Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1870 8,890 148,587,129,344 6,468 108,718,422,325 96,732,089,463

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Shërbim pastrimi të rrjetit KUSH 1,305,360 Njoftuar Fituesi ONYX SHPK 1,143,300.00
ILLYRIAN GUARD SH.A SERVER+STORAGE NAS PËR SISTEMET E VËZHGIMIT 19,975,062 Njoftuar Fituesi “I.S.S (INTEGRATED SMART SOLUTIONS)” & “ELEKTROSEK” SHPK 18,888,888.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shërbim enkriptim mbi sistemet informatike të Albcontrol dhe monitorimi ndaj sulmeve kibernetike si dhe monitorimi i ambjenteve të sallave operacionale 46,666,666 Lidhur Kontrata A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 44,820,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje materiale pastrimi 16,644,498 Rishpallje me Lidhje Kontrate EURO MEGA 2010 12,943,500.00
Klubi Sportiv Tirana blerje bileta te transportit ajror Njoftuar Fituesi ZERO GRAVITET 1,099,800.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Blerje Izolatore, Shkarkues TM, Siguresa TM/TU, Bazament sigurese TU+fishek,morseta 38,922,645 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje 6 (gjashtë) bileta avioni me destinacion Bukuresht, Rumani Njoftuar Fituesi PASHAJ JP 599,800.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Blerje matesa dhe aksesore te sistemit te matjes 195,912,224 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, Sistemim i territorit te ndermarrjes 14,358,333 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 14,005,300.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Sherbimi i ofrimit te sistemit GPS per mjetet motorike te OSSH sh.a 2,595,840 Lidhur Kontrata A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 2,474,160.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Blerje matësa uji për nevojat e shoqërisë 33,769,623 Lidhur Kontrata HIDROFAHO 17,958,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Supervizion punimesh për objektin : Rikonstruksion dhe ndërtim i rrjetit të kanalizimeve të zonave informale, Harmës; pjesërisht Krasta e Vogël, pjesërisht L: Dyli Haxhire, pjesërisht L: Katundi i Ri, të Bashkisë Elbasan. 5,630,320 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 5,630,320.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 3 bileta Udhëtimi me avion Tiranë –Riad (Arabi Saudite) - Tiranë. Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 341,550.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Blerje paisje për nyjet komutuese të Linjave dhe N/Stac 149,959,200 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane F.V 12 copë ndarësa 220 kV (komplet dhe aksesorët) për blloqet e 4 (katër) agregatëve, seksioni i parë në N/Stacionin 220 KV Fierzë 79,659,000 Njoftuar Fituesi “A&E” sh.p.k, & “Novamat” sh.p.k 74,900,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike per pronat dhe personelin e OSSH sh.a Drejtoria Rajonale Fier dhe Vlores dhe Njesise se Koordinimit Fier dhe Vlore FSHU sh.a 265,775,724 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 265,044,263.00
Sh.A Albpetrol Blerje pajisje MNZ 4,551,600 Lidhur Kontrata BREGU COMPANY 3,897,400.00
Sh.A Albpetrol Blerje Materiale specifike per QMN Kucove 2,411,275 Lidhur Kontrata A R B L E V 2,397,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore Ndertimit të një ndërtese të re për Qëndrën BACK-UP SCADA DCC-B 33,970,534 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Rrejti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak 321,560,520 Njoftuar Fituesi “ABG Ndertim” sh.p.k & “KUPA” sh.p.k
309,485,414.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Sarandë SH.A Mirëmbajtja dhe riparimi i Stacioneve të pompimit të Shoqërisë Rajonale U.K. Sarandë 7,086,617 Rishpallje e Anuluar
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Pastrim i kolektoreve te ujerave te ndotura 25,000,000 Lidhur Kontrata ONYX SHPK 24,719,413.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Shërbime inxhinierike të pavarura për zbatimin e kontratës koncesionare për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e aksit rrugor Thumanë - Vorë – Kashar 235,431,048 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Blerje paisje primare për N/stacione elektrike të shpërndarjes 149,915,709 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Kamion 4 aks 7,750,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ELI” shpk 6,000,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Frezë Bobchat 5,375,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ELI” shpk 4,800,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Lidhur Kontrata RESULI-ER SHA 15,031,029.00
ILLYRIAN GUARD SH.A LCD Wall për sallën operative 9,994,575 Lidhur Kontrata I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 9,744,300.00
ILLYRIAN GUARD SH.A "Software profesional për sistemet e vëzhgimit të Illyrian Guard ShA”. 9,916,667 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 9,485,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Supervizion punimesh per objektin Furnizimi me uje te pijshem per fshatrat Brezhdan dhe Ushtelence Njesia Administrative Qender Tomin Faza e dyte 1,110,199 Lidhur Kontrata ERSI/M SHPK 1,013,916.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data