Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 159 1113 35,311,167,317 558 21,123,564,873 7,072,166,849

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje Autoambulancash për Spitalin Universitar të Traumës” 2,300,000 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,227,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” me afat të marrëveshjes kuadër, 12(dymbëdhjetë) 8,591,454 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim” me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 59,653,891 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” me afat të marrëveshjes kuadër 12(dymbëdhjetë) muaj 1,680,556 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 6,065,130 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës” 96,103,933 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Sigurim jete dhe shëndeti për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit” 4,500,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë 12,150,000 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 7,207,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 3 " Blerje mish dhe nënproduktet e tij " 6,706,273 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 5,199,350.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë - Loti 5 " Blerje ushqime koloniale " 2,404,170 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 1,805,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 1 "Blerje bukë gruri dhe simite” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite; 1,069,083 Njoftuar Fituesi K A D R A 782,569.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore, për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit” 1,232,181 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore, për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Korçë 1,516,962 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive” Lidhur Kontrata ALSTEZO
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl"me afat 12 muaj 1,092,928 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl", me afat 24 muaj 6,096,202 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3: “Sigurimi kasko i mjeteve motorike” me afat 24 muaj 3,292,604 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbimi i pastrimit të ambjentit të brendshme dhe te jashtme të Shkolles Shqiptare te Administrates Publike” 2,107,476 Njoftuar Fituesi ''FJONA-2006'' SH.P.K 1,994,208.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 4,141,637 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 3,097,235.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 4 " Blerje ushqime koloniale " 1,220,186 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 919,225.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, ë stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në QSUNT”; 34,775,999 Njoftuar Fituesi “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK& LEON KONSTRUKSION SHPK 21,884,756.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2: “Sigurimi i shëndetit për gjyqtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm, Drejtorët e Drejtorive, stafin administrativ dhe sigurimi i pasurisë” 2,723,333 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 2,722,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1: “Sigurimi i jetës për gjyqtarët, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm dhe Drejtorët e Drejtorive në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit” 3,686,667 Njoftuar Fituesi “ALBSIG JETË” SHA 3,675,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë në pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik “Koço Gliozheni”” 185,496,117 Njoftuar Fituesi "UNIVERS SERVIS" SHPK 171,224,352.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”. 92,220,956 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 66,679,940.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje kondicionimi per IKMT 2,556,537 Njoftuar Fituesi SULOLLARI-KLIMA 2,270,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Fier” 10,256,452 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara FURNIZIM ME LËNDË DJEGËSE GLN (MISHELË) PËR PËRDORIM TERMIK CIVIL DHE INDUSTRIAL PËR DREJTORINË E PËRGJITHSME TË BURGJEVE 14,490,956 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Blerje bukë gruri dhe simite”; 19,357,324 Njoftuar Fituesi K A D R A 18,596,928.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme" 4,999,500 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 3,605,600.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data