Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
240 1531 6,457 95,827,286,466 4,910 70,117,844,540 60,777,093,936

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Permiresim rrjeti i kanalizimeve te ujerave te ndotura, Rr. "13 Bilbilenjte", Rr. "Abedin Dino", Rr. "Vangjel Pandi", Rr. "Skenderbeu", Rr. "18", Rr."Pandeli Bocari" 11,044,530 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 2 Goma 1,490,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 1 Pjese kembimi,Bateri 4,342,966 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Printim dhe zarfim i faturave të ujit të pijshëm të Ujësjellës Kanalizime Lushnje sh.a 1,800,000 Njoftuar Fituesi Inpress SHPK 1,320,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Rikontruksion rrjeti TU me kabella ABC njesia Elbasan 1 dhe nje kabine e re shtyllore 179,626,163 Lidhur Kontrata “V.A.S. Konstruksion” sh.p.k & “Shansi Invest” sh.p.k 174,538,453.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i transportit të naftes brut 46,771,938 Lidhur Kontrata ELTIAN 2009 46,771,938.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion i rrjetit TU me kabëll ABC në Fiderin Gurrë dhe Klos N/St Suç, Agjensia Burrel 111,358,916 Njoftuar Fituesi SHANSI INVEST 110,245,382.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion i rrjetit TU me kabëll ABC dhe ndërtimi i kabinave shtyllore në zonën Maqellarë, Njësia Peshkopi 150,210,704 Njoftuar Fituesi EVEREST SHPK 149,956,562.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU dhe kabinave te Fiderit Agim 1 , Nenstacioni Libofshen 35/10 kV 32,233,258 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Kun Rr Argjinatura 4,499,438 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 4,477,250.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime të ndërtimit të bazamentit të autotransformatorit 100 MVAr 220/110 kV, në N/Stacionin Sharrë 3,905,418 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 3,495,317.00
Autoriteti Portual Durres “Zbatimi i projektit – Asfaltimi i rrugës nga Porta 2 te Terminali i Trageteve” 16,280,000 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 16,145,700.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i sistemit anti-virus për 2 (dy) vjet 3,800,000 Lidhur Kontrata Ylli Muça 3,768,456.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje të pajisjeve Hardware në dhomën primare të serverave, blerje licensa virtualizimi, upgrade dhe migrim Exchange Server dhe Active directory 86,696,817 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje paisje TI 14,990,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje karburant 4,960,254 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 4,960,254.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Kamion me vinxh, viti 2021 3,300,000 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 3,270,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje xhersa betoni per nevoja te sigurise portuale 29,799,868 Njoftuar Fituesi VIANTE Konstruksion 28,639,485.00
Sh.A Albpetrol Blerje Autobot 10 m3 5,800,000 Lidhur Kontrata GRAND KONSTRUKSION M SHPK 5,790,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Sigurimi i jetës dhe shëndetit të punonjësve të AGS SH.A 6,193,333 Njoftuar Fituesi Albsig Jetë 6,190,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres “Zgjatim i fiderit 12 me kabina dhe rrjet te ri TU, nenstacioni 110/20 kV Sallmone, Loti II” 115,966,838 Lidhur Kontrata "SENKA" sh.p.k & “Viante Konstruksion“ sh.p.k 114,817,504
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Zgjerim rrjeti 20kV, me kabina dhe rrjet TU te ri,perfshire zonat e mbuluara nga fiderat 20kV ne zonen e Kavajes" 81,015,932 Lidhur Kontrata "Eurondertimi 2000" sh.p.k & “Everest“ sh.p.k 79,288,417.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Investim ne TU ne fiderat 6kV dhe 20kV, N/st Fushe-Kruje, zgjatimi i linjes kabllore 20kV F8 N/ST Fushe Kruje , zgjerim rrjeti 20kV dhe ndertimi i pikave shperndarese N/ST Fushe Kruje" 149,072,083 Lidhur Kontrata "Electreus" sh.p.k & “Kronos Konstruksion“ sh.p.k 144,261,489.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje vegla dhe veshje pune sipas marreveshjes financiare me GIZZ 1,189,245 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Blerje Vula plastike per vulosjen e matesave elektrik 8,000,000 Njoftuar Fituesi “ ITAL – PROJECT ” shpk 7,552,000.00
Sh.A Posta Shqiptare MIRËMBAJTJA E DATA CENTER 12,000,000 Njoftuar Fituesi Divitech & BNT elektronics 11,898,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje e sistemit të mbrojtjes antivirus, program menaxhimi software dhe sistemi për monitorim të qendërzuar të infrastrukturës IT për analizë të ngjarjeve të sistemeve software në përdorim 19,000,000 Lidhur Kontrata PC STORE SHPK 18,553,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale hidraulike 2,500,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,669,660.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Karburanti per Vitin 2021 1,302,869 Lidhur Kontrata EUROPETROL DURRES ALBANIA 1,302,869.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Pjese(bokulla,kemisha etj) per elektropompat nr. 4; 5 dhe 6 te hidrovorit ne Porto-Romano. Prodhimi dhe vendosja e detaleve(bokulla,kemisha etj). 2,960,000 Njoftuar Fituesi KALDAJA 2,940,700.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data