Open Procurement Albania

ndertim rruga Konferenca e Mukjes vazhdim

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kamėz
Procuring Authority / Buyer Bashkia Kamez
Tender object ndertim rruga Konferenca e Mukjes vazhdim
Reference No. REF-06531-02-05-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 12 385 607,00
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 06-02-2019
Last date of Submitted Documents 08-03-2019
Tender Held Date 08-03-2019
No. of Bidders 8
Bidders LEON-KONSTRUKSION
Liqeni VII
Sireta 2 F
2N”shpk &”K.M.K
KTHELLA
SARK
Shamo Konstruksion
SHENDELLI
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • 2 N - K.M.K
 • The winning bid ALL without vat 11671982.8
  Bidder Announcement date 12-04-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 14006379.36
  Contract date 02-05-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 43 ditė
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Eshte kthyer pergjigje me date 01.04.2019.

  Operatore te s’kualifikuar:

  1. ”LEON-KONSTRUKSION”shpk :
  • Per automjetin asfaltoshtruese, nuk eshte paraqitur document qe te provoje pasjen e nje asfaltoshtuesje, por per “nivelues” mjet I cili eshte grejder.
  • Jane paraqitur dy mjete te deklaruara si kamincina por qe nuk jane ne perputhje me tonazhin sipas percaktimeve te pikes 10 te KVK-se per kamioncinat, perkatesisht me targa TR5434F dhe Tr 2938P.

  2. ” Sireta 2 F :
  • Automjetet e marra me qira nga "Artyja II shpk, kane mangesi ne dokumentacion.
  • Per mjetin e marre me qira me date 4.3.2019 kamion me targe AA842MX, nuk eshte paraqitur certifikate per transport mallrash;
  • Nuk kanė dėshmi kualifikimi tė sigurimit teknik asnjė punetor i paraqitur.
  • Janė kėrkuar punėtor ndėrtimi por janė paraqitur elektriēistė, elektromekanikė, etj.
  • Nuk ėshtė dorėzuar shtojca 8 sipas ndryshimeve ligjore tė bėra.

  3.” Shamo Konstruksion”shpk:
  • Eshte paraqitur dokumentacion per automjetin AA386FK, deklaruar si autobot uji, por nuk eshte shoqeruar me foto, gje e cila eshte kerkuar ne piken 10/e te KVK-se

  4.” Shendelli”shpk:
  • Mjetet e marra me qera nga "jody kompany" jane paraqitur edhe nga subjekt tjeter ofertues prane bashkise Kamez,
  • Nuk eshte paraqitur asnje dokument mjek fare.
  • Mjetet e marra me qira nga Aliko Ndertim jane dhe me qira edhe nje subjekti tjeter, ofertues ne procedurat e tenderimit qe zhvillon bashkia Kamez
  5.” SARK”shpk :
  • Eshte paraqitur dokumentacion per automjetin AA386FK, deklaruar si autobot uji, por nuk eshte shoqeruar me foto, gje e cila eshte kerkuar ne piken 10/e te KVK-se.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Constructive Report
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.19 - DT.13-05-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data