Open Procurement Albania

Ndėrtim shkolla 9 vjeēare Qerret

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Durrės
Procuring Authority / Buyer Bashkia Durres
Tender object Ndėrtim shkolla 9 vjeēare Qerret
Reference No. REF-95528-11-23-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 74 344 000,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 26-11-2018
Last date of Submitted Documents 26-12-2018
Tender Held Date 26-12-2018
No. of Bidders 18
Bidders INA SHPK &AL-ASFALT SHPK
RAJLI NDERTIM SHPK
BEAN SHPK
K.M.K SHPK & SINDER AB SHPK & ALBKONSTRUKSION SHPK & ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK
INERTI SHPK
K A C D E D J A SHPK & AGRI CONSTRUCTION SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
BEQIRI SHPK &SARDO SHPK
NDREGJONI SHPK
EURONDERTIMI 2000 SHPK
CAUSHI SHPK
BOSHNJAKU.B SHPK &5 VELLEZERIT SHPK
HTM SHPK & BE – IS SH.P.K SHPK
LIQENI VII SHPK & PE-VLA-KU SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK
CURRI SHPK
PEPA GROUP SHPK &JUNIK SHPK
ELDA VL SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • RAJLI NDERTIM
 • The winning bid ALL without vat 47 461 636,00
  Bidder Announcement date 19-03-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 56082733
  Contract date 02-04-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 423 ditė
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka marrė pėrgjigje nė datė 31.01.19, dt.01.02.19, dt.04.02.19,dt.05.02.19 dt.25.02.19 dhe me Vendimin e K.P.P. Nr.126/2019 Prot, date 07/03/2019.

  Jane skualifikuar :

  1. INA & AL-ASFALT :
  • Operatori ekonomik ne bashkim INA i cili ka pėrqindjen mė tė madhe tė pjesėmarrjes nė kete bashkim(sipas kontrates se bashkepunimit ka marre persiper 70% te punimeve), per kriterin e sipercituar, nuk ploteson vleren per pune te ngjashme per nje objekt te vetem nė njė vlerė jo mė tė vogėl se 37’000’000 lekė, kontrata e vetme e paraqitur nga ky operator, te cilen e ka realizuar me bashkim operatoresh(INA & COLOMBO), per pjesen e perqindjes qe zoteron ne kete kontrate, nuk e ploteson vleren e lart kerkuar.
  • Duke iu referuar list pagesave te paraqitura nga operatori INA, KVO konstaton se, punonjesit e Stafit teknik si: Punėtori e specializuar me makineri, manovratorė. Punėtori e specializuar nė ndėrtim, me certifikatė pėr punime nė lartėsi dhe pėrdorimin e skelave. Punėtori e specializuar nė ndėrtim, elektricist, karpentier, hekurthyes, saldator, hidraulik, murator, pllakashtrues, bojaxhi, jane te perfshire ne list pagesa, por nuk jane me kohė tė plotė pune.
  2. BEAN
  • Duke iu referuar list pagesave te paraqitura nga operatori ekonomik BEAN, KVO konstaton se, nuk jane me kohė tė plotė pune, Mjeku B. B., punonjesit e Stafit mbėshtetės te shoqerise si: Punėtori e specializuar me makineri, manovratorė. Punėtori e specializuar nė ndertim; elektricist, karpentier, hekurthyes, saldator, hidraulik, murator, pllakashtrues, bojaxhi.

