Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
240 1531 6,457 95,827,286,466 4,910 70,117,844,540 60,777,093,936

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Riparimi i rrjedhjeve të materialit bituminoz tek agregati nr.4, riparimi i galerisë kuotë 156mmnd dhe i sallës së baterive në HEC Fierzë 66,150,748 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Sherbimi i shoqerimit te vlerave monetare 1,703,216 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 934,375.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shërbim mirëmbajtje për softin PSS/E dhe zëvendësimi i dy çelësave Dongle me çelësa të rinj 7,999,000 Njoftuar Fituesi KLEDIA-06 7,850,000.00
Autoriteti Portual Durres Zbatim Projekti Riparim i ballit te kalates nr. 4 5,904,937 Njoftuar Fituesi “ALTEC” shpk & “KACDEDJA” shpk 4,618,110.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 1,990,230 Njoftuar Fituesi Lazër Gjekaj 1,848,750.00
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Nafte 2,520,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI 2,484,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Blerje karburanti per nevoja te Shoqerise”. 6,000,000 Njoftuar Fituesi A&T sha & 2A2F-L OIL 131 l/liter
Autoriteti Portual Durres Blerje vinci MHC (Mobile Harbour Crane) 408,975,000 Njoftuar Fituesi HYDROPOWER 385,403,098.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Sherbim i pastrimit te Njesise Administrative Ishem 55,790,092 Njoftuar Fituesi AFA Grup shpk & Egland shpk” 52,292,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Permiresim rrjeti i kanalizimeve te ujerave te ndotura, Rr. "13 Bilbilenjte", Rr. "Abedin Dino", Rr. "Vangjel Pandi", Rr. "Skenderbeu", Rr. "18", Rr."Pandeli Bocari" 11,044,530 Shpallur Procedura ILIRIA/D SHPK& Neal-86 SHPK 10,310,233.00
Agjencia e Sherbimeve Komunale Divjake Blerje materiale per riparimin e shkollave dhe kopshteve 1,500,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 1,357,180.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim instalim elemente bateri stacionare akumulatore acide, elemente 2VDC, 300Ah, për dy sallat 48V në ndërtesën e centralit dhe për një salle 220VDC në N/Stacionin 220kV, me aksesorët përkates të montimit dhe instalimit, për HEC Fierzë 18,500,000 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 14,400,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TM, TU dhe kabinave te Fiderit Vanaj Nr. 2 dhe Mujalli, Nenstacioni Libofshe 35/10 kV 46,513,199 Njoftuar Fituesi “KUPA“ Shpk & “EVEREST" Shpk 44,584,053.00
Sh.A Ujesjelles Bulqize Nderim i Rrjetit Kryesor Ujesjellesi Zall- Sofraçan, Njesia Administrative Zerqan 1,329,483 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës kabllore 110 kV, Qendër - Tirana1 si dhe trakti 110 kV në funksion të kesaj linje 136,184,120 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore Rikostruksion rrjeti TM, kabina elektrike dhe rrjet TU me kabëll me vetëmbajtje te tipit ABC të fiderit Gorisht 5 dhe Amonic 4. 121,893,126 Njoftuar Fituesi “TEA-D” sh.p.k & “BE-IS” sh.p.k & “ROSI” sh.p.k 115,677,635.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU, dhe kabinave te Fiderit nr. 1,3,4 Povelce , Nenstacioni Povelce 35/6 kV 13,207,547 Njoftuar Fituesi NGRACAN 1934 SHPK 12,895,398.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Materiale për mirembajtjen e rrjetit K.U.Z (kanaleve të ujërave të zeza) 1,250,760 Njoftuar Fituesi START CO SHPK 1,193,796.00
Sh.A Albpetrol Rinovim i licencave IT 1,200,000 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Oficine 3,013,583 Anuluar Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM, TU dhe kabinave te Fiderit Agim 1, Nenstacioni Libofshen 35/10 kV 32,233,258 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TM, TU dhe kabinave te Fiderit Daullas, Nenstacioni Fieri 2, 35/6 kV 55,000,000 Njoftuar Fituesi “R E A L shpk & ELMAZAJ KONSTRUKSION 52,684,150.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje rekorderi ,hidraulike dhe KUZ 5,398,332 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Fadrome me Goma 2,966,666 Anuluar Procedura
Autoriteti Portual Durres Materiale Informatike 15,831,700 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU, dhe kabinave te Fiderit Kallm, Nenstacioni Jagodine 35/6 kV 70,000,000 Njoftuar Fituesi ALFAT 66,515,421.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Linja TM Ajrore 20 KV, Zevendesim i Fiderit 34 dhe E5 90,313,602 Njoftuar Fituesi R & T 86,700,215.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje pllaka trotuari shtrimi me rërë 7,500,000 Njoftuar Fituesi LLAMBI KARBUNARA 5,800,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU dhe kabinave te Fiderit Suk, Nenstacioni Jagodine 110/6 kV 52,500,000 Njoftuar Fituesi “ILIRIA 2020” shpk & “Boshnjaku B’ shpk 49,356,129.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan FV “Riparim i automjeteve te Shoqërise Ujësjellës Kanalizime Elbasan sh.a” 5,750,000 Njoftuar Fituesi AUTO KRASNIQI shpk 5,658,850.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data