Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 162 1128 35,423,881,868 566 21,280,276,349 7,099,505,100

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 48,006,490 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 2,296,672 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite, 25,350,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 5001 (AFA) Tiranë” 94,856,552 Njoftuar Fituesi NIKA 82,722,220.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje paisje mobilimi për Qëndrën e Inovacionit 3,434,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Për Lotin 2: “Blerje pajisje mobilimi për Ministrinë e Mbrojtjes, Qëndra e Personel Rekrutimit” 5,238,140 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Për Lotin 3: “Blerje pajisje mobilimi për Qëndrën e Shërbimeve Arsimore” 2,959,943 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje këpucë për Gardën e Republikës” 29,995,279 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Printimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 17,495,420 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 15,456,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij” 12,028,855 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 11,775,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 763,406,846 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 763,406,846.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 19,363,662 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 19,363,662.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 69,887,119 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 69,887,119.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj” 4,657,882 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 4,657,882.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Mishi dhe nënproduktet e tij ” 11,167,081 Njoftuar Fituesi 4 S 8,480,850.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Ushqime Koloniale” 4,498,577 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 4,271,475.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL për Komandën e Forcës Tokësore” 9,629,799 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike për Komandën e Forcës Tokësore” 148,420 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje bukë gruri dhe simite”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 5,278,802 Njoftuar Fituesi 4 S 4,583,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Mishi dhe nënproduktet e tij ”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 18,847,421 Njoftuar Fituesi 4 S 15,789,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Ushqime Koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 11,982,194 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 9,984,515.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta Perime” 9,548,174 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 8,422,050.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Printimi për Akademinë e Sigurisë” 5,986,765 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati PF 3,889,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 7,986,323 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,999,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit” 6,000,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,505,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 132,467,344 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 132,467,344.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 57,668,410 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 57,668,410.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 1 “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL për Gardën e Republikës” 7,503,842 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 7,344,780.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2 “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL për Komandën Mbështatëse” 19,603,852 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 19,241,852.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3 “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike për Gardën e Republikës” 8,178,391 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 7,391,991.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data