  3. K.M.K & SINDER AB & ALBKONSTRUKSION & ERAL CONSTRUCTION COMPANY
  • Operatori ekonomik ne bashkim K.M.K i cili sipas kontrates se bashkepunimit, ka marre persiper 29.54% te punimeve, duke iu referuar kontratave per pune te ngjashme te paraqitura nga ky operator, rezulton se vlera e kontratave te ngjashme te realizuara, nuk e plotesojne vleren sipas perqindjes qe zoteron, te Punėve tė ngjashme pėr njė objekt tė vetėm dhe te Punėve tė ngjashme tė kryera, te marrė sė bashku gjatė tri viteve tė fundit.
  • Operatori ekonomik ne bashkim SINDER AB i cili sipas kontrates se bashkepunimit, ka marre persiper 10.43% te punimeve, duke iu referuar kontratave per pune te ngjashme te paraqitura nga ky operator, rezulton se vlera e kontratave te ngjashme te realizuara, nuk e plotesojne vleren sipas perqindjes qe zoteron, te Punėve tė ngjashme pėr njė objekt tė vetėm dhe te Punėve tė ngjashme tė kryera, te marrė sė bashku gjatė tri viteve tė fundit.

  4. INERTI :
  • Duke iu referuar list pagesave te paraqitura nga operatori INERTI rezulton se, punonjėsit e stafit sipas pikės “h” e konkretisht: Punėtori e specializuar nė ndėrtim dhe Punėtore ndėrtimi tė thjeshte, nuk jane te gjithe me kohė tė plotė pune, ndersa z.K.B., i cili sipas Licences profesionale te Shoqerise INERTI, eshte dhe drejtues teknik, mungon ne list pagesat per kontributet e sigurimeve shoqerore dhe shendetesore, pėr gjashtė muajt e fundit qė i takojnė pagesat me datėn e hapjes sė ofertės, kriter ky i kerkuar ne DST shtojca 12, ku te gjithe punonjesit e stafit teknik duhet te jene te perfshire ne list pagesa. Punedhenesi INERTI kishte detyrimin qe ne baze te Ligjit “Per sigurimet shoqerore ne Republiken e Shqiperise” detyrohet te derdhe kontributin e sigurimeve shoqerore dhe shendetsore per cdo punemarres.
  • Katalogu i kaldajes nuk eshte i pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.

  5. KACDEDJA & AGRI CONSTRUCTION :
  • Operatori ekonomik ne bashkim KACDEDJA per produktet: Kaldaje ēeliku dhe Pompe qarkullimi binjake INVERTER, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 31.12.2018, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “CARA-08” shpk, me seli ne Tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise per kaldaja THOKAS dhe kompanise per pompa WILO SE, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik KACDEDJA, por kompanive THOKAS dhe WILO SE, u mungojne certifikatat ISO 9001: 2015 te prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuar. Ndersa dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.), nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.
  • Operatori ekonomik ne bashkim KACDEDJA per produktet: Ndricues fluoreshent, Ndricues projector dhe F.v Ndricues tavanor, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 29.12.2018, te lidhur midis tij dhe furnizuesit MEGATEK SH.A, ku ky i fundit merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik KACDEDJA, por mungon certifikata ISO 9001:2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuara, gjithashtu, mungojne dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.).

  6. KEVIN CONSTRUCTION
  • Duke iu referuar list pagesave te paraqitura nga operatori ekonomik KEVIN CONSTRUCTION rezulton se, punonjėsit e stafit sipas pikės “h” e konkretisht: Punėtori e specializuar nė ndėrtim dhe Punėtore ndėrtimi tė thjeshte, nuk jane te gjithe me kohė tė plotė pune, ndersa tekniku i ndertimit Zenel Ndreka, manovratoret Islam Palushi dhe Remzi Turja nuk jane perfshire ne list pagesa, kriter ky i kerkuar ne DST shtojca 12.
  • Operatori ekonomik KEVIN CONSTRUCTION per produktet dritare d/alumini plastike me dopio xham dhe vetrate d/alumini plastike me dopio xham, ka paraqitur nje fotokpje “Autorizim Prodhuesi” e shoqerise AlbUnivers Sh.p.k me seli ne Trane, i cili autorizon KEVIN CONSTRUCTION te furnizohet me produktin e prodhuar nga kompania Adopen L.T.D, 1-dritare d/alumini plastike me dopjo xham, 2-vetrate d/alumini plastike me dopio xham, por shoqeria AlbUnivers Sh.p.k nuk ka marreveshje te zyrtarizuar me kompanin prodhuese te duraluminit Adopen L.T.D.

