Open Procurement Albania

Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vau i Dejës
Objekti i Tenderit Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj
Nr. Reference REF-16667-04-04-2019
Vlera / Fondi Limit 49 996 429,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 07-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Alb Konstruksion & Karl Gega Konstruksion
SMO Vataks & SMO UNION
DESARET COMPANY
MF Invest Group shpk “ & „MANE/S
PE-VLA-KU
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB - KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 39 176 125,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 47011350
  Data e lidhjes se kontrates 09-07-2019
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. Shoqeria DESARET COMPANY :
  U verejten shume gabime ne veprimet e shumezimeve ne zerat e preventivit si dhe ne shumat perkatese te punimeve .
  Ne zerin e punimeve 2/17 per An-1(Puseta ajrimi 11*1*1.5m) dhe 2/18 per An-2 (Puseta shkarkimi 1*1*1.5) , per te cilat nga DST-it eshte kerkuar edhe analizimi çmimeve , tjeter vlere rezulton ne analizat e çmimeve (90 610 lek dhe 82 376 lek) dhe tjeter çmim eshte vendosur ne preventiv ( 39 350 lek dhe 31 598 lek) per llogaritjen e vleres se ofertes .
  Si rrjedhim i ketyre gabimeve ne veprime aritmetike e tjetersim te çmimeve te punimeve nga operatori eknomik konkurent ne kete procedure prokurimi publik çmimi i ofertes ekonomike te paraqitur nuk mund te merret ne kosiderate pasi eshte jo i sakte .

  2. Bashkimit te shoqerive JV.MF Invest Group shpk “ & „MANE/S shpk“ & „AL-ASFALT shpk“:
  Çmimi punimeve pa pajisje ne shifren e prezantuar prej 41 471 308.33 Lek pa TVSH eshte llogaritur gabim nga bashkimi i operatoreve ekonomik „JV MFInvest Group “ - shpk & „MANES –S“ shpk & „AL-ASFALT“ shpk.
  Shuma e punimeve 1-5 ne preventivin e konkurentit eshte = 37317975 lek pa tvsh pa vleren e pajisjeve ( 5604840+19409785+6617550+1891000+3794800=37 317 975 lek pa tvsh dhe 44 781 570 lek me tvsh , ketyre dy shumave sido qe tja shtojme vleren e pajisjeve me tvsh e pa tvsh = 6 544 000 lek nuk del shuma e prezantuar prej 49 765 570 lek me tvsh e ofertuar) Pra ofertat e paraqitura nga konkurenti jane gabim.

  3. Shoqeria “PE-VLA-KU” :
  Operatori ekonomik konkurent „PEVLAKU “ – shpk ne kete procedure tenderimi nuk ka paraqitur analizat teknike te çmimeve te punimeve per zerat e preventivit nr.2/17 per An-1(Puseta ajrimi 11*1*1.5m) dhe zerin nr.2/18 per An-2 (Puseta shkarkimi 1*1*1.5) te kerkuara ne DST-it .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.28 - Dt.15-07-2019

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data