Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 144 899 29,743,907,642 461 15,608,040,221 4,679,069,217

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite 1,228,000,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal, Shkodër 28,858,423 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 7 “Blerje Fruta- Perime" 166,637,440 Announced the Winner “AGRO -KONI” SHPK 100,032,065.00
Central Purchasing Agency Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër” 52,551,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Akademinë e Sigurisë” 173,506,269 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore të Burgjeve” 82,800,746 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Announced the Winner Olta Sharra 245,832,119.00
Central Purchasing Agency Loti 6 “Blerje vezë " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 1,525,213 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 5 "Ushqime Koloniale" me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 8,225,773 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 8 “Blerje Peshk " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 702,720 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 "Ushqime Koloniale" me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj; 10,087,686 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 14,717,484 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Announced the Winner “ERALDO-2013” SHPK & “DION-AL” SHPK 139,726,733.00
Central Purchasing Agency “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash”, për Spitalin Universitar Obstetrik - Gjinekologjik "Koço Gliozheni" 5,010,869 Announced the Winner 2 N 2,803,295.00
Central Purchasing Agency Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Spitalit Memorial Fier 75,339,851 Announced the Winner "UNIVERS SERVIS" SHPK 73,343,397.00
Central Purchasing Agency Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier" 45,757,335 Announced the Winner “LALA COMPANY” SHPK 38,672,250.00
Central Purchasing Agency Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea" 57,590,160 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 41,216,115.00
Central Purchasing Agency Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale 6,406,456 Announced Procurement
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër” 7,000,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2: “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike” 1,246,915 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1- me objekt: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL” 891,686 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse naftë F76”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 170,000,000 Cancelled Procurement “GEGA OIL GROUP” SHA 150.6 l/litër
Central Purchasing Agency Loti 5 “Blerje Fruta- Perime" 3,945,120 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 "Ushqime Koloniale" 3,710,200 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 791,778 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij 822,622 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 9,026,273 Announced Procurement
Central Purchasing Agency “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës” 137,991,275 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency “Shërbim Gjelberimi”, për Qendrën Spitalore Universiatere “Nënë Tereza” 9,399,751 Announced the Winner “DESARET COMPANY” SHPK 7,283,820.00
Central Purchasing Agency Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 307,760 Cancelled Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data