  7. BEQIRI & SARDO :
  • Operatori ekonomik ne bashkim SARDO i cili sipas kontrates se bashkepunimit, ka marre persiper 10% te punimeve, nuk ka paraqitur asnje kontrate per pune te ngjashme.
  • Duke iu referuar list pagesave te te dy operartoreve ne bashkim BEQIRI & SARDO, KVO konstaton se, jo te gjithe punonjesit e perfshire ne keto list pagesa jane me kohė tė plotė pune.
  • Operatori ekonomik ne bashkim BEQIRI per produktin: Kaldaje ēeliku ka paraqitur nje “Marreveshje Bashkepunimi”, te lidhur midis tij dhe kompanise prodhuese te kaldajave KOMBI Greqi, certifikata ISO 9001:2008 e ketij prodhuesi e paraqitur nga operatori ekonomik BEQIRI eshte certifikate e versionit te vjeter, dhe, sipas rekomandimit te APP, date 03.09.2018, keto certifikata kane qene te vleshme deri ne Shtator te vitit 2018 dhe pas ketij afati, ne vendosjen e ketij kriteri AK duhet te pranojne vetem standartet e perditesuara te certifikatave ISO 9001:2015.

  8. NDREGJONI :
  • Operatori ekonomik NDREGJONI per produktet: Kaldaje ēeliku dhe Pompe qarkullimi binjake INVERTER, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 04.01.2019, te lidhur midis tij dhe furnizuesit Shoqerise “CARA-08” shpk, me seli ne Tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise per kaldaja THOKAS dhe kompanise per pompa WILO SE, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik NDREGJONI, por kompanise THOKAS i mungon certifikatata ISO 9001: 2015 te prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuar, ndersa dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.), nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit. Per sa i perket pompes, mungojne dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.).
  • Operatori ekonomik ne bashkim NDREGJONI per produktet: Ndricues fluoreshent, Ndricues projector dhe F.v Ndricues tavanor, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 04.01.2019, te lidhur midis tij dhe furnizuesit A BI ESSE, Tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit te disa kompanive prodhuese, per ndricuesat, merr persiper te furnizoje me keto produkte, operatorin eknomik NDREGJONI, por te gjitha marreveshjet e bera midis distributorit A BI ESSE dhe kompanive prodhuese te ndricimit kane perfunduar qe me date 31.12.2018, e konkretisht: marreveshja me prodhuesin PEDRIS SA Greqi, ka mbaruar vlefshmeria me dt.31.12.2018, gjithashtu certifikata ISO 9001:2008 e prodhuesit PEDRIS SA Greqi, i ka mbaruar vlefshmeria qe me date 14 Shtator 2018, marreveshja me kompanine LEGRAND, ka mbaruar vlefshmeria me dt.31.12.2018, marreveshja me kompanine I.C.E.L. S.C.p.a. Itali, ka mbaruar vlefshmeria me dt.31.12.2018, dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.),te ketyre kompanive prodhuese nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.

