Konviktin e Shkollės Profesionale "Ndre Mjeda" Qeverisja Vendore Vau i Dejės 3 183 653.00 30-01-2019
Blerje dhe shperndarje cakulli per rruget rurale Qeverisja Vendore Krujė 4 999 579.00 20-02-2019
Sherbimeve mekanike te automjeteve te Bashkise Kruje Qeverisja Vendore Krujė 3 333 210.00 20-02-2019
Blerje Automjeti Veteshkarkues i pajisur me Vinc, per nevojat e Ndermarjes Qeverisja Vendore Sarandė 2 770 476.00 20-03-2019
Shpenzime pėr mirėmbajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave tė punės (riparim kosha, stola) Qeverisja Vendore Tiranė 19 850 000.00 01-02-2019
Rehabilitim i rrugeve te Bashkise Finiq Qeverisja Vendore Finiq 10 416 666.00 26-02-2019
F.V barriera mbrojtese ( siguria rrugore) Qeverisja Vendore Finiq 3 333 333.00 26-02-2019
Blerje mjet germimi Qeverisja Vendore Finiq 1 416 666.00 26-02-2019
Blerje Gazoil D1 Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 20 000 000.00 16-01-2019
Blerje karburanti per nevojat e bashkise, Fushe-Arrez per vitin 2019. Qeverisja Vendore Fushė-Arrėz 4 989 167.00 07-02-2019
Ruajtja e godines dhe e ambienteve rrethuese se Bashkise Delvine me roje private, si dhe ruajtja e rendit dhe qetesise ne stadiumin e futbollit te K.F Delvina sh.a – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktua Qeverisja Vendore Delvinė 6 649 633.00 15-02-2019
Loti i IV-te“Shėrbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc“ Qeverisja Vendore Shkodėr 8 770 029.00
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė depove te ujit Qeverisja Vendore Dibėr 5 969 212.00 07-11-2018
Blerje sherbimi" Portali taksapaguesve Qeverisja Vendore Finiq 2 166 666.00 18-02-2019
Blerje sherbimi "Dixhitalizimi aseteve pyjeve dhe kullotave Qeverisja Vendore Finiq 1 500 000.00 18-02-2019
Sigurim i automjeteve. Qeverisja Vendore Durrės 1 523 857.00 22-02-2019
Makinė 3 akse me vinc Qeverisja Vendore Korēė 4 166 667.00 30-01-2019
" BLERJE GAZOILI " Qeverisja Vendore Kuēovė 4 826 300.00 04-02-2019
Blerje materiale elektrike per ndricim rrugor Qeverisja Vendore Finiq 13 333 333.00 05-02-2019
Rehabilitimi i ujite te Burimit dhe Qendres se Fsahtit Fterre Qeverisja Vendore Himarė 5 833 333.00 12-02-2019
Investime ne rrjetin e ndriēimit me ndriēues ekonomik (Led) Qeverisja Vendore Himarė 8 333 333.00 13-02-2019
Sherbim me roje Private te U.K Durres per lotin II-te (Fushe Kuqe) Qeverisja Vendore Durrės 3 777 879.00 11-01-2019
Sherbim me roje Private te U.K Durres per lotin e I-re (Qarku Durres)" Qeverisja Vendore Durrės 31 204 900.80 11-01-2019
Blerje Vaj Qeverisja Vendore Tiranė 5 500 000.00 22-01-2019
Sherbim interneti Qeverisja Vendore Fier 1 446 892.00 24-01-2019
Blerje Karburanti Qeverisja Vendore Belsh 8 000 000.00 11-02-2019
Blerje Ushqimesh per nevojat e shtepise se foshnjes Durres Qeverisja Vendore Durrės 3 971 880.00 19-02-2019
Loti i III-te“Shėrbimi i pastrimit te Njesive Administrative Rrethina,Postribe dhe Shale“ Qeverisja Vendore Shkodėr 9 978 000.00
Sistemimi dhe rehabilitimi i Qendrės sė Njėsisė Administrative Zall Bastar Qeverisja Vendore Tiranė 44 162 155.00 20-12-2018
BLERJE MATERIALE PASTRIMI DHE DETERGJENTE PĖR APARATIN, ĒERDHEN, PALLATIN E KULTURĖS DHE ARSIMIN, BASHKIA KURBIN. Qeverisja Vendore Kurbin 2 416 667.00 10-01-2019
Rikonstruksion i rrugės Lagjia Begallarėt Muskallaret, fshati Strum, L=1910 ml , b=4m *0.5m bankine Qeverisja Vendore Roskovec 7 311 991.00 25-01-2019
