Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1787 8,439 134,083,703,522 6,137 99,152,309,455 88,398,456,073

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Siguracion për mjetet e Ashp-së 1,336,828 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,336,672.00
Qendra Sportive Tirane Blerje materiale për mirëmbajtjen e pishinave 12,833,138 Lidhur Kontrata PEPA GROUP 12,821,490.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne lagjen Karroqerre, lagjen Rexhep, lagjen Vllazerim dhe Fshatin Pjeze, Nj. Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak 81,032,627 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 75,894,265.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Minikontrtate 1-Materiale ndertimi Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 37,317,856.00
Autoriteti Portual Durres Projekt-Zbatim per riparimin e infrastruktures Civile Portuale 2,991,157 Lidhur Kontrata PRO GREEN 2,698,200.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 1: Blerje goma 3,455,800 Njoftuar Fituesi KUJTIMI 06 3,283,010.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 2: Blerje bateri, vaj etj 9,210,779 Njoftuar Fituesi KUJTIMI 06 8,820,900.00
Ndermarrja Komunale Kucove Shpenzime për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik 10,000,000 Lidhur Kontrata KOLOSEU shpk 9,350,400.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje gaz i lëngët për gatim 10,984,852 Rishpallje me Lidhje Kontrate Gas Group SHPK 9,744,641.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shpenzime qeramarrje aparate, paisje teknike, makineri (foni, paisje ndriçimi, videoprojektor, karrige, stage, stenda) 3,333,333 Lidhur Kontrata SCREEN AD 2,900,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, blerje beton 1,500,000 Njoftuar Fituesi ASAB 1,173,040.00
Qendra e Arsimit Lushnje Blerje materiale ndertimi per rikonstruksionin e ambjenteve te shkollave, kopshteve dhe çerdheve 6,145,450 Njoftuar Fituesi ZEQIRI SHPK 4,994,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Automjete me qira operacionale leasing 28,950,000 Lidhur Kontrata “ASG ” sh.p.k 28,900,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje P/N dhe shërbim mirëmbajtje e sistemit VCS GAREX 36,750,000 Lidhur Kontrata R & T 36,730,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime sigurimi për automjetet 1,822,997 Lidhur Kontrata INSIG SH.A 1,801,926.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente kanalizimi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale 6,429,711 Rishpallje me Njoftim Fituesi ARB & TRANS-2010 5,138,574.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirembajtje e Customer Relationship Management (CRM) dhe sistemit te Faturimit per OSHEE 119,770,498 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale per sistem ndricimi rrugor dhe aksesor 25,138,235 Njoftuar Fituesi VESA 2014 24,950,600.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Mobilimi i Qendrës Komunitare Për Persona me Aftësi të Kufizuara 6,400,830 Njoftuar Fituesi RO-AL SHPK 5,777,777.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete transporti 28,130,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 27,150,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirembajtje e infrastruktures te Data Center ne Primary Site dhe DR Site 138,971,570 Lidhur Kontrata ALBITAL - CANON & S & T ALBANIA 134,220,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje dhe vendosje gropë septike për nevojat e zyrave të reja modulare 3,969,821 Lidhur Kontrata  IDEAL CONSTRUCTION AND PROJECTION (I.C.P)  3,916,490.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje tubo dhe materiale për rrjetin e kanalizimeve 4,883,000 Lidhur Kontrata  ELEKTRO THERM SHPK 3,594,300.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje Nafte (gazoil 10ppm) 5,673,216 Lidhur Kontrata KASTRATI 5,673,216.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, BLERJE STABILIZANT, CAKELL MAKINERIE 5-10 1,250,000 Njoftuar Fituesi DOKSANI-G SHPK 997,794.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje materiale konsumi 1,736,536 Njoftuar Fituesi AZ Trading 1,330,125.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Përmirësimi i ndriçimit publik në Bulevardin "Dëshmorët e Kombit 83,255,680 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Ruajtja e objekteve të UKRK Sh.A me punonjës shërbimi, sistem alarmi,kamera dhe ruajtja e shoqërimi i vlerave monetare 33,975,830 Lidhur Kontrata ERNISA-S SHPK & ALBEN 2 SECURITY 33,972,912.00
Autoriteti Portual Durrës Shërbimi i Printimit per 3 vite 18,264,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 13,875,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve për ujrat e përdorura në fshatin Turan dhe Melçan 23,233,087 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 17,133,073.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data