Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 145 897 29,631,925,638 460 15,544,846,220 4,606,035,682

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale", 20,078,900 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 16,315,710.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale 3,325,498 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 2,020,130.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim Automjetesh TPL per Komanden e Forces Detare 2,623,686 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 2,623,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 "Blerje materiale te buta dhe veshmbathje" 5,159,010 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU - W.CENTER 3,394,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin 2 "Blerje materiale kirurgjie" 2,023,540 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU - W.CENTER 1,372,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Autolaborator per transport etalonesh per Drejtorine e Pergjithshme te Metrologjise 2,283,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore "Dr.Xhaferr Kongoli" Elbasan 4,529,700 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,995,650.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE MISH DHE NËNPRODUKTET E TIJ 41,998,986 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit te Peshkimit dhe Akuakultures 8,553,986 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 5,888,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin Rrugor Shqiptar” 3,132,066 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,250,180.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Blerje Autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 16,648,056 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 14,625,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil) 112,539,235 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17.40 % Marzh fitimi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 111,673,883 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit - 17.4 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1- Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”. 4,234,668 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit i shprehur në % : 17,4
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”. 11,074,857 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit i shprehur në % : 17,4
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IX Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Spitalit Bashkiak Ihsan Cabej Lushnje 4,048,050 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,243,670.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VIII Riparim, mirembajtjeautomjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande 4,968,474 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,973,590.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrata nr.1 ne baze te Marreveshjes kuader : “Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit Lidhur Kontrata “D&E”,sh.p.k & “SUMMER CONF. S.r.l”, & “LOVERS s.r.l”, & “YAKUPOGLU TEKSIL VE DERI SAN.TIC.AS A VEDAT YAKUPOGLU”
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime" 13,385,051 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 10,267,495.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje autoambulanca për plotësimin e nevojave të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, 196,371,000 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 191,505,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim, mirembajtjeje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Fier 2,250,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 14,497,301 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 8,375,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim mirembajtje ndertimore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe 7,658,314 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 5,815,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 75,766,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim pastrimi i ambjenteve te jashtme ne Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza 21,802,758 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 16,878,360.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyra 12,335,876 Njoftuar Fituesi BUNA 7,369,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 "Blerje fruta dhe perime, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 159,533,664 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 119,780,720.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratori (Pajisje analitike tymuese per cigare per produkte duhani "cigare te gjenerates se re (Cigare elektronike, cigare me ngrohje etj.,)) per Agjencine Kombetare te Duhan –Cigareve 4,766,433 Njoftuar Fituesi FEDOS shpk 3,470,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 19 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5008 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 47,210,488 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 43,432,273.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Ministrine e Financave dhe Ekonomise 3,500,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,548,200.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data