Blerje materjale per investime qe do te kryhen nga sektori I investimeve Qeverisja Vendore Roskovec 6 340 470.00 31-01-2019
Tombino betoni Qeverisja Vendore Korēė 4 166 500.00 31-01-2019
Rikonstruksion i rruges "Shkolla - Kerranjaket",fshati Luar, b=4m 2*0.5m bankine Qeverisja Vendore Roskovec 6 079 525.00 08-02-2019
Kripe Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 999 750.00 12-02-2019
Blerje dru zjarri Qeverisja Vendore Shkodėr 2 332 500.00 14-02-2019
Sherbim i mirembajtjes se sistemit te faturimit AL BILLING. Qeverisja Vendore Elbasan 0.00
Loti i I-re“Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A“ Qeverisja Vendore Shkodėr 23 639 005.00
Loti i II-te“Sherbimi i Patrimit Qytetit Zona Veriore B“ Qeverisja Vendore Shkodėr 20 341 653.00
Loti i V-te“Shėrbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit“ Qeverisja Vendore Shkodėr 4 210 400.00
Ndėrtim kopsht & ēerdhe e Integruar, Kodėr Kamėz Qeverisja Vendore Tiranė 33 333 333.00 13-12-2018
Rehabilitimi i qendrės Administrative Baldushk (Rikonstruksion i godinės sė Njėsisė, shtėpisė kulturės dhe sheshit Qeverisja Vendore Tiranė 42 209 511.00 31-12-2018
Kryerja e shėrbimit tė pastrimit nė qytetin e Elbasanit Qeverisja Vendore Elbasan 109 865 304.35 21-01-2019
Punime Riparimi pėr zyrat e PMNZ dhe kapanon Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 4 542 381.00 24-01-2019
Ndriēimi i rruges se kishes, Bashkia Kurbin. Qeverisja Vendore Kurbin 2 453 547.00 12-02-2019
Sherbime mirembajtje per automjete e Bashkise Kurbin. Qeverisja Vendore Kurbin 1 308 333.00 12-02-2019
Sherbimi i printimit te njoftim detyrimeve per vitin 2019 Qeverisja Vendore Tiranė 6 661 074.00 14-02-2019
Ndertim Rruga "Drini"Lagja nr.1 bathore Qeverisja Vendore Kamėz 96 939 210.00 19-10-2018
Blerje karburant per nevoja te bashkise Finiq (2019) Qeverisja Vendore Finiq 14 129 166.00 01-02-2019
" Objekti :Rehabilitimi i Ish-Bllokut te S.M.T-se, Roskovec, Rruga N.8, (Gramoz Ēepele 100 ml) Qeverisja Vendore Roskovec 3 075 149.00 12-02-2019
Blerje ushqime per vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 4 235 000.00 12-02-2019
Rikonstruksion rruge NJ.A Ishem Qeverisja Vendore Durrės 33 327 000.00 19-12-2018
Rikonstruksion rruge NJ.A Manze Qeverisja Vendore Durrės 33 333 000.00 19-12-2018
Blerje Karburant Qeverisja Vendore Tiranė 51 166 667.00 22-01-2019
Rikonstruksion i rruges se Kukallareve,Fshati Kurjan Qeverisja Vendore Roskovec 7 920 678.00 25-01-2019
Transport i mbetjeve urbane nga qyteti i Belshit ne Inceneratorin Elbasan pranė Metalurgjikut» Qeverisja Vendore Belsh 2 444 254.00 25-01-2019
Blerje Materiale Hidraulike. Qeverisja Vendore Krujė 3 999 569.00 30-01-2019
Blerje materiale elektrike 2019 Qeverisja Vendore Durrės 5 890 000.00 07-02-2019
Korsi Biēikletash ne bulevardin blu Qeverisja Vendore Kamėz 16 550 000.00 06-11-2018
Blerje bukė pėr pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 2 600 700.00 14-01-2019
Blerje vezė, qumėsht dhe nėnprodukte tė tij pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 8 392 900.00 14-01-2019
Blerje fruta, perime pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 5 326 770.00 14-01-2019
Blerje mish dhe nenprodukte tė tij pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 5 369 800.00 14-01-2019
Blerje ushqime koloniale pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 5 373 760.00 14-01-2019
