Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 145 897 29,631,925,638 460 15,544,846,220 4,606,035,682

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike per Komanden Mbeshtetese 4,160,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 4,148,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 2,500,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 2,486,420.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (solar) 3,333,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (MAZUT) 6,600,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (MAZUT) 7,238,507 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 - “Blerje peshq” 789,881 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 "Blerje mish dhe nenproduktet e tij, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 287,712,061 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 228,170,260.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Kukes 3,339,200 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Sigurim kasko i mjeteve motorrike” 142,240 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 122,326.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Botime, printime per Drejtorine e Pergjithshme te Arkivave 3,230,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,655,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Durres 1,666,660 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,231,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe 6,866,160 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 6,794,140.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyra, per Agjencine e Zhvillimit Bujqesor dhe Rural 6,417,636 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 2,999,999.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II Blerje kepuce, atlete sportive per Akademine e Sigurise 374,400 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 347,958.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Blerje kostume sportive dimërore dhe verore për Akdeminë e Sigurisë” 1,793,600 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,647,280.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Vlorë” 6,106,200 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,268,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 : "Blerje peshq" 239,148 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)
Loti 1 - "Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues
1,462,868 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim Automjete per Garden e Republikës: Loti I. “Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorike TPL” 7,167,535 Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 7,125,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim Automjete per Garden e Republikës: Loti II. “Sigurim kasko i mjeteve motorrike” 5,591,774 Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 5,503,715.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE ORENDI DHE PAJISJE PËR MOBILIM ZYRA, PËR AGJENCINË KOMBËTARE TË PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE 7,497,203 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 4,423,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)"; 103,109,842 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 102,885,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike per Drejtorine e Pergjithshme te Metrologjise 2,499,976 Njoftuar Fituesi FEDOS shpk 1,900,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 9 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake të Forcës Detare –Pashaliman, Vlorë 58,171,982 Njoftuar Fituesi HELIOS GASTRONOMI 55,919,040.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)”:Loti 2 - " Blerje materiale të ndryshme për pastrim" 9,828,106 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)”:Loti 1 - "Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues" 5,650,448 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II- Materiale Kancelarie te tjera zyre 1,684,433 Njoftuar Fituesi INTERLOGISTIC 843121.81
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza. 5,839,636 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 4699875.5
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II : Blerje Aparatura Laboratorike per laboratorin e Tekstilit per Inspektoriatin Shteteror dhe Industrial 2,713,333 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 2,037,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I : Blerje Aparatura Laboratorike per laboratorin e Naftes dhe Gazit per Inspektoriatin Shteteror dhe Industrial 24,110,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 22,400,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data