Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1784 8,431 133,193,679,818 6,125 98,937,922,346 88,194,546,090

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Sistemim I Perroit te hapur ne rrugën “Engjell Mashi”, “Loni Ligori”, Yzberisht ” 535,042 Lidhur Kontrata SPHAERA 410,190.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Blerje materiale kompjuterike dhe informatike 29,996,213 Njoftuar Fituesi ATOM 29,096,300.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Mirëmbajtje e thellë e tavaneve në objekte publike 22,139,412 Njoftuar Fituesi O.B.KONSTRUKSION shpk & ALBA KONSTRUKSION 17,445,089.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Shërbim për mirëmbajtjen e ashensorit 3,560,453 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres F/V Shpenzime për Infrastrukturën Civile 5,110,063 Shpallur Procedura
ECO-ELB sh.a Blerje Printer, Fotokopje, Kompjuter dhe pajisje të tjera elektronike për zyrën 1,519,463 Njoftuar Fituesi Artan Llozana 1,490,485.00
Sh.A Porti Detar Sarande Krijim i kapaciteteve kibernetike dhe digjitalizimi 7,009,500 Njoftuar Fituesi SINTEZA CO SHPK 6,782,500.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a “Blerje Karburanti (Gazoil)” 5,681,848 Rishpallje me Lidhje Kontrate EUROPETROL DURRES ALBANIA 5,228,800.00
BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX Rinovim dhe blerje Office 365, Licensa, Antivirus, Licensa per Firewall, Switch dhe Access Control per dy vite 1,500,000 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 Blerje materiale konsumi Lidhur Kontrata AZ Trading
Hekurudha Shqiptare sh.a Makineri Pajisje Per Mirembajtjen e Linjes Hekurudhore 32,000,000 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 31,780,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Sigurimi i kullës së kontrollit mobile në Aeroportin e Kukësit me gjithë pajisjet e nevojshme 55,498,333 Njoftuar Fituesi R & T 55,497,600.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 1 “Mirëmbajtje Kanali Ujites Rezervuari Grabovice-Pervalec” 967,739 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 699,948.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3 “Mirëmbajtje Kanali Ujites (Zbrites) Bataqet, Bahcallek 723,235 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 539,886.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 4 “Mirëmbajtje Kanali Ujites Korie Vakëfit Pretushë” 1,235,733 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 1,154,926.00
Sh.A Ujesjelles Selenice FV elektropompa dhe aksesorët për fshatin Mavrovë 4,973,000 Lidhur Kontrata MIKAEL GRUP SHPK 4,870,000.00
Qendra e Zhvillimit te Personave me Aftesi te Kufizuar Vlore Loti 2 Blerje qumeshti dhe nenprodukte te tij 1,085,489 Njoftuar Fituesi 3 - SH 1,016,687.00
Ndërmarrja e Dekorit dhe Eventeve Tirane Sherbime printimi 3,833,333 Njoftuar Fituesi DIXHI PRINT - AL 3,832,340.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 5 “Mirembajtje Kanali Ujites Stropcke-Leshnice 1,584,033 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 1,180,046.00
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 1 “Vegla manuale mekanike” 6,005,531 Lidhur Kontrata “RAIMONDO G.P” SHPK 4,454,160.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje dhe upgrade për sistemet Skyline të instaluara 522,720,000 Njoftuar Fituesi Leidos, Inc. 505,686,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje Tapet Bari 1,330,000 Lidhur Kontrata AGRO - KORANI 1,176,100.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje vazo Ø të ndryshme 1,666,000 Lidhur Kontrata AGRO - KORANI 1,448,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mbikqyrje e objektit: Asfaltim të rrjetit rrugor në njësitë administrative Pogradec. 1,170,014 Lidhur Kontrata Mbikëqyrës G & L 994,128.00
ECO-ELB sh.a Loti 1 Monitorimi i parametrave mjedisore dhe hartimi i raporteve mjedisore (per landfillin) 3,000,000 Shpallur Procedura
ECO-ELB sh.a Loti 2 Monitorimi i parametrave mjedisore dhe hartimi i raporteve mjedisore (për impiantin) 3,000,000 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Transport gazoili nga TEC ne Triport per gjeneratoret lundrues 2,000,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje Çadra për Plazhet Publike në Territorin e Bashkisë Pogradec 1,820,000 Njoftuar Fituesi HALIL DERVISHI 1,770,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Supervizion punimesh për objektin: “Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne lagjen Karroqerre, lagjen Rexhep, lagjen Vllazerim dhe Fshatin Pjeze, Nj.Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak” 1,629,213 Njoftuar Fituesi “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 1,473,797.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Supervizion punimesh per objektin Ndertim KUZ fshatrat Gjoric e Siperme dhe Gjorice e Poshtme Njesia Administrative Gjorice 3,313,926 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 2,890,327.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data