Krijimi i qėndrave te fshatrave me siperfaqe qėndrimi, pushimi , parkimi dhe lulishte fshati mbrakull Qeverisja Vendore Poliēan 14 582 049.00 18-01-2019
Asfaltimi i rruges tek ofiēina, fshati Rranxa Qeverisja Vendore Vau i Dejės 6 666 667.00 28-01-2019
Blerje kontenierėsh, Bashkia Kurbin. Qeverisja Vendore Kurbin 1 250 000.00 30-01-2019
Blerje shėrbimi tė konsulencės ligjore Qeverisja Vendore Vau i Dejės 1 666 667.00 30-01-2019
Rikonstruksion i kanaleve vaditese ne Bashkine Librazhd per vitin 2019. Qeverisja Vendore Librazhd 11 096 769.00 01-02-2019
Rikonstruksion i shkolles se mesme "Sami Frasheri"Permet. Qeverisja Vendore Pėrmet 72 310 465.00 31-10-2018
Rikualifikim urban ne fshatin Marinez(Ruga Llambi Marku) Qeverisja Vendore Roskovec 10 246 746.00 16-01-2019
Sistemim i qendres se fshatit Ngjeqar L=1400ml Qeverisja Vendore Roskovec 11 656 741.00 17-01-2019
Ndėrtimi i sallės sė Kėshillit Bashkiak Vlorė & sistem ngrohje Qeverisja Vendore Vlorė 37 578 384.00 26-07-2018
Ndėrtim i mikrohapėsirave publike nė Tiranė Qeverisja Vendore Tiranė 52 675 820.21 17-12-2018
Shtim i sipėrfaqeve tė varrezave publike Sharrė Qeverisja Vendore Tiranė 128 698 567.11 21-12-2018
Blerje materiale ndertimi per KUZ dhe KUB, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 10 417 484.00 15-01-2019
Loti 2 : Blerje Benzine pa plumb Qeverisja Vendore Fier 3 479 250.00 22-01-2019
Loti 1 :Blerje gazoil deri ne 10 ppm Qeverisja Vendore Fier 81 150 418.00 22-01-2019
Blerje fruta - perime pėr Qendrėn Ekonomike tė Arsimit, Bashkia Elbasan. Qeverisja Vendore Elbasan 601 170.00
RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES 9-VJECARE VELMISH Qeverisja Vendore Roskovec 48 092 791.00 27-11-2018
Ndėrtimi i rrugėve tė bllokut pranė ish Astirit Qeverisja Vendore Tiranė 58 416 487.00 28-12-2018
Blerje zjarrfikese, Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 8 166 667.00 04-01-2019
Karburant (Diezel) Qeverisja Vendore Mallakastėr 15 833 300.00 16-01-2019
Siguracion mjetesh transportit Qeverisja Vendore Korēė 972 672.00 29-01-2019
Shėrbime Tė Sigurimit Dhe Ruajtjes. Qeverisja Vendore Tiranė 1 579 459.00
Sistemim asfaltim i rruges Synej-Bago Qeverisja Vendore Kavajė 12 297 735.00 19-12-2018
Sistemim i rrugės nga Tirana Bank drejt liqenit nė Ksamil Qeverisja Vendore Sarandė 5 658 333.00 24-12-2018
Regjistri i fermerėve tė Bashkisė Tiranė Qeverisja Vendore Tiranė 48 587 088.83 31-12-2018
Furnizime dhe materiale tė tjera zyre (vegla pune) Qeverisja Vendore Tiranė 6 650 000.00 01-02-2019
Blerje artikuj ushqimor Qeverisja Vendore Lezhė 225 000.00
Blerje shėrbimi pėr mirėmbajtjen e objekteve ndėrtimore tė Bashkisė Tiranė Qeverisja Vendore Tiranė 8 489 691.00 31-12-2018
Blerje dru zjarri pėr Qendrėn Ekonomike tė Arsimit dhe njėsitė administrative, Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 10 550 000.00 18-01-2019
Blerje klor Qeverisja Vendore Pėrmet 1 774 502.00 23-11-2018
Pėrmirėsim furnizimi me uje blloku Nr.61 Qeverisja Vendore Tiranė 22 646 440.00 05-12-2018
Blerje kapak pusetash metalik dhe zgarash kuneta shiu viti 2018 Qeverisja Vendore Vlorė 5 891 700.00 14-12-2018
Loti i katėrt: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Pėrmirėsim furnizimi me uje blloku Nr.61 Qeverisja Vendore Tiranė 588 807.00 21-12-2018
Blerje ushqime per kopeshtin dhe ēerdhen (Marreveshje Kuader). Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 0.00 22-01-2019
Rikonstruksion dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė Rr."Migjeni". Qeverisja Vendore Tiranė 13 067 489.00 27-11-2018
