| Contracted Institution | Central Purchasing Operator |
| Tenderer Institution | |
| Tender object | Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime"-Qarku Diber |
| Reference No. | REF-53762-03-11-2020 |
| CPV Code | |
| Estimated / Ceiling Value ALL without VAT | 1 152 712,00 |
| Type of Contract | |
| Procurement Method | Open Procedure |
| Stage Procedure | Announced the Winner |
| Tender Publication Date | 12-03-2020 |
| Last date of Submitted Documents | 15-04-2020 |
| Tender Held Date | 15-04-2020 |
| No. of Bidders | 2 |
| Bidders |
NELSA SHPK NIKA SHPK |
| Successful Bidder /Supplier / Provider |
|
| The winning bid ALL without vat | 976 650,00 |
| Bidder Announcement date | 19-05-2020 |
| Award and Contract Amount ALL with VAT | |
| Contract date | |
| Planned Milestones of Contract / Start and End Date | Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot. |
| Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT) |
|
| Appeals |
Nuk ka pasur ankesa. Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm: 1) NIKA” SHPK: • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”. • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 22000 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”. • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 14001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”. • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 germa b të Kapacitetit teknik, pasi akt miratimi higjeno – sanitar për ambientin e paraqitur është lëshuar me qellim sherbim katering dhe jo prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi. |
| Cancellation reason | |
| Additions | |
| Transaction / Actual Spending |
|
| Public Announcement Bulletin |