Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1952 9,489 159,892,564,499 6,953 121,559,113,067 108,966,349,945

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Bashkia Elbasan F.V. pistonash te kryqzimi K.Kristoforidhi 2,420,685 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 2,125,000.00
Agjencia e Shërbimeve Publike F.V.Policë të shtrirë rrugor 2,500,000 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 2,321,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Panele Matje dhe Transformator Rryme instrumental 9,870,332 Lidhur Kontrata "Albesol" sh.p.k 8,607,613.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A Blerje Kaseta(Bokse) Matesash 6,870,000 Lidhur Kontrata “KOMBI INVEST” shpk 5,970,000.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Blerje materiale ndërtimi dhe marangozerie 3,477,050 Lidhur Kontrata MURATI D 2,956,140.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Punime për riparimin e defektit të tubacionit të furnizimit me ujë të pijshëm Bargjanë -Rrëshen, Bashkia Mirditë 4,000,000 Lidhur Kontrata A. N. K. 3,886,545.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje rroba pune 13,290,000 Lidhur Kontrata “ALB-GERALD 2023” sh.p.k. &“Samteks Makina, Insaat, Taahhut, Tekstil, Imalat Sanayi Ticaret LTD Sikreti” 12,999,969.00
Sh.A Posta Shqiptare Rikonceptim i ambjenteve të Drejtorisë së Përgjithshme dhe Rikonstruksion Filiali i Postës Tiranë (Shpërndarësia Tiranë) 10,319,841 Njoftuar Fituesi S P E K T R I & J O G I 7,999,846.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Fikse zjarri (rimbushje dhe blerje të reja) 29,997,240 Lidhur Kontrata VICTORIA - AL 26,214,980.00
Shoqeria Rajonale Ujesjelles-Kanalizime Qarku Shkoder SH.A Blerje materiale kompjuterike 3,477,567 Lidhur Kontrata RIKON-AL 3,110,000.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Riparimi te transformatorve TL/TM 150,000,000 Lidhur Kontrata Remonti Elektrik 149,800,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Avolxhim elektromotorresh dhe riparim pompash 49,579,700 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 46,175,400.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerje materiale dhe pajisje komutuese TM/TU per Kabina 193,933,667 Lidhur Kontrata “Dule” shpk & “MELA.” Shpk 189,815,600.00
Autoriteti Portual Durres Zgjerimi i sallës së monitorimit dhe dispecerisë qëndrore 9,368,420 Rishpallje me Lidhje Kontrate AES Communication” Shpk 9,080,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbim mirëmbajtje karikues elektrik, Marrëveshje kuadër për 2 vite 9,000,000 Njoftuar Fituesi TETRA SOLUTIONS 8,650,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Sherbim i ruajtjes dhe shoqerimit te vlerave monetare per Njesine e Koordinimit Fier & Vlore FSHU sh.a 31,475,730 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 31,045,254.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Reagentë dhe Pajisje Laboratori 12,770,000 Lidhur Kontrata ALBUJI 10,368,300.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Organizim klubet e ICT në shkolla 3,972,000 Lidhur Kontrata MAKE WITH ICT 3,870,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Blerje reagente pajisje laboratori dhe impianti 7,901,168 Lidhur Kontrata “MEDFAU” Shpk 5,475,450.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion kabina dhe Linja TU me kabëll ABC për fiderat Kardhiq dhe Lunxhëri, Nst.Gjirokastër 110/35/6 kv 44,339,816 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 41,072,294.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të integruara të sigurisë (sisteme CCTV, alarmi, GPS/GPRS, sisteme vëzhgimi auto) dhe platformës së monitorimit të Posta Shqiptare sh.a 35,329,000 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 34,966,666.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.” 1,860,000 Rishpallje e Anuluar
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Blerje makine (fadrome) 4,516,666 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 4,299,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) “Implement MLAT për Tirana dhe Vlora TMA” 250,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Pyllëzime me Akacie 28,333,333 Njoftuar Fituesi TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 27,894,830.00
ECO-ELB sh.a Pjesë kembimi rezerve mekanike dhe elektrike per pajisjet e kaldajes, turbines dhe pjeseve te tjera te inceneratorit 22,121,200 Lidhur Kontrata “Vëllezërit Agalliu 20” sha 21,990,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Siguracioni ndaj të tretëve 14,470,000 Lidhur Kontrata INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 14,460,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat 35,459,428 Lidhur Kontrata “ASI-2A CO” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k 27,001,270.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Rikonstruksion i ambjenteve të zyrave të ASHP-së, Lagja ‘Visarjon Xhuvani’ 1,631,357 Lidhur Kontrata SAM-ARS 2016 1,388,522.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Verifikimi dhe testimi i sistemeve të zjarrit në impjantet përgjatë gazsjellësit TAP 8,294,217 Njoftuar Fituesi i - FIRE 6,593,900.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data