Loti i gjashtė: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Ndėrtim rrjet kanalizimi ne zonėn qė kufizohet nga rrugėt Besnik Hidri, Qeverisja Vendore Tiranė 1 554 420.00 21-12-2018
Vendosje impiante gazi ne kuzhinat e kopshteve, ēerdheve e shkollave Qeverisja Vendore Fier 1 821 035.00 26-12-2018
Rikonstruksion i rruges "Rragam Sheldi" Loti 1 Qeverisja Vendore Shkodėr 16 638 245.00 22-10-2018
Rehabilitim ikanalit nga rezervuari Petes Pjesor kryesot , dega Mavrove Qeverisja Vendore Selenicė 15 434 712.00 18-12-2018
"Blerje pjesėsh pėr riparimin e linjės sė karbonit Qeverisja Vendore Tiranė 3 791 563.00 26-12-2018
Rikonstruksion rruga "Vllaznimi. Qeverisja Vendore Shkodėr 17 234 990.00 19-10-2018
Permiresim furnizimi me uje ne bllokun e ‘‘Vilave Selitė‘‘ dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė bllokun “Vasil Shanto‘‘. Qeverisja Vendore Tiranė 13 530 345.00 27-11-2018
Rikualifikim Urban Blloqe Banimi "Europa"(tek ish Podgorica)" Qeverisja Vendore Shkodėr 6 649 998.00 11-12-2018
Loti i tretė: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Pėrmirėsim furnizimi me ujė nė bllokun e Vilave Selitė dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė bllokun Vasil Shanto, Qeverisja Vendore Tiranė 350 537.00 21-12-2018
Rikonstruksion rrjet shpėrndarės ujėsjellėsi nė zonėn e Sharrės Qeverisja Vendore Tiranė 4 053 435.00 31-12-2018
Blerje ushqime pėr vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 2 751 794.00 11-01-2019
Blerje produkte bulmeti pėr Qendrėn Ekonomike tė Arsimit, Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 6 363 800.00 21-01-2019
Loti I : Blerje fruta-perime pėr Qendrėn Sociale Balashe, Bashkia Elbasan. Qeverisja Vendore Elbasan 631 475.00 23-01-2019
Loti III: Blerje produkte bulmeti pėr Qendrėn Sociale Balashe Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 380 833.00 23-01-2019
Loti IV: Blerje mish pėr Qendrėn Sociale Balashe Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 1 738 250.00 23-01-2019
Rikostruksion i shkollės sė Mesme tė pėrgjithshme,Kėlcyrė Qeverisja Vendore Kėlcyrė 47 767 144.00 16-11-2018
“Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė depove te ujit” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. Qeverisja Vendore Bulqizė 6 000 000.00 22-11-2018
Rikonstruksion rruges Oblike-Velinaj-Alimetaj(vazhdim)" Qeverisja Vendore Shkodėr 7 610 563.00 11-12-2018
Blerje dhe Rimbushtje fikse Zjarri, Sensor tymi Qeverisja Vendore Shkodėr 3 498 816.00 18-12-2018
Rrethim i ambjentit te jashtem Depo Uji nr. 2, nr. 2/1, lagja nr. 7 dhe Depo uji nr. 4 Arapaj, Durres Qeverisja Vendore Durrės 10 507 998.00 27-12-2018
"Blerje karburanti pėr administratėn e bashkisė Qeverisja Vendore Gramsh 7 713 750.00 08-01-2019
Grumbullimi mbetjet urbane 2019,vend grumbullimi dhe bazamenti i koshave Qeverisja Vendore Dropull 2 990 393.00 17-01-2019
Blerje mish viēi pėr Qendrėn Ekonomike tė Arsimit, Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 4 283 500.00 21-01-2019
Blerje bukė pėr Qendrėn Ekonomike tė Arsimit, Bashkia Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 4 250 000.00 24-01-2019
Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qeverisja Vendore Tiranė 1 960 000.00 25-01-2019
Rikonstruksion Rruga Gjergj Jakin Berdice e Siperme, rruga e Palokajve Berdice e Madhe Qeverisja Vendore Shkodėr 15 321 767.00 20-11-2018
