Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 145 899 29,743,907,642 461 15,608,040,221 4,668,446,302

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630” 23,283,310 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 20,327,360.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës” 5,012,050 Announced the Winner ALSTEZO 2,797,400.00
Central Purchasing Agency Mirëmbajtje Impiantesh Elektrike, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 8,053,778 Announced the Winner MELA 5,220,000.00
Central Purchasing Agency Shërbim printimi për Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) 6,861,660 Announced the Winner InfoSoft Office 3,906,705.00
Central Purchasing Agency Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor për Spitalin Universitar te Traumes 16,666,641 Announced the Winner Meni SHPK 9,965,355.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Gjirokastër” 3,802,600 Announced the Winner KADIU 2,839,153.00
Central Purchasing Agency Loti I Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 18,014,988 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)’’ 26,287,584 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 21,678,000.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë” 6,000,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti I “Blerje automjete SUV (4+1) vende për Agjencinë Kombëtare e Mbrojtjes Civile”; 11,670,556 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti IV “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Agjencinë Kombëtare e Mbrojtjes Civile” 3,514,166 Announced Procurement
Central Purchasing Agency - Loti II “ Blerje automjete SUV (4+1) vende për Inspektoriatin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut” 3,333,333 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti III “Blerje automjete SUV (4+1) vende për Autoritetin Kombetar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera 4,843,377 Announced Procurement
Central Purchasing Agency “Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci”, Elbasan. 6,989,933 Announced the Winner 2 N 3,913,889.00
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 8 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (PU)”, Rinas-Tiranë 25,758,957 Announced the Winner NIKA 24,413,701.00
Central Purchasing Agency Loti 3 "Blerje mishi dhe nënproduktet e tij" 7,011,976 Announced the Winner M.C.CATERING 5,791,600.00
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan 2,064,300 Announced the Winner ALSTEZO 1,467,300.00
Central Purchasing Agency Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e objekteve në Spitalin COVID-4 7,987,216 Announced the Winner Intelligent Building Solution (I.B.S.) - R & T 5,000,000.00
Central Purchasing Agency Shërbimi i pastrimit të mjediseve të brendshme dhe të jashtme të Departamentit te Administrates Publike 2,563,344 Announced the Winner CLEAN FAST 2498745.23
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive” 1,800,000 Announced the Winner ALSTEZO 1,151,750.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës” 3,944,000 Announced the Winner ALSTEZO 2,960,550.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit 2,374,566 Announced the Winner BUSHI - SERVIS 1,583,000.00
Central Purchasing Agency Blerje Artikuj Ushqimorë” për Qendrën Kombëtare Pritëse të Viktimave të Trafikimit, Linzë - Loti 1 “Blerje bukë gruri dhe simite” 346,222 Announced the Winner M.C.CATERING 292,000.00
Central Purchasing Agency Blerje Artikuj Ushqimorë” për Qendrën Kombëtare Pritëse të Viktimave të Trafikimit, Linzë - Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij” 715,759 Announced the Winner M.C.CATERING 561,649.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 10,723,990 Announced the Winner ALSTEZO 10,523,950.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural” 6,208,400 Announced the Winner ALSTEZO 3,616,400.00
Central Purchasing Agency Loti II “ Blerje autoambulanca për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 6,556,889 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II " Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit" 1,232,181 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1: Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl 11,384,171 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl" 2,257,356 Announced Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data