Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 162 1128 35,423,881,868 566 21,280,276,349 7,099,505,100

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës 3,259,673 Njoftuar Fituesi KRISTALINA K-H SHPK 2,126,855.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II: “Sigurimi i Shëndetit për Gjyqtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, personat e lidhur të Gjyqtarëve, Këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm, Drejtorët e Drejtorive, stafin administrativ dhe sigurimi i pasurisë” 5,741,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 5,666,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “BLERJE AUTOMJET SPECIAL PËR SHËRBIMIN E LE DHE ASHM” 4,166,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurimi i jetës për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit 1,380,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “INSIG JETE” SH.A 1,356,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1)” 1,530,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I: “Sigurimi i Jetës për Gjyqtarët, personat e lidhur të Gjyqtarëve, Këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm dhe Drejtorët e Drejtorive në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit” 2,927,666 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA SHA 2,882,287.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave” 15,990,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 9,738,900.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës” 10,906,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi SERVIS - AUTO 2000 6,664,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë” 5,833,100 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,400,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Blerje pajisje mobilimi për Qëndrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut” 2,305,859 Njoftuar Fituesi “SHAGA.” sh.p.k 1,305,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin 2 me objekt: “Blerje pajisje mobilimi për Ministrinë e Mbrojtjes, Qëndra e Personel Rekrutimit” 5,238,140 Njoftuar Fituesi “SHAGA.” sh.p.k 2,942,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin 3 me objekt: “Blerje pajisje mobilimi për Qëndrën e Shërbimeve Arsimore” 2,959,943 Njoftuar Fituesi “SHAGA.” sh.p.k 2,250,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin 4 me objekt: “Blerje pajisje mobilimi për Qëndrën e Inovacionit” 3,434,000 Njoftuar Fituesi BOLT SHPK 2,388,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë” 11,281,400 Rishpallje me Njoftim Fituesi VILNIK MOTORS 9,506,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 5,290,400 Rishpallje me Njoftim Fituesi VILNIK MOTORS 5,137,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1040 (ROS), Zall-Herr 35,592,158 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 29,043,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje zyrash mobilimi për IEVP Pojskë 10,404,542 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin VI. Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” 221,567,645 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 27 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore e Policisë Gjirokastër” 3,387,600 Rishpallje e Anuluar
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore e Policisë Korçë” 3,283,200 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Ushqime Koloniale” 5,617,593 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 4,619,350.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta Perime” 2,769,357 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 2,711,250.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 59,599,594 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 1,786,665 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 78,866,369 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 5,951,506 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 31,881,870 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II me objekt: “Sigurimi i shëndetit për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit" 3,009,600 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 2,963,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III - “Sigurimi i shëndetit për familjarët e Komisionerëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, dhe stafin administrativ” 6,432,000 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 6,336,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I: “Blerje Automjeti për Agjencinë Kombëtare te Duhan-Cigareve” 1,965,975 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data