Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 136 813 26,015,988,692 442 14,291,065,362 3,807,686,379

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier" 45,757,335 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Tiranë" 90,323,370 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea" 57,590,160 Announced Procurement
Central Purchasing Agency "Blerje pajisje laboratori për Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial" 12,200,000 Announced the Winner KRIJON SHPK 7,970,000.00
Central Purchasing Agency Loti 7 “Blerje Fruta- Perime" 166,637,440 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 6 " Blerje Vezë" 63,194,001 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 5 "Blerje peshq” 239,076 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij” 185,488,368 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Announced Procurement
Central Purchasing Agency BLERJE KARBURANTI, PËRVEÇ JET A1” “FURNIZIM ME LËNDË DJEGËSE E LËNGËT PËR PËRDORIM TERMIK CIVIL DHE INDUSTRIAL (GAZOIL < 0.1,GAZOIL > 0.1,MAZUT) 15,803,100 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Spitalit Memorial Fier 75,339,851 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Materiale Kancelarie të tjera zyre" 44,403,300 Announced the Winner LIBRARI DYRRAHU SHPK 33,333,000.00
Central Purchasing Agency Loti 1: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL” 2,677,923 Announced the Winner “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 2,646,482.00
Central Purchasing Agency Loti 2: “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike” 1,921,189 Announced the Winner “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 1,867,822.00
Central Purchasing Agency Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 16,511,380 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA Cmimi total leke/liter (pa TVSH) : 146,418
Central Purchasing Agency Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 17,740,800 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA Cmimi total leke/liter (pa TVSH) : 151,037
Central Purchasing Agency Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 679,542,842 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA 151037 Cmimi total leke/liter
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 29,239,561 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency LOTI V "Blerje Materiale te Buta për rezervat e shtetit " 2,530,014 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency LOTI IV "Blerje Materiale te Buta për rezervat e shtetit" 1,546,000 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti III “Blerje Veshmbathje” 367,940 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti II “Blerje Materiale të Buta Kirurgjie” 366,900 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti I "Blerje Materiale te Buta" 2,465,150 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 356,129,862 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse naftë F76”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 170,000,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 5,780,497 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse GLN (Mishelë)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 4,749,960 Announced Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data