Open Procurement Albania

Loti 2 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Tiranë, Durrës”

Contracted Institution State Agency of Centralized Procurement
Tenderer Institution State Agency of Centralized Procurement
Tender object Loti 2 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Tiranë, Durrës”
Reference No. REF-26180-04-22-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 25 193 760,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure above the high monetary limit
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 26-04-2022
Last date of Submitted Documents 26-05-2022
Tender Held Date 26-05-2022
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Në zbatim të Vendimeve nr. 624/2022 të Komisionit të Prokurimit Publik, si dhe Vendimeve nr. 701/1 prot., datë 09.06.2022, nr. 713/1 prot., datë 10.06.2022, të Komisionit të Shqyrtimit të Ankesave në Organin Qendror Blerës.
  Additions Buletini I anullimit të procedures: Nr. 106 datë 1 Gusht 2022
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-26180-04-22-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  KPP Decision

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data