Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1177 37,406,463,706 596 21,855,068,396 7,583,342,181

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit 29,540,333 Rishpallje e Anuluar
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Lezhë" 9,903,240 Anuluar Procedura FLORFARMA 6,500,454.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim e mirëmbajtje sistemesh të ngrohje – ftohjeve për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni 5,822,415 Njoftuar Fituesi SULOLLARI-KLIMA 3,891,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Tiranë" 21,339,120 Njoftuar Fituesi “M E T A N I” SHPK 20,496,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE AUTOMJETE PËR AUTORITETIN KOMBËTAR TË VETERINARISË DHE MBROJTJES SË BIMËVE 12,484,245 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë, Durrës” 3,399,671 Rishpallje me Njoftim Fituesi 4 S 2,694,060.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Autoambulanca Per Sistemin Shendetesor 60,062,266 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Institutin e Ndërtimit” 2,794,300 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,605,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5009, Zall-Herr, Tiranë” 24,965,240 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij" 41,201,971 Rishpallje e Anuluar
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi” për Repartin Ushtarak nr.1010, Vau i Dejës, Shkodër” 26,100,840 Njoftuar Fituesi NIKA 21,610,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje Gruri dhe Simite” 1,739,912 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Mishi dhe nënproduktet e tij ” 8,008,176 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje Vezë” 4,097,417 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Blerje Peshk” 308,400 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues” 7,107,801 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave" 17,507,638 Njoftuar Fituesi SILVER SHPK 15,702,222.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje materiale të ndryshme për pastrim” 69,797,439 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite” 5,400,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 2,314,147 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 48,006,490 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 2,296,672 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite, 25,350,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje paisje mobilimi për Qëndrën e Inovacionit 3,434,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Për Lotin 2: “Blerje pajisje mobilimi për Ministrinë e Mbrojtjes, Qëndra e Personel Rekrutimit” 5,238,140 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Për Lotin 3: “Blerje pajisje mobilimi për Qëndrën e Shërbimeve Arsimore” 2,959,943 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje këpucë për Gardën e Republikës” 29,995,279 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Printimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 17,495,420 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 15,456,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij” 12,028,855 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 11,775,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 763,406,846 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 763,406,846.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data