Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
381 2083 10,381 169,669,803,949 7,580 126,984,561,234 114,072,795,294

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 13,965,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner KREATX 12,568,500.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje vegla pastrimi 2,498,750 Signed the Contract ZEQIRI SHPK 1,970,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore “SEKTORI I GJELBERIMIT, BLERJE KARBURANT” 1,516,363 Signed the Contract FJORTES SHPK 1,494,389.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Printime faturash 1,461,705 Signed the Contract Inpress SHPK 1,099,026.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje vegla pune dhe uniforma 3,832,600 Announced the Winner ZEQIRI SHPK 3,380,800.00
Autoriteti Portual Durres Veshmbathje për APD 20,371,040 Announced Procurement
Autoriteti Portual Durres Blerje Lefterake elektrike për Terminalin e Autove 20,000,000 Announced Procurement
ECO-ELB sh.a Blerje bileta avioni Announced Procurement
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Sigurimi i infrastrukturës për ofrimin e shërbimit të Informacionit të Fluturimit në Aeroportin e Kukësit përfshirë pajisjet e nevojshme 33,332,800 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Blerje dedektorë gazi individualë 7,908,750 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrata 1-Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) Signed the Contract A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k
Identitek Sh.a Sherbim telefonie midis zyres qendrore dhe zyrave ne rrethe” për komunikim të brendshëm 3,228,000 Announced the Winner TELEKOM ALBANIA 2,784,000.00
Bashkia Dibër Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel, Faza e II 425,375,155 Signed the Contract SHANSI INVEST 403,555,005.00
Sh.A Posta Shqiptare Mirëmbajtje të sistemeve Eterna dhe komponentëve të saj për 2 (dy) vite 50,000,000 Announced Procurement
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Blerje paisje sekondare për N/Stacionet elektrike të Shpërndarjes 249,884,163 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Blerje pompë injektimi te tipit quintuplex (me 5 pistona) 23,300,000 Announced Procurement
Termocentrali Vlore sh.a Materiale per konservimin e impiantit (kimikate dhe reagente) 2,729,900 Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Corovode Blerje materiale ndërtimi për Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike, Skrapar për vitin 2024 5,683,000 Announced the Winner BERT & BLER SHPK 5,595,025.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Sinjalistikë horizontale (kangjella birila grerëza) 20,036,000 Signed the Contract R. S. & M 16,522,500.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Studim Projektim Ndertimi I rrjetit të kanalizimeve të ujrave te ndotura dhe impianti I pastrimit te qytetit Peshkopi, ne Bashkine Dibër 26,836,920 Announced the Winner ERALD-G SHPK 23,917,750.00
Sh.A Albpetrol Blerje elektroda 6,025,174 Signed the Contract “Vëllezërit Agalliu 20” sha 5,450,200.00
Qendra Komunitare Te Qendrojme se Bashku Furnizim dhe sherbime me ushqim per mencat 7,956,667 Signed the Contract 4 S 5,390,000.00
BERAT CITY GREEN – BCG SH.A Blerje karburant per nevojat e shoqerise 7,712,500 Signed the Contract "GEGA CENTER GKG" 7,712,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje Çimento 1,602,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner Albania Distribution Chem 1,488,000.00
Sh.A Albpetrol Shërbim Mbikëqyrje per objektin Zëvendësim i pjesshëm i tubacionit magjistral 6" nga Qendra nr.17 Drenove deri ne Dekantimin Usoje 3,275,831 Announced the Winner “P.C.S.COMPANY” & “M.A.K Studio” shpk 2,927,860.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mirembajtje Kanali Ujites Leshnice 2,260,800 Announced the Winner INFINIT SHPK 1,776,600.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Blerje materiale elektrike 9,994,647 Announced the Winner “2 AS INVEST” shpk 9,000,000.00
Termocentrali Vlore sh.a Sherbim- mirembajtje i gjeneratorit diezel te emergjences (furnizim-vendosje) 1,960,000 Re-Proclaimed Procurement
Agjencia e Shërbimeve Publike Berat blerje mteriale elektrike 5,994,900 Signed the Contract KOLOSEU shpk 5,300,800.00
Agjencia e Sherbimeve Funerale Loti 1: Blerje veshje nëntokësore varri 20,523,322 Announced the Winner Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 18,697,500.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data