Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
240 1531 6,457 95,827,286,466 4,910 70,117,844,540 60,777,093,936

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Albpetrol Blerje Vacuum Truck 10 m3 9,750,000 Announced the Winner Q.SINAJ 9,695,000.00
Albgaz sh.a “Blerje bilete avioni vajtje-ardhje me destinacion “Tiranë – Romë dhe Milano - Tiranë”. Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje e elektropompave dhe motorit për puset në stacionin e pompave Turan 3,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje fadrome me goma per nevojat e Ujësjellës Kanalizime Kruje Sh.a 2,966,666 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Blerje bazë materiale ndërtimore 7,996,538 Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Nderhyrje per mirembajtjen e sistemeve te Co2 ne HEC Fierze dhe HEC Koman. 60,000,000 Announced Procurement
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Ndryshime/zhvillime ne platformen IT online te shitjes se energjise elektrike 19,909,666 Announced the Winner “A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION'' shpk & ''H O R I Z O N'' shpk 14,800,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje paisje elektrike, elektronike dhe pjesë mekanike matëse e kontrolluese për Njësinë e Prodhimit HEC Koman 120,000,000 Announced the Winner “R&T” sh.p.k & “DIVITECH” sh.p.k 116,479,598.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i internetit per nje periudhe 3 vjecare 95,723,816 Announced the Winner TIBO Communications 69,656,400.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Sherbim Riparim Elektromotore 5,100,000 Announced the Winner Remonti Elektrik 4,950,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje kompjutera, pajisje dhe licensa 6,152,500 Announced the Winner ATOM 6,045,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Bruksel Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore MIRËMBAJTJE HIDROVORI(SHËRBIME DHE RIPARIME POMPAVE AKSIALE) 1,250,000 Announced Procurement
Termocentrali Vlore sh.a Materiale per konservimin e impiantit (kimikate dhe reagent) 1,954,500 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Ndërtim rrjet kanalizimesh “Rezidenca Studentore Universitare RSU3” 6,580,041 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Diber Shërbimi i ruajtjes së sigurisë fizike të ambjenteve nën administrimin e SH.A Ujësjellës Kanalizime Dibër 10,135,344 Announced the Winner KEVENJO 9,888,669.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Auditim financiar dhe për projektet e Bankës Boterore për vitin ushtrimor 2020 11,950,000 Announced the Winner GRANT THORNTON 11,000,000.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i internetit 1,828,470 Announced the Winner ALBTELECOM SHA 1,800,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje boje printeri dhe fotokopje 3,622,902 Announced the Winner InfoSoft Office 3,270,000.00
Sh.A Ujesjelles Patos Blerje inerte 4,266,337 Announced the Winner Genti 001 4,080,600.00
Sh.A Ujesjelles Bulqize Nderim i Rrjetit Kryesor Ujesjellesi Valikardhe, Njesia Administrative Zerqan 4,987,923 Announced the Winner EGLAND SHPK 4,799,200.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Monitorimi i treguesve mjedisor në tre Njësitë Prodhuese KESH sh.a. 6,350,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Rivlersim Asetesh te shoqerise Ujësjellës Kanalizime Kruje Sh.a 3,700,000 Announced Procurement
Albanian Gas Service Company Sh.a Mirëmbajtja e automjeteve 12,237,670 Announced Procurement
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve, dhe njerëzve te Drejtorise Rajonale te OSSH sh.a Elbasan & FSHU sh.a Elbasan me roje dhe sisteme alarmi 73,950,546 Announced the Winner MYRTO SECURITY 62,739,970.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje vajra lubrifikant 1,800,000 Announced the Winner B & A - 02 SH.A 1,690,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Zgjatimi i Fiderit F.11, N/Stacioni 110/20 kV Fieri i Ri 71,158,123 Announced Procurement
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Sigurimi i riskut nga të tretët dhe aksidentet ajrore 74,745,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sigurim i aseteve 15,800,000 Announced the Winner Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 15,650,039.00
Sh.A Ujesjelles Kukes PROJEKTI- UJE PER TE VARFER, PER LAGJET KAMPI ITALIAN DHE KODER-LUME 6,431,400 Announced the Winner MARSI 6,312,114.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data