  9. EURONDERTIMI 2000 :
  • Operatori ekonomik Eurondertimi 2000 per produktin: kaldaje ēeliku ka paraqitur nje “autorizim distributori” te shoqerise “klimateknika tb 2” shpk, me adrese ne tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit, e kompanise prodhuese te kaldajave termodinamik makina sanayi ve ticaret a.s, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktin e sipercituar operatorin eknomik Eurondertimi 2000, por kompanise prodhuese te kaldajave termodinamik makina sanayi ve ticaret a.s, i mungon certifikata iso 9001: 2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve, certifikata iso 9001:2008 e ketij prodhuesi e paraqitur nga operatori ekonomik Eurondertimi 2000 eshte certifikate e versionit te vjeter, dhe, sipas rekomandimit te app, date 03.09.2018, keto certifikata kane qene te vleshme deri ne shtator te vitit 2018 dhe pas ketij afati, ne vendosjen e ketij kriteri ak duhet te pranojne vetem standartet e perditesuara te certifikatave iso 9001:2015, gjithashtu, dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.), te kompanise prodhuese te kaldajave termodinamik makina sanayi ve ticaret a.s, nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.
  • Operatori ekonomik Eurondertimi 2000 per produktin: pompe qarkullimi binjake inverter ka paraqitur nje “autorizim distributori” te shoqerise “saimiri-f”, me adrese ne tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit, e kompanise prodhuese te pompave qarkulluese pentax spa, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktin e sipercituar operatorin eknomik Eurondertimi 2000, por marreveshja zyrtare midis distributorit saimiri-f dhe prodhuesit pentax spa, ka perfunduar me date 31.12.2018, gjithashtu, per pompen mungojne dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.).
  • Operatori ekonomik Eurondertimi 2000 per produktet: ndricues fluoreshent, ndricues projector dhe f.v ndricues tavanor, ka paraqitur nje “autorizim distributori” te shoqerise “elalcom sh.p.k”, me adrese ne tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit, e kompanise prodhuese te ndricuesave nordex light, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik Eurondertimi 2000. Mungojne certifikata iso 9001: 2015 e prodhuesit si dhe dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.).

  10. CAUSHI :
  • Operatori ekonomik Caushi per produktet: kaldaje ēeliku dhe pompe qarkullimi binjake inverter, ka paraqitur nje “kontrat furnizimi” te dates 04.01.2019, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “al-nobel” shpk, me seli ne tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise prodhuese te kaldajave termostahl solar ltd dhe kompanise prodhuese te pompave grundfos holding a/s, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik Caushi, por, certifikata iso 9001: 2008 e termostahl solar ltd eshte e pavlefshme, pasi vlefshmeria e saj, ka mbaruar qe me date 14 shtator 2018, dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.) Ne emer te termostahl solar ltd mungojne, katalogu i paraqitur nga ky operator me te dhenat teknike te kaldajes eshte ne emer termodinamik, me te cilin nuk ka ndonje marreveshje dhe eshte ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne dst shtojca 12, ku thuhet: “nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”. Ndersa certifikata iso 9001:2015 e grundfos holding a/s eshte ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne dst shtojca 12.

  11. BOSHNJAKU B & 5 VELLEZERIT :
  • Operatori ekonomik ne bashkim BOSHNJAKU B per produktet: Kaldaje dhe Pompe, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 29.07.2016, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “HIDRO-SISTEM” shpk, me seli fshati Mbrostar Fier, ku ky i fundit merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik BOSHNJAKU B, bashkangjitur kesaj kontrate operatori BOSHNJAKU B ka paraqitur certifikaten ISO 9001: 2008 te furnizuesit “HIDRO-SISTEM” shpk ku vlefshmeria e kesaj certifikate ka mbaruar qe me date 10.09.2018, nje dokument te TERMOSTAHL, nje certifikate ISO 9001: 2008 e S.A.C. SRL ku vlefshmeria e kesaj certifikate ka mbaruar qe me date 14.12.2018 dhe nje dokument te Technibel dhe argoclima, ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne DST Shtojca 12, ku thuhet: “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”. Dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.), per produktet e mesiperme, mungojne.
  • Operatori ekonomik ne bashkim BOSHNJAKU B per produktet: Ndricues fluoreshent, Ndricues projector dhe F.v Ndricues tavanor, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 20.10.2018, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “SALI-ELEKTRIK” sh.p.k, me adrese Tirane, ku ky i fundit merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik BOSHNJAKU B. Mungojne certifikata ISO 9001: 2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuara si dhe dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.).

