Open Procurement Albania

“Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi” për Repartin Ushtarak nr.1010, Vau i Dejës, Shkodër”

Contracted Institution State Agency of Centralized Procurement
Tenderer Institution Reparti Ushtarak nr.1010, Vau i Dejës, Shkodër
Tender object “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi” për Repartin Ushtarak nr.1010, Vau i Dejës, Shkodër”
Reference No. REF-67085-04-25-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 26 100 840,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 26-04-2023
Last date of Submitted Documents 16-05-2023
Tender Held Date 16-05-2023
No. of Bidders 4
Bidders 1) “NIKA” SHPK
2) “DION-AL” SHPK
3) “S I L V E R” SHPK
4) “GUSTOSO” SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • NIKA
 • The winning bid ALL without vat 21 610 100,00
  Bidder Announcement date 01-06-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka operatore ekonmike te skualifikuar.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for NIKA viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for NIKA viti 2014
  Monitor treasury transaction for NIKA viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for NIKA viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-67085-04-25-2023
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data