Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 153 1067 34,451,097,314 543 20,541,994,308 6,926,456,672

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura” 4,986,058 Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” SH.P.K 2,757,760.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje automjete per Drejtorinë e Peshkimit dhe Akuakultures" 7,500,000 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 7,400,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Pajisje laboratorike ftohëse” 2,828,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Pajisje laboratorike” 37,477,510 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash” për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor, Korçë 10,485,927 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 6,333,790.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për AKDC 10,832,333 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 15,154,300 Anuluar Procedura “LALA COMPANY” SHPK 15,124,782.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MAS” 4,142,520 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 2,099,999.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lavanderie për Spitalin Korçë” 107,048,337 Njoftuar Fituesi “GRAND KORÇA” SHPK 103,194,337.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për DPT” 12,412,280 Njoftuar Fituesi BUNA 5,358,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Agjencinë e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes” 7,590,519 Njoftuar Fituesi BOLT SHPK 7,377,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe material shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës” 2,083,317 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 1,395,540.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje veshmbathje" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 5,169,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 56,816,667 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1001, 1002, 1003, 1020, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 25,465,690 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 25,105,087.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Entin Shtetëror të Farërave dhe Fidanave 7,433,333 Njoftuar Fituesi “ECCAT ENVIRONMENTAL CONSULTING CHEMICAL ANALYSIS&TESTING” SH.P.K 7,023,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje eskavator për IKMT 34,947,051 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec” 7,008,500 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,744,490.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave të Fatit” 2,103,457 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 2,890,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 2,915,705 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje materiale të ndryshme për pastrim”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite; 66,646,899 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi”, për Ministrine e Arsimit, dhe Sportit 9,101,873 Njoftuar Fituesi Inpress 7,208,403.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 3,101,848 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,299,450.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Drejtorine e Spitalit Rajonal, Shkodër 28,858,423 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza” me afat te marreveshjes kuadër 1 (një) vit 147,864,532 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 74,993,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Spitalin Kurbin 4,933,667 Njoftuar Fituesi MUCA 2,568,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 462,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA marzhi i fitimit 19 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite 1,228,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Fitimi leke/liter (i pandryshuar gjate gjithe kohes se zbatimit te kontrates): 18 (tetëmbëdhjetë) leke/liter.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës” 137,991,275 Rishpallje me Njoftim Fituesi REJ 113,365,021.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 45,830,125 Njoftuar Fituesi MUCA 24,685,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data