Open Procurement Albania

Ndertim rrjet ujesjellesi ne bllokun e kufizuar nga rruget "Lunxheria ,Durresi, Koka-Kola, Laknas"

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Tender object Ndertim rrjet ujesjellesi ne bllokun e kufizuar nga rruget "Lunxheria ,Durresi, Koka-Kola, Laknas"
Reference No. REF-24596-05-30-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 45 203 487,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 31-05-2019
Last date of Submitted Documents 01-07-2019
Tender Held Date 01-07-2019
No. of Bidders 5
Bidders Leon Konstruksion shpk
4 AM shpk
KUPA Shpk
INA shpk
Bami shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KUPA SHPK
 • The winning bid ALL without vat 37 736 110,00
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 45283332
  Contract date 07-08-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 30 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomik:
  1. Leon Konstruksion Shpk, per arsyet e meposhtme:
  a. Nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik, nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  2. Bami shpk, per arsyet e meposhtme:
  a. Nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik, nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  3. INA shpk, per arsyet e meposhtme:
  a. Operatori ekonomik ka bere kerkese per tu terhequr.
  4. 4-AM, per arsyet e meposhtme:
  a. Operatori ekonomik ka bere kerkese per tu terhequr.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Constructive Report
  Preventiv
  Bidder Announcement Nr.29 - Dt.22-07-2019
  Signing of the Contract Nr.33 - Dt.19-08-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data