Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1177 37,406,463,706 596 21,855,068,396 7,583,342,181

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit 29,540,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 75,465,592 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Lek/Lit
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II "Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 19,888,579 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Lek/Lit
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 2,659,023 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Lek/Lit
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë për Mbrojtjen e Dëshmitarëve dhe Bashkëpunëtorëve të Drejtësisë” 1,666,667 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,133,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta” 9,807,489 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje e Distilator Automatik për Distilim në presion atmosferik të produkteve Hidrokarburike 4,511,333 Njoftuar Fituesi FEDOS shpk 2,999,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Aparati për Përcaktimin e Pikës së Flakërimit nën Temperaturën e Mjedisit me sisteme Ftohëse 3,250,000 Njoftuar Fituesi “MEDFAU” sh.p.k 2,750,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I me objekt: “Agjencia Kombëtare e Duhan-Cigareve” 1,965,975 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 me objekt: “Blerje Automjeti për Entit Shtetëror të Farërave dhe Fidanëve” 1,965,975 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 me objekt: “Blerje Automjeti për Agjencinë Shtetërore për Shpronësimin” 2,916,778 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 me objekt: “Blerje Automjetesh për Agjencinë e Trajtimit të Pronave “ 4,713,757 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara loti 5 me objekt:” Blerje Automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Përmbarimit” 4,154,025 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje ushqime koloniale ” 4,300,663 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2:Blerje Laborator Levizes (Autolaborator) për Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial 16,166,666 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1: me objekt: Blerje Aparatura laboratorike per Laboratorin e Naftes, Gazit dhe Nenproduktet. 9,195,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE APARATURA PËR LABORATORIN E TEKSTILIT” PËR INSPEKTORIATIN SHTETEROR TEKNIK DHE INDUSTRIAL 10,360,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE AUTOMJETE PËR AUTORITETIN KOMBËTAR TË VETERINARISË DHE MBROJTJES SË BIMËVE 12,484,245 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE FURGONI PËR TRANSPORT KAFSHËSH TË SËMURA DHE TË INFEKTUARA PËR AUTORITETIN KOMBËTAR TË VETERINARISË DHE MBROJTJES SË BIMËVE 6,666,666 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Durrës" 15,479,671 Njoftuar Fituesi “NRG” SHPK 14,640,768.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje e Aparatit për Prerjen Terthore te Fibrave Tekstile" 2,069,900 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës 3,259,673 Njoftuar Fituesi KRISTALINA K-H SHPK 2,126,855.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II: “Sigurimi i Shëndetit për Gjyqtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, personat e lidhur të Gjyqtarëve, Këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm, Drejtorët e Drejtorive, stafin administrativ dhe sigurimi i pasurisë” 5,741,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 5,666,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “BLERJE AUTOMJET SPECIAL PËR SHËRBIMIN E LE DHE ASHM” 4,166,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurimi i jetës për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit 1,380,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “INSIG JETE” SH.A 1,356,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1)” 1,530,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I: “Sigurimi i Jetës për Gjyqtarët, personat e lidhur të Gjyqtarëve, Këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm dhe Drejtorët e Drejtorive në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit” 2,927,666 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA SHA 2,882,287.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave” 15,990,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 9,738,900.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës” 10,906,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi SERVIS - AUTO 2000 6,664,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë” 5,833,100 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,400,000.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data