Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
371 2070 10,275 167,293,404,906 7,507 125,715,501,535 112,855,002,784

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Mirëmbajtje të sistemeve Eterna dhe komponentëve të saj për 2 (dy) vite 50,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Blerje paisje sekondare për N/Stacionet elektrike të Shpërndarjes 249,884,163 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje pompë injektimi te tipit quintuplex (me 5 pistona) 23,300,000 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Materiale per konservimin e impiantit (kimikate dhe reagente) 2,729,900 Shpallur Procedura
Identitek Sh.a Mirëmbajtje e sistemit të Kondicionimit AC Industrial 3,937,503 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje karrige për nevojat e OST sh.a. 8,899,000 Rishpallur Prokurimi
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Studim Projektim Ndertimi I rrjetit të kanalizimeve të ujrave te ndotura dhe impianti I pastrimit te qytetit Peshkopi, ne Bashkine Dibër 26,836,920 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 23,917,750.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje Çimento 1,602,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Albania Distribution Chem 1,488,000.00
Sh.A Albpetrol Shërbim Mbikëqyrje per objektin Zëvendësim i pjesshëm i tubacionit magjistral 6" nga Qendra nr.17 Drenove deri ne Dekantimin Usoje 3,275,831 Njoftuar Fituesi “P.C.S.COMPANY” & “M.A.K Studio” shpk 2,927,860.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Mirembajtje Kanali Ujites Leshnice 2,260,800 Njoftuar Fituesi INFINIT SHPK 1,776,600.00
Termocentrali Vlore sh.a Sherbim- mirembajtje i gjeneratorit diezel te emergjences (furnizim-vendosje) 1,960,000 Rishpallur Prokurimi
Agjencia e Sherbimeve Funerale Loti 1: Blerje veshje nëntokësore varri 20,523,322 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 18,697,500.00
Agjencia e Sherbimeve Funerale Loti 2: Blerje bordura provizore varri 5,823,000 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 5,300,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje karburanti naftë per automjetet e shoqërisë Eco-Elb sh.a 1,250,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje materiale te imta 5,128,900 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Pershtatje e ambjenteve te OSHEE GROUP sh.a per nevojat e personelit 4,075,485 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti 2: Mjete teknollogjike. 25,600,000 Njoftuar Fituesi AUTOVIZION 25,380,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime primare, furnizim dhe vendosje e një autotransformatori të ri 410v3/230v3 kV, 115 MVA njëfazor, punime sekondare për përshtatjen e tij me sistemet ekzistuese në nëstacionin Koman. 299,369,500 Njoftuar Fituesi “H & E Energy” sh.p.k &“2A Trade & Engineering” sh.p.k. 268,804,400.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Sigurimi i Aseteve të KESH Qendër, Njësitë e Prodhimit dhe SL Durrës 173,841,568 Njoftuar Fituesi EUROSIG sh.a & SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a & INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP sh.a, & SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP sh.a & Albsig sh.a, 170,364,737.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Sigurimi i Aseteve të TEC Vlora 18,351,302 Njoftuar Fituesi INSIG sh.a & ANSIG sh.a & Atlantik – Shoqëri Sigurimesh sh.a 18,168,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane “Shërbime për riparimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm dhe impianteve hidrikë për shuarjen e zjarrit” 25,858,120 Njoftuar Fituesi CLIMACASA SHPK Me ofertë ekonomike shumatoren e çmimeve për njësi 300 555 Lekë pa Tvsh
Sh.A Porti Detar Sarande Blerje Uniforma për punonjësit e Portit Detar SHA Sarandë 2,167,670 Njoftuar Fituesi BLERINA SADIKU  2,153,800.00
BERAT CITY GREEN – BCG SH.A Blerje karburant per nevojat e shoqerise 7,712,500 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 7,712,500.00
SH.A Administrimi i Mbetjeve Qarkut Korce Mallra , pjesë ndërrimi dhe mirëmbajtje për Impiantin Reverse Osmosis 3,420,000 Njoftuar Fituesi ALBUJI 3,380,000.00
ECO Tirana Blerje 15 fryrëse elektrike të reja me bateri të dyfishtë dhe 60 bateri 4,450,000 Njoftuar Fituesi “INPLY” SH.P.K 4,200,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje e biletave të transportit ajror ndërkombëtar Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Ndertimi i rrjetit te KUZ, qyteti Prrenjas 248,351,559 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 227,687,722.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Blerje materiale kancelarie për nevojat e shoqërisë 1,499,600 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 816,837.00
Identitek Sh.a Shërbim i auditim dhe certifikim sipas standardit iso 27001:2022 nga një trupë certifikuese 5,000,000 Njoftuar Fituesi “TUV AUSTRIA HELLAS LTD (DEGA SHQIPERI)” 4,100,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 1 biletë Udhëtimi me avion Tiranë – Tbilisi, Gjeorgji - Tiranë Shpallur Procedura

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data