Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
248 1593 6,898 107,061,960,979 5,223 77,563,023,799 67,635,511,043

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Albpetrol Rikonstruksion i zyrave të Administratës dhe ambjenteve të tjera në territorin e ndërmarrjes në QMN Kuçovë 7,902,434 Lidhur Kontrata FLED SHPK 5,180,932.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje materiale hidraulike 7,342,051 Lidhur Kontrata ALPHA SOLUTIONS GROUP 6,946,180.00
Autoriteti Portual Durres Materiale Elektrike 10,905,600 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP SHPK 10,720,400.00
Sh.A Albpetrol Blerje Vegla pune (elektrike + mekanike) 1,515,937 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit Fier Blerje kontenierë 1.1 m3 10,800,000 Njoftuar Fituesi LEKA -2007 SHPK 10,590,000.00
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderrimi per panelet elektrike, inverterat dhe radrizatoret 1,734,000 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje matësa uji 5,872,336 Njoftuar Fituesi HIDROFAHO 5,602,440.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane ““Mirëmbajtje e kompresorëve Atlas Copro dhe moto gjenerator” 2,486,950 Anuluar Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Ruajtja dhe shoqërimi i vlerave monetare të OSSH sh.a Rajoni Kukës.– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj. 7,830,576 Lidhur Kontrata TONI-SECURITY 7,763,436.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster blerje gaz oil 2,207,165 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 2,115,648.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje Materiale Inerte 3,983,366 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP SHPK 3,799,980.00
Sh.A Albpetrol Rinovim dhe shtim postesh program Financa 5 1,981,000 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Rikonstruksion i linjës Dj-140mm PE nga depo Gurore e Vjetër Dajt- Depo Gurore" 12,569,504 Njoftuar Fituesi K.M.K & SARDO SHPK 8,426,413.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Reagentë dhe Pajisje Laboratori 12,943,180 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 9,707,610.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Shoqerimi i vlerave monetare per Rajoni Shkoder periudhe 2 vjecare 22,719,806 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 22,692,652.00
Sh.A Albpetrol Ndërtim RVM 200 m3 me ngrohje në Sektorin Cakran-Mollaj 4,475,440 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Shërbim interneti për nevojat e UKD sh.a” 4,978,600 Njoftuar Fituesi NISATEL 2,388,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje matësa uji dhe vula për nevoja të UKT sh.a 13,909,132 Lidhur Kontrata HIDROFAHO 12,984,213.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Tombino betoni 3,815,500 Njoftuar Fituesi ANDREA MIHALLARI 3,627,575.00
Sh.A Albpetrol Ndertim RVM 120 m3 me ngrohje brenda stacionit Zharrez, ne ish sektorin e VI 3,232,249 Anuluar Procedura “ARDIT - 06” shpk & AIDA CONSTRUCTION” shpk 317,545.00
Sh.A Albpetrol Blerje litar celiku 3,040,000 Lidhur Kontrata A R B L E V 2,825,000.00
Autoriteti Portual Durres Pastrimi i sheshit të ish kantierit 5,003,675 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F 4,444,444.00
Autoriteti Portual Durres Blerje materiale Pastrim Zyrash per 3 vite 4,525,840 Lidhur Kontrata ANBIM 3,843,075.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Shoqerimi i vlerave monetare per FSHU-sha, Rajoni Elbasan per nje periudhe 2 vjecare 15,226,224 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 15,049,607.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Projektimi i urës së re HEC Fierzë në biefin e poshtëm 35,452,872 Lidhur Kontrata SEED CONSULTING & ATELIER 4 35,250,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore “Bordi Kullimit “Blerje KARBURANT”” 4,583,333 Njoftuar Fituesi RAIMONDA CENO 4,233,476.00
Sh.A Albpetrol Blerje tubo, pompë kompresori 3½ TS, 2? TS 24,825,000 Lidhur Kontrata SuperStar-WB 22,125,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Kontratë mirëmbajtje, mbështetje teknike, rinovim licensash për sistemin Voip, Cisco, Wireless, sherbim mirëmbajtje rrjeti IT 30,250,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 29,604,315.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Dekore per festat 2,910,000 Njoftuar Fituesi Iceberg Communication SHPK 2,867,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje reagente,paisje laboratori dhe impianti” 7,975,880 Njoftuar Fituesi “MEDFAU” Shpk 7,205,431.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data