Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1784 8,431 133,193,679,818 6,125 98,937,922,346 88,194,546,090

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente Ujësjellësi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale 12,999,097 Njoftuar Fituesi
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 1 “Supervizim i objektit: “Mirëmbajtje Kanali Ujites Rezervuari Grabovice-Pervalec” 23,226 Njoftuar Fituesi M.A.K Studio 21,290.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 “Supervizim i objektit: “Mirëmbajtje Kanali Ujites Krasta e Blaces-Mezarek-Qershize 41,549 Njoftuar Fituesi M.A.K Studio 38,353.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3 “Supervizim i objektit: “Mirëmbajtje Kanali Ujites (Zbrites) Bataqet, Bahcallek 17,358 Njoftuar Fituesi M.A.K Studio 15,911.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 4 “Supervizim i objektit: “Mirëmbajtje Kanali Ujites Korie Vakëfit Pretushë” 32,129 Njoftuar Fituesi M.A.K Studio 29,658.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 5 “Supervizim i objektit: “Mirembajtje Kanali Ujites Stropcke-Leshnice” 41,185 Njoftuar Fituesi M.A.K Studio 38,017.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Njoftuar Fituesi ADD PRINT 1,344,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Sistemim i përroit të hapur në rrugën:”Engjëll Mashi”, “Loni Ligori”, Yzberisht". 20,578,567 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 17,123,196.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,991,560 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 4,775,064.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 4 "Blerje materiale të tjera" 3,594,357 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 3,533,398.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Materiale Elektrike 1,989,776 Lidhur Kontrata “2 AS INVEST” shpk 1,737,196.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shpenzime për mirëmbajtjene mjeteve të transportit (Riparim mjetesh, nderrim gomash, bateri dhe vaj) 6,666,650 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 6,446,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Materiale Pastrimi Higjeno-sanitare 1,500,000 Njoftuar Fituesi MURATI D 1,386,278.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim ATSEP bazik për inxhinierët e CNS/SMC 2,500,000 Njoftuar Fituesi A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 2,400,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera 704,666 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 699,300.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Licencimi, mirëmbajtjen dhe trajnimin e programeve inxhinierike në OST sh.a. 49,000,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Cloud Mail Server 5,000,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Implementimi ne harte i vendndodhjes dhe elementeve financiare te aktiveve afatgjata ne sistemin e raportimin Oracle Analytics Cloud 1,800,000 Shpallur Procedura
Njesia e Prodhimit HEC Fierze “Rