Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
240 1554 6,586 98,201,058,923 5,014 72,113,012,177 62,665,753,201

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim 2(dy) transformatorëve të thatë me fuqi S=500 KVA, tension 13.8/04 KV, për nevojat vetjake të agregatëve ne HEC Koman 11,950,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 8,500,000.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Sherbim i pastrimit te Njesise Administrative Ishem 55,790,092 Lidhur Kontrata AFA Grup shpk & Egland shpk” 52,292,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Blerje pajisje zyre 2,000,000 Njoftuar Fituesi SHAGA SHPK 1,350,720.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Shërbimet e dezinfektimit dhe kontrollit të insekteve dëmtuese, parazitëve, zvarranikëve & brejtësve 7,907,908 Njoftuar Fituesi EGIAN MED 2,899,400.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shërbim mirëmbajtje për softin PSS/E dhe zëvendësimi i dy çelësave Dongle me çelësa të rinj 7,999,000 Lidhur Kontrata KLEDIA-06 7,850,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shërbim printim faturash 2,850,000 Lidhur Kontrata Inpress SHPK 2,100,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i suportit dhe licensave të platformës elektronike financiare, burimeve njerëzore, arshivë elektronike dhe DMS 15,250,000 Lidhur Kontrata TETRA SOLUTIONS 15,125,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Ndertimi i linjave te reja 6 dhe 10 kV qe do te furnizojne kabinat e reja Varibop 1, Frakull e Vogel 2, Frakull e Madhe 1, Buzemadh 3, Buzemadh 4, Gorishove si dhe ndertimi i linjave te reja me kabell me vetmbajtje ABC per keto Kabina 26,472,829 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje rekorderi,hidraulikedhe KUZ per Vitin 2021 5,398,332 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Boje per sinjalistike 4,999,700 Anuluar Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU, dhe kabinave te Fiderit Kallm, Nenstacioni Jagodine 35/6 kV 70,000,000 Lidhur Kontrata ALFAT 66,515,421.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore Rikostruksion rrjeti TM, kabina elektrike dhe rrjet TU me kabëll me vetëmbajtje te tipit ABC të fiderit Gorisht 5 dhe Amonic 4. 121,893,126 Lidhur Kontrata “TEA-D” sh.p.k & “BE-IS” sh.p.k & “ROSI” sh.p.k 115,677,635.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje paisje TI 14,990,000 Shpallur Procedura “PC Store” sh.p.k & “Sinteza CO” sh.p.k
Bajkaj Land Sh.a Blerje pjese kembimi dhe riparim per mjetin buldoser/ngarkues me zinxhire, marka LIEBHERR, model LR 624 Litronik, VIN namber VAUZ0997CZT014130 , motorr diesel D934 S A6, fuqia e motorrit 105 kW/143 HP, lenda djegese nafte, kambio manuale, viti i prodhimit Mars 2014 2,580,240 Lidhur Kontrata LEXALKO 2,475,000.00
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Nafte 2,520,000 Lidhur Kontrata KASTRATI 2,484,000.00
Sh.A Albpetrol Loti 2 : Shërbim për punime me autosondë me kullë me kapacitet ngritës = 100 ton 4,620,000 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Ruajtja e objekteve dhe e ambienteve rrethuese te Sh.A UK Vlore me roje private te sigurise fizike 32,563,470 Lidhur Kontrata “Nazeri 2000” shpk & “Mandi – 2K sh.p.k 29,408,319.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TM, TU dhe kabinave te Fiderit Daullas, Nenstacioni Fieri 2, 35/6 kV 55,000,000 Lidhur Kontrata “R E A L shpk & ELMAZAJ KONSTRUKSION 52,684,150.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TM, TU dhe kabinave te Fiderit Vanaj Nr. 2 dhe Mujalli, Nenstacioni Libofshe 35/10 kV 46,513,199 Lidhur Kontrata “KUPA“ Shpk & “EVEREST" Shpk 44,584,053.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU, dhe kabinave te Fiderit nr. 1,3,4 Povelce , Nenstacioni Povelce 35/6 kV 13,207,547 Lidhur Kontrata NGRACAN 1934 SHPK 12,895,398.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande "PERMIRESIM I RRJETIT FURNIZIM ME UJE LAGJIA KAMINA" 1,274,147 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 1,042,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 1,990,230 Lidhur Kontrata Lazër Gjekaj 1,848,750.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Blerje karburanti per nevoja te Shoqerise”. 6,000,000 Lidhur Kontrata A&T sha & 2A2F-L OIL 131 l/liter
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TM , TU, dhe kabinave te Fiderit Nr. 1 Dukas , Nenstacioni Tec Ballsh 35/6 kV, 75,000,000 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 71,995,891.00
Sh.A Albpetrol Blerje Autobote 30-33 m3 61,200,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 58,780,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rroba pune 33,576,000 Njoftuar Fituesi “Osman Sulo” 29,548,200.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Konsolidim terreni në rrugën “Kujtim Mehmeti 1,325,688 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,057,321.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Tiran-Bruksel-Tirane Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU dhe kabinave të Fiderit Strum, Roskovec 3, Nënstacioni Matkë 35/10 kV 85,000,000 Anuluar Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje 1 (nje) bilete avioni Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data