Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 ALB-STAR 2 271,620,528 2 271,620,528 249,987,797

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane PUNIME MBROJTËSE TEK KRAHU I MAJTË I KANALIT TË DALJES NGA NDËRTESA E CENTRALIT DERI TEK URA SI DHE VESHJA ME BETON E FAQEVE ANËSORE TË KANALIT NË HEC KOMAN . 250,998,149 Announced the Winner ALB-STAR 229,931,626
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Projekt rikualifikimi në zonën urbane pranë qendrës së qytetit Vlorë: Hartimi i projektit urban, restaurimi i monumenteve të kulturës në këtë zonë dhe rikonstruksion i objekteve të tjerë “Rikonstruksion i Linjës së Ujësjellësit Vlorë, Ujëra të Bardha dhe të Zeza. 20,622,379 Re-Proclaimed and Signed the Contract ALB-STAR 20,056,171.00
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data