  12. Pėr bashkimin e operatoreve HTM & BE – IS SH.P.K :
  • Operatori ekonomik BE – IS SH.P.K per produktet e sipercituara: dritare d/alumini plastike me dopio xham dhe vetrate d/alumini plastike me dopio xham, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 13.12.2018, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “ALFA-FAB” shpk, me adrese Kashar Tirane, ku ky i fundit merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik BE – IS SH.P.K, mungon certifikata ISO 9001: 2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuara.
  • Operatori ekonomik ne bashkim BE – IS SH.P.K per produktet: Kaldaje dhe Pompe, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 11.12.2018, te lidhur midis tij dhe shoqerise “CARA-08”, me adrese ne Tirane, ku objekti sipas kontrate eshte furnizimi i shoqerise BE – IS SH.P.K, citojme: “Import – Eksport dhe tregeti me shumice dhe pakice te materialeve hidraulike, Ngrohje/Ftohje dhe makineri industriale” nga shoqeria “CARA-08” SHPK. Bashkangjitur kesaj kontrate Operatori ekonomik BE – IS SH.P.K ka paraqitur nje deklarate konformiteti te kompanise per kaldaja THOKAS te cilit i mungon certifikata ISO 9001:2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuara, ndersa dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.), kompanise per kaldaja THOKAS nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit si dhe nje certifikate ISO 9001: 2015 te kompanise per pompa WILO SE, ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne DST Shtojca 12, ku thuhet: “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”, dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.), per produktin e pompes, mungojne.

  13. LIQENI VII & PE-VLA-KU :
  • T dy operatoret ne bashkimin LIQENI VII & PE-VLA-KU nuk kane paraqitur deshmi profesionale.
  • Duke iu referuar list pagesave te operatorit ne bashkim LIQENI VII, rezulton se, nuk jane me kohė tė plotė pune, te gjithe punonjėsit e stafit sipas pikės “h” e konkretisht: Mjekja Sofije Mecka dhe Inxhinjeri Sherif Halili, i cili, sipas Licences profesionale te Shoqerise LIQENI VII, regjistruar ne regjistrin themeltar qe nga data: 08.06.2018, eshte dhe drejtues teknik.
  • Duke iu referuar list pagesave te operatorit ne bashkim PE-VLA-KU, rezulton se jo te gjithe punonjesit, jane me kohė tė plotė pune, e konkretisht: Inxhinjeri Gezim Bisha, i cili, sipas Licences profesionale te Shoqerise PE-VLA-KU, regjistruar ne regjistrin themeltar qe nga data: 19.02.2018, eshte dhe drejtues teknik.

  13. LEON KONSTRUKSION :
  • Duke iu referuar list pagesave te operatorit ne bashkim LEON KONSTRUKSION, rezulton se, nuk jane me kohė tė plotė pune, te gjithe punonjėsit e stafit sipas pikės “h” e konkretisht: Mjekja Elena Molla, Tekniku i ndertimit Fatmir Tahiraj, Manovratori Krenar Toska dhe punonjesit “Punėtore ndėrtimi tė thjeshte”.
  • Operatori ekonomik LEON KONSTRUKSION per produktet: Kaldaje ēeliku dhe Pompe qarkullimi binjake INVERTER, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 26.12.2018, te lidhur midis tij dhe Shoqerise “HAKI SINANI shpk”, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise prodhuese te kaldajave Centrometal d.o.o dhe kompanise prodhuese te pompave GRUNDFOS HOLDING A/S, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik LEON KONSTRUKSION, por, dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.) te produkteve Kaldaje ēeliku dhe Pompe qarkullimi binjake INVERTER, nuk tė jenė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.
  • Operatori ekonomik LEON KONSTRUKSION per produktet: Ndricues fluoreshent, Ndricues projector dhe F.v Ndricues tavanor, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 26.12.2018, te lidhur midis tij dhe furnizuesit “SALI-ELEKTRIK” sh.p.k, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise prodhuese te ndricueseve “V-TAC EUROPE” Ttd, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik LEON KONSTRUKSION, por, dokumentat teknike (prospekte teknike, katalog etj.) te ketyre produkteve, nuk tė jenė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.

