Open Procurement Albania

Mirembajtje kanale kulluese

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Libohovė
Procuring Authority / Buyer Bashkia Libohove
Tender object Mirembajtje kanale kulluese
Reference No. REF-34742-09-02-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 2 079 333,00
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 03-09-2019
Last date of Submitted Documents 16-09-2019
Tender Held Date 16-09-2019
No. of Bidders 4
Bidders SARK SHPK
NEAL-86 SHPK
MANE/S SHPK
COGREN SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ELKRI&Co SHPK
 • The winning bid ALL without vat 2 031 500,00
  Bidder Announcement date 08-12-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 2031500
  Contract date 10-12-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 25 ditė
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka marrė pėrgjigje nė datė 29.09.2019.
  Jane skualifikuar:
  Pėrkatėsisht pėr arsyet e mėposhtme:
  1.Operatori ekonomik SARK shpk
  Nuk ka ngarkuar Ekstraktin e thjeshte te rregjistrit tregetar.Inxhinieri mjedisit Ermelinda Agalliu nga dokumentacioni i paraqitur ne sistem nga subjekti ,ne Librezen e Punes figuron person i punesuar prane OSHEE ne te cilen nuk ka te deklaruar date largimi nga puna te firmosur dhe vulos dhe as date fillimi pune prane subjektit SARK shpk.Pagesat e bankes te cilat jane ngarkuar ne sistem rezultojne te jene pa firm vule dhe date nga Banka ne te cilen eshte kryer pagesa perkatese per cdo muaj.Gjithashtu per mjetin me targe AA461NI mungojne fotot te cilat jane kerkuar ne DST ne kriteret e kualifikimit.
  2. Operatori ekonomik NEAL-86 Shpk
  Operatori ekonimk NEAL shpk skualifikohet nga kjo oferte pasi mjetet e deklaruar ne kete procxedure prokurimi, Kamion SR6400B,Eskavator me goma abmt 68 dhe eskavator ABMT6,KAMION AA364HY,ne baze te verifikimeve te bera rezulton te jene te angazhuara dhe te deklaruara ne objektin "Rikonstruksion rruge te brendshme"' Bashkia Libohove.
  3. Operatori ekonomik MANE/S shpk
  OE ka paraqitur mjet Fadrome me zinxhir te deklaruar ne shtojsen e mjeteve por ne dokumentacionin perkates te zhdoganimit rezulton te jete traktor me zinxhir. -Per mjetet si me poshte:AA736CU,SR7741B,bazuar ne ''Deklaraten e mjeteve'' ,ne'' Deklaraten per kontrata te lidhura dhe/ose ne proces'' si dhe ne ''Deklaraten per angazhimin e mjeteve '' nga verifikimet e kryera rezulton se OE MANE/S shpk ka kontrate ne proces me Bashkine Dropull dhe mjetet e deklaruar per kete objekt jane te deklaruara dhe te angazhuara edhe ne Bashkine Dropull bazuar shkreses me nr 1572prot date 18.09.2019 per kthim pergjigje Bashkia Dropull.bPer sa me siper Deklarata per angazhimin e mjeteve e deklaruar per kete objekt eshte ne kundershtim me ligjin dhe ne konflikt interesi bazuar ne LIGJIN E PROKURIMIT PUBLIK neni 45 ,pika 2,shkronja (e)
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.50 - Dt.16-12-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data