Blerje graso dhe vaj pėr mjetet e rėnda, pėr Agjencinė e Kullimit & Vaditjes, Bashkia Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 812 500.00 04-01-2019
Blerje soba drush dhe ngrohės elektrik pėr ngrohje pėr nevojat e institucioneve tė Bashkisė Kurbin Qeverisja Vendore Kurbin 1 000 000.00 10-01-2019
Investime nė shkolla 9-vjecare dhe parashkollor nė Bashkinė Vlorė Qeverisja Vendore Vlorė 8 336 031.00 07-12-2018
Furnizim me karburant, per vitin 2019 Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 12 499 000.00 28-12-2018
SISTEMIM ASFALTIM I RRUGES LUZ I VOGEL (RRUGA E BUSHVE) Qeverisja Vendore Kavajė 12 250 797.00 26-11-2018
Rehabilitimi i ndriēimit rrugor nė akset Mbikalim-Kombinat Qeverisja Vendore Tiranė 17 250 500.00 07-12-2018
Loti I: Shėrbim pėr infrastrukturė tė dedikuar optike dhe shėrbime data Qeverisja Vendore Tiranė 49 999 647.00 11-12-2018
Rrugė tė brendshme me beton nė Berdenesh & Manastir Qeverisja Vendore Sarandė 4 125 000.00 24-12-2018
Blerje ushqime per kopeshtin dhe ēerdhen (Marreveshje Kuader). Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 1 327 556.00 22-01-2019
Zhbllokimi i rrugėve nga dėbora dhe akulli per vitin 2019,nė Bashkinė Mirditė. Qeverisja Vendore Mirditė 1 499 300.00
Rikon.i rruges kalaja Petralb, Rikon. rruga Gurre e vogel dhe ndertim ure Lela-Arriku Qeverisja Vendore Klos 6 500 000.00 20-12-2018
Blerje varinsku i vogel Qeverisja Vendore Klos 1 416 667.00 21-12-2018
Ridimensionim i Shėrbimit tė Klientit Qeverisja Vendore Tiranė 11 714 253.47 26-12-2018
Shėrbim i ruajtjes sė sigurisė jo e armatosur nė Don Bosko Qeverisja Vendore Tiranė 1 729 696.00 13-12-2018
Sherbim projektim ujesjellesi Qeverisja Vendore Shkodėr 3 638 250.00 15-10-2018
Blerje Sistem Fonie Shpenzime paisje audio-vizuale Qeverisja Vendore Kolonjė 1 250 000.00 05-12-2018
Blerje materiale pėr ndriēim qyteti Qeverisja Vendore Mallakastėr 9 166 667.00 09-11-2018
Loti II: Blerje benzine Qeverisja Vendore Tropojė 416 667.00 05-12-2018
Gaz i Lengshem Qeverisja Vendore Korēė 1 583 333.00 10-01-2019
Ndėrtim rruga Mustafa Lita Qeverisja Vendore Kamėz 42 094 714.00 09-10-2018
Rikualifikimi Urban i Fasadave tė Qėndrės Belsh Qeverisja Vendore Belsh 17 689 086.00 22-10-2018
Rikonstruksion rruga Bisht Kamza Qeverisja Vendore Durrės 41 655 000.00 21-11-2018
Blerje Karburanti Gazoil ( 10 ppm ULSD ) per nevojat e Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje per vitin 2019 Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 15 muaj. Qeverisja Vendore Lushnje 5 938 679.00 27-12-2018
Blerje Gas i Lėngėt pėr Vitin 2019 Marreveshje Kuadėr me afat 12 Mujor. Qeverisja Vendore Tiranė 7 820 320.00 20-11-2018
'Rikonstruksion i shkolles Sabaudin Gabrani 1' Qeverisja Vendore Tiranė 50 619 360.00 20-11-2018
Rikonstruksioni i rrugės nė lagjen "Xhile Liēi" Gramsh. Qeverisja Vendore Gramsh 833 000.00 24-12-2018
Blerje karburanti 2019, nafte (diesel) Bashkia Bulqize" Qeverisja Vendore Bulqizė 8 000 000.00 31-12-2018
Blerje makine Zjarrfikėse Qeverisja Vendore Klos 3 208 333.00 01-11-2018
Loti I - Blerje mish vici, mish pule dhe vezė Qeverisja Vendore Tiranė 38 342 424.00 06-11-2018
Loti III Blerje bukė thekre dhe integrale Qeverisja Vendore Tiranė 14 834 173.00 06-11-2018
Rikonstruksioni i rrugėve Kel Kodheli dhe Skėnder Shtylla Qeverisja Vendore Tiranė 41 300 000.00 07-11-2018
Blerje karburant GAZOIL 10 ppm dhe Benzine (Premium Unl 10 ppm) per vitin 2019 Qeverisja Ven