Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1177 37,406,463,706 596 21,855,068,396 7,583,342,181

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta-Perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 7,873,170 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 6,201,850.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje ushqime koloniale” për Drejtorinë e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit 51,378,735 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 7,498,058 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 28 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje goma për automjete” 5,862,866 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj ushqimorë –Grurë për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave të Shtetit 31,685,861 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2- “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5004, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 26,271,312 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.2004 Kepi i Palit Durrës, Reparti Ushtarak nr. 2001 Plepa Durrës 12,026,264 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale për programin e permakulturës për kopështin e shkollës 11,389,738 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Materiale Për Programin Kombëtar Për Aktivitetet Jashtë Orarit Mësimor –Programi I Zejeve 29,382,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje këpucësh” 9,993,571 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 12,629,721 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bulmeti dhe nënprodukte të tij”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 19,865,436 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje Vezë”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 2,666,129 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Blerje Peshq”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 308,400 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 81,561,495 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 55,840,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (dy) vite 13,917,600 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 6,784,794 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 6,784,794.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje ushqime koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 27,997,601 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Sigurimi i jetës për komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit 1,392,000 Njoftuar Fituesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA SHA 1,380,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Sigurimi i shëndetit për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit" 3,060,000 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 3,009,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Sigurimi i shëndetit për familjarët e Komisionerëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, dhe stafin administrativ” 6,537,637 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 6,432,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 56,816,667 Njoftuar Fituesi AN&RA 46,500,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për AKDC 10,832,333 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 10,682,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje pajisje laboratorike për testimin e karburanteve për FA” 7,499,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 6,930,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 18,057,080.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,873,140 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,769,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 80,072,808.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Akademinë e Sigurisë 211,022,263 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 206,639,287.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. "Materiale kancelarie të tjera zyre" 3,115,542 Njoftuar Fituesi LIBRARI DYRRAHU SHPK 1,700,000.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data