Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 3 9 249,943,178 8 234,234,464 200,279,453

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, 5,590,306 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 4,922,067.00
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra F-V pajisje për linjat e gazrave mjekësorë në Spitalin Rajonal Gjirokastër për përballimin e rasteve që paraqiten me COVID-19 9,979,900 Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 9,536,945.00
Regional Hospital Directorate of Fier Regional Hospital Directorate of Fier Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore) 15,708,714 Re-Proclaimed Procurement
Ministry of Health Ministry of Health “F.V pajisje per linjat e gazrave mjekesore në, SU “Shefqet Ndroqi” Tiranë, spitali rajonal Durrës, spitali rajonal Elbasan, spitali rajonal Korçë, spitali rajonal Shkodër, spitali rajonal Vlorë” 57,684,110 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 56,410,795.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Shtrimi i linjes se oksigjenit mjeksor ne Pavionin e ri Covid-19 1,609,333 Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,528,000.00
Ministry of Health Ministry of Health “F.V pajisje per linjat e gazrave mjekesore në QSUT, SU “Shefqet Ndroqi”, SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” dhe Spitali i Kavajës, për përballimin e situatës COVID-19”. 73,860,550 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 72,976,646.00
Ministry of Health Ministry of Health Blerje monitorë pacienti per masat anti Covid -19. 85,510,265 Signed the Contract OES Distrimed SHPK 54,905,000.00
Ministry of Health Ministry of Health Furnizim vendosje respiratorë me dy modalitete për adultë dhe moshë pediatrike per COVID-19. ( VKM Nr.274, datë 3.4.2020 ) Signed the Contract T B S 96 SHPK
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.