Open Procurement Albania

Shërbim printimi dhe publikimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës

Contracted Institution State Agency of Centralized Procurement
Tenderer Institution Drejtoria e Policise Qarkut Durres
Tender object Shërbim printimi dhe publikimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës
Reference No. REF-93282-01-17-2024
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 4 166 667,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 18-01-2024
Last date of Submitted Documents 29-01-2024
Tender Held Date 29-01-2024
No. of Bidders 5
Bidders 1. “Adenis Kastrati” PF
2. “ERISONI COMPANY” SHPK
3. “InfoSoft Office” SHPK
4. "PC STORE” SHPK
5. “RIKON-AL” SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • InfoSoft Office
 • The winning bid ALL without vat 2 680 567,00
  Bidder Announcement date 05-03-2024
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit 24 (njëzet e katër) muaj të Marrëveshjes Kuadër.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “ERISONI COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka te punësuar 2 (dy) punonjës me profile inxhinier Mekanike ose inxhinier Elektronike ose inxhinier Informatike ose IT.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2014
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-93282-01-17-2024
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data