Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 145 899 29,743,907,642 461 15,608,040,221 4,668,446,302

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale"
30,723,301 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 26,232,060.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 1 - "Blerje buke gruri dhe simite"
6,440,906 Njoftuar Fituesi 4 S 5,044,150.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Spitalin Universitar "Mbreteresha Geraldine" 9,999,957 Njoftuar Fituesi K.A.E.XH. - AD - STAR 5,453,667.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim jete dhe shendeti per Komisioneret e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit 4,500,000 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA - SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA - SICRED 4,452,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Blerje ushqime koloniale, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 155,587,640 Njoftuar Fituesi GERTI - 1987 SHPK & OLTA SHARRA PF 151,552,380.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti I “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”, 11,759,365 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 7,581,580.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti II “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 4,000,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,147,750.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh -Loti III “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve”. 8,333,333 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,601,190.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IV “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural” 12,963,432 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 1,913,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti V “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,600,200 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,389,590.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VI “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit” 2,999,974 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Lotin VII “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Kurbin” 2,554,542 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VIII Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi” 2,582,800 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,126,840.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IX “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 2,250,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti X “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Korçë”. 1,276,799 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XI “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec” 4,250,776 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,284,360.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XII “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë” 5,610,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Njoftuar Fituesi B O L V - O I L SHA 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 28 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb 4,500,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 45,939,999 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 43,320,549 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 Blerje veze, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 63,195,188 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 58,254,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 5,643,350 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim shendeti per keshilltaret, familjaret e komisionereve dhe stafin administrativ per Komisionin e pavarur te Kualifikimit 5,500,000 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 4,400,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Fier
Loti 3 - "Blerje mish dhe nenproduktet e tij"
5,030,037 Njoftuar Fituesi 4 S 3,780,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij"- qarkut Korçë. 5,676,024 Njoftuar Fituesi G E A 4,479,340.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" -Qarku Gjirokaster 5,956,372 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 5,296,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 9,933,334 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder 45,014,772 Njoftuar Fituesi NIKA 35,630,163.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data