Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
240 1531 6,457 95,827,286,466 4,910 70,117,844,540 60,777,093,936

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Ruajtja e objekteve dhe e ambienteve rrethuese te Sh.A UK Vlore me roje private te sigurise fizike 32,563,470 Njoftuar Fituesi “Nazeri 2000” shpk & “Mandi – 2K sh.p.k 29,408,319.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shërbim Linje Telekomunikacioni me qera FO në segmentin (Prrenjas –Elbasan –Lushnje) 6,400,000 Njoftuar Fituesi ALBTELECOM SHA 5,504,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Autobote 30-33 m3 61,200,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 58,780,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande "PERMIRESIM I RRJETIT FURNIZIM ME UJE LAGJIA KAMINA" 1,274,147 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,042,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Matesa Mekanik uji dhe aksesore 3,994,403 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rroba pune 33,576,000 Njoftuar Fituesi “Osman Sulo” 29,548,200.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Konsolidim terreni në rrugën “Kujtim Mehmeti 1,325,688 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,057,321.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Tiran-Bruksel-Tirane Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU dhe kabinave të Fiderit Strum, Roskovec 3, Nënstacioni Matkë 35/10 kV 85,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje 1 (nje) bilete avioni Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Tirane - Bruksel - Tirane Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 3 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjet furnizimi me ujë i fshatit Kasallë, rrjeti i shpërndarjes për objektet dhe materialet e pikës së lidhjes” 543,288 Njoftuar Fituesi ''MAGING Studio”sh.p.k & A.SH. Engineering sh.p.k 477,091.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Zëvendësim saraçineska dhe rikonstruksion pusetash në territorin e Tiranës dhe në Depot në Partitar, Kionstudio, të Tiranës, 1000 m3 Kombinat, 1000 m3 Yzberisht, Pallati i Brigadave 605,959 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 Mbikëqyrje punimeve për objektin “Ndërtim rrjet kanalizimesh në Rezidencën Studentore RSU3” 171,081 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 4 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjeti furnizimi me ujë i fshatit Kasallë, Ndërtim Depo 400 m3, Punime ndërtimore dhe mekanike në STP Zall-Herr dhe makineri pajisje 322,992 Njoftuar Fituesi ''MAGING Studio”sh.p.k & A.SH. Engineering sh.p.k 298,269.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Mbrojtja e kullave të ekuilibrit nga çarja e shkëmbinjve mbi to. Mbrojtja dhe sistemimi nga rrëshqitja e koluvioneve në HEC Koman". 369,639,401 Njoftuar Fituesi SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 329,790,595.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Rikonstruksion i linjes se furnizimit me uje lagja Afrim dhe Bishanak 2,930,343 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 2,479,300.00
Bajkaj Land Sh.a Blerje pjese kembimi dhe riparim per mjetin buldoser/ngarkues me zinxhire, marka LIEBHERR, model LR 624 Litronik, VIN namber VAUZ0997CZT014130 , motorr diesel D934 S A6, fuqia e motorrit 105 kW/143 HP, lenda djegese nafte, kambio manuale, viti i prodhimit Mars 2014 2,580,240 Njoftuar Fituesi LEXALKO 2,475,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje materiale Pastrim Zyrash per 3 vite 4,525,840 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Blerje materiale per rehabilitimin Ujesjellesat Piskupat dhe Buqeze projekti GIZ 3,596,850 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Mirëmbajtja e sistemit të radhëve për 3 vitet e ardhshme” 11,739,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Suportet TIK 20,000,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Zëvendesim saraçineska dhe rikonstruksion pusetash në territorin e Tiranës dhe në Depot Partitar, Kinostudio, të Tiranës, 1000 m3 Kombinat, 1000 m3 Yzberisht, Pallati i Brigadave”. 23,306,128 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Sistemim, asfaltim dhe kthim në gjendje fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe kanalizimeve në qytetin e Tiranës për vitin 2021” 14,993,570 Njoftuar Fituesi
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shërbim printim faturash 2,850,000 Njoftuar Fituesi Inpress SHPK 2,100,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A” Qarku Shkodër, Qarku Kukës, Qarku Lezhë, Qarku Dibër 17,811,769 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare LLoti i II-të: “Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A” Qarku Tiranë, Qarku Durrës, Qarku Elbasan 46,076,615 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Loti i III-të: “Shërbimi i ruajtjes së objekteve dhe personelit me roje të kategorisë 1.3.A” Qarku Fier, Qarku Berat, Qarku Vlorë, Qarku Gjirokastër, Qarku Korçë 19,296,083 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Ndërtim rrjet kanalizimesh “Rezidenca Studentore Universitare RSU3”. 6,580,041 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të alarmit e të vëzhgimit, marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimi me grup të gatshëm në të gjitha Filialet e Degët dhe shërbimin me GPS/GPRS për automjete e Postës Shqiptare 51,280,388 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data