Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 119 735 22,556,369,716 402 12,732,574,567 3,428,463,890

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, të stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në QSUNT” 34,775,999 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 “Sigurim shëndeti për Këshilltarët, familjarët dhe stafin administrativ për Komisionin e pavarur të Kualifikimit” 6,500,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 “Sigurim jete dhe shëndeti për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit” 4,500,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 “Blerje materiale kancelarie me bazë letre” 55,591,246 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 “Materiale Kancelarie të tjera zyre" 44,403,300 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 " Blerje letër " 65,387,240 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pajisje kondicionimi per IKMT 2,556,537 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale" 10,296,759 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Riparim mirëmbajtje sistemi të ngrohje - ftohjeve (HVAC), në IEVP Shkodër". 8,833,333 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash për Qëndrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 79,290,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 51,900,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 1 "Blerje bukë gruri dhe simite” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite; 1,069,083 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 4,141,637 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 3 " Blerje mish dhe nënproduktet e tij " 6,706,273 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 4 " Blerje ushqime koloniale " 1,220,186 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë - Loti 5 " Blerje ushqime koloniale " 2,404,170 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë - Loti 6 " Blerje vezë " 979,852 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Këpucë për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 11,983,333 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 11,350,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 10,497,550 Njoftuar Fituesi TOP-OIL 6,896,740.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci” Elbasan 6,203,489 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 7 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010”, Vau i Dejës-Shkodër, 18,175,160 Njoftuar Fituesi NIKA 15,616,974.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje sistemi të ngrohje-ftohjeve për Kryeministrinë” 27,343,934 Njoftuar Fituesi Ecs Eco CliMate Solution - EDMELI 25,701,320.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Blerje mish dhe nënproduktet e tij për Shtëpinë e Fëmijës Shkollore “Zyber Hallulli” 4,654,015 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 3,144,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme" 4,999,500 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 110,979,757 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 -Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 37,805,540 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 7,951,443 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” 8,610,080 Njoftuar Fituesi RESULI - ER Marzhi i fitimit - 45,00 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 18,000,120 Njoftuar Fituesi ARISA - KONFEKSION 14,988,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës” Lidhur Kontrata ALSTEZO
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje për mobilim zyra për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 15,352,325 Njoftuar Fituesi MUCA 7,487,800.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data