  14. CURRI :
  • Operatori ekonomik CURRI per produktet: Kaldaje ēeliku, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 31.12.2018, te lidhur midis tij dhe Shoqerise “CARA-08” shpk, me seli ne Tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise per kaldaja THOKAS, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktin Kaldaje operatorin eknomik CURRI, por kompanise THOKAS i mungon certifikata ISO 9001: 2015 e prodhuesit pėr cilėsinė e produkteve tė kėrkuar, ndersa dokumenta teknike (prospekte teknike, katalog etj.), nuk janė tė pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.
  • Operatori ekonomik CURRI per produktin: pompe qarkullimi binjake INVERTER, ka paraqitur nje “Kontrat Furnizimi” te dates 31.12.2018, te lidhur midis tij dhe Shoqerise “ABA” shpk, ku ky i fundit deklaron, se merr persiper te furnizoje me produktin e mesiperm, operatorin eknomik CURRI, bashkangjitur kesaj kontrate operatori CURRI ka paraqitur, dokumenta distributori, certifikate ISO 9001: 2008 e DWT HOLDING SPA ku vlefshmeria e kesaj certifikate ka mbaruar qe me date 25.05.2018, te cilat jane ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne DST Shtojca 12, ku thuhet: “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”, nje katalog, i cili nuk eshte i pėrkthyer nė ato pjesė qė pasqyrojnė specifikimet teknike qė kėrkohen nė dokumentat e tenderit.

  15. PEPA GROUP & JUNIK :
  • Duke iu referuar list pagesave te operatorit ne bashkim PEPA GROUP, rezulton se, nuk jane me kohė tė plotė pune, punonjėsit e stafit sipas pikės “h” e konkretisht:Inxhinjeri Ndertimit Saimir Drenofci, Inxhinjeri Mjedisit Alfred Caushi, Inxhinjeria Elektrike Silvana Saraci, Inxhinjeri Topograf Zylfi Gashi, Inxhinjeri Mekanik Gezim Kucuku te cilet jane dhe drejtuesit teknik te licences se shoqerise PEPA GROUP, ndersa Inxhinjeri Hidroteknik Elton Cibaku i cili dhe ky eshte drejtues teknik ne licencen e shoqerise, nuk eshte i perfshire ne list pagesa. Certifikata ISO 9001: 2015 e prodhuesit te pompave WILO SE, eshte ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne DST Shtojca 12, ku thuhet: “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”.
  • Operatori ekonomik ne bashkim PEPA GROUP per produktet: Ndricues fluoreshent 2x36w,IP40. Ndricues projektor me llampe SAP-T 250w. F.v Ndricues tavanor 1x40W, ka paraqitur nje “Kontrate Furnizimi” e lidhur midis tij dhe shoqerise “A BI ESSE” shpk, Kashar Tirane, ku ky i fundit me cilesine e distributorit e kompanise prodhuese te materialeve elektrike DISANO ILLUMINAZIONE SPA dhe kompanise prodhuese te pajisjeve te ndricimit FILIPS LIGHTING B.V, deklaron se merr persiper te furnizoje me produktet e sipercituara operatorin eknomik PEPA GROUP, Certifikata ISO 9001:2015 e te dy kompanive prodhuese te ndricimit, jane ne gjuhe te huaj dhe jo ne gjuhen e ofertes, ashtu sic kerkohet ne DST Shtojca 12, ku thuhet: “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”.

  16. Ofertuesi ELDA-VL :
  • Nuk ka paraqitur oferte.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Constructive Report
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.14 - Dt.08-04-2019
  Appeals and Decisions of the PPA
  Project

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data