Open Procurement Albania

Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime"-Qarku Diber

Contracted Institution Central Purchasing Operator
Tenderer Institution
Tender object Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime"-Qarku Diber
Reference No. REF-53762-03-11-2020
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 152 712,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 12-03-2020
Last date of Submitted Documents 15-04-2020
Tender Held Date 15-04-2020
No. of Bidders 2
Bidders NELSA SHPK
NIKA SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
  • NELSA SHPK
  • The winning bid ALL without vat 976 650,00
    Bidder Announcement date 19-05-2020
    Award and Contract Amount ALL with VAT
    Contract date
    Planned Milestones of Contract / Start and End Date Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
    Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
    Appeals Nuk ka pasur ankesa.
    Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

    1) NIKA” SHPK:
    • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
    • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 22000 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
    • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 14001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
    • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 germa b të Kapacitetit teknik, pasi akt miratimi higjeno – sanitar për ambientin e paraqitur është lëshuar me qellim sherbim katering dhe jo prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi.
    Cancellation reason
    Additions
    Transaction / Actual Spending
  • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Operatori i Blerjeve të Përqendruara REF-53762-03-11-2020
    Announcement of Procurement
    Standard Tender Documents
    Bidder Announcement
    Signing of the Contract