Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3261 28,602 146,300,491,115 21,574 125,413,390,753 110,450,665,414

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Vlorė Blerje mish dhe nenprodukte te tij per vitin 2020 1,431,510 Signed the Contract ENKLEJ SHPK 1,430,600.00
Local Unit Vlorė Blerje veze, fruta, perime per vitin 2020 1,079,050 Signed the Contract ENKLEJ SHPK 1,078,950.00
Local Unit Vlorė Blerje qumesht dhe nenprodukte te tij per vitin 2020 1,158,892 Signed the Contract ENKLEJ SHPK 1,158,650.00
Local Unit Vlorė Blerje buke per per vitin 2020 464,100 Signed the Contract ENKLEJ SHPK 459,000.00
Local Unit Maliq Blerje tubacione dhe materiale hidraulike 1,300,000 Announced Procurement
Local Unit Has Blerje Ushqime Konvikti Kosova Krume 1,239,996 Announced Procurement
Local Unit Durrės BLERJE GOMA 2020 1,385,333 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Spostim tubacioni ujesjellesi Dn-600 mm celik seg. Rr.'Jordan Misja"-"Asllan Shahini" 20,571,236 Signed the Contract C O L O M B O & NDERTIMI shpk 17,464,703.00
Local Unit Shkodėr Shpenzime te tjera per Administrim dhe Mirembajtje e Stadiumit 'Loro Borici'(Mirembajtje e tapetit te fushes)” 1,256,400 Signed the Contract MALVIN SHPK 1,250,000.00
Local Unit Tiranė Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’ 4,135,528 Re-Proclaimed and Signed the Contract VIANTE Konstruksion 3,846,828.00
Local Unit Mallakastėr Loti 7: Hartim projekti Rikonstruksion i rruges nga Rr.Nacionale Levan-Tepelene - Ninesh – Gadurove 1,238,550 Announced the Winner MCE - HE & SK 11 11 1,069,500.00
Local Unit Mallakastėr Loti 6: Hartim projekti Rikonstruksion i rruges Bejar - Kute – Ēorrush 3,328,160 Announced the Winner MCE - HE & SK 11 11 2,957,152.00
Local Unit Mallakastėr Loti 5: Hartim projekti Rikonstruksion i rruges Ballsh (Rruga Gjok Doēi) - Drenove e Re 1,238,550 Announced the Winner TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 1,069,500.00
Local Unit Mallakastėr Loti 4: Hartim projekti Rikonstruksion i rruges Hekal-Klos-Rr.Nacionale Levan-Tepelene 2,495,856 Announced the Winner TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 2,212,584.00
Local Unit Tiranė Blerje Vaj 9,833,332 Announced the Winner Shpresa-Al SHPK 9,795,000.00
Local Unit Korēė Materiale pastrimi dhe Dezinfektimi 1,666,666 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Fier Blerje beton 22,956,000 Announced Procurement
Local Unit Durrės Blerje vegla, pajisje mekanike 35,000,000 Announced Procurement
Local Unit Kukės Blerje makine teknologjike 9,299,420 Announced Procurement
Local Unit Durrės Blerje Pjese Kembimi 6,699,500 Announced Procurement
Local Unit Korēė Blerje ushqime 2,447,825 Announced Procurement
Local Unit Pustec Blerje karburant per mjetet e BashkisePustec, Viti 2020 2,199,421 Announced Procurement
Local Unit Klos Rikonstruksion i ujesjellesit Klos dhe zonave perreth, Lugina e Klosit, Lagja Dalti, Ura e Deges, Bashkia Klos 82,857,661 Announced the Winner DESARET COMPANY 82,591,337.00
Local Unit Shkodėr Projektim i objektit: Rikualifikim urban i bllokut te banimit tek ish Divizioni 640,184 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 534,616.00
Local Unit Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim - Asfaltim i rruges "Ramoshaj - Trush" 607,140 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 512,375.00
Local Unit Gjirokastėr shpenzime per pajisje per sitemin e sigurise 1,592,300 Announced the Winner 1,452,460.00
Local Unit Mallakastėr Loti 3: Hartim projekti Rikualifikimi urban i bllokut nga Zyra Arsimore Mallakaster - deri ne fund te rruges Nikaia, ne lagjen 5 Shkurti, Ballsh 2,065,190 Announced the Winner TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 1,822,912.00
Local Unit Mallakastėr Loti 2: Hartim projekti Krijim hapesire rekreative ne zonen e liqenit artificial te qytetit Ballsh 1,648,200 Announced the Winner ARKONSTUDIO SHPK 1,468,620.00
Local Unit Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim asfaltim rruge te brendshme fshati Reē Pulaj 427,451 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 358,377.00
Local Unit Mallakastėr Loti 1: Hartim projekti “Rikualifikimi urban i qendrės sė qytetit Ballsh” 4,166,531 Announced the Winner ARKONSTUDIO SHPK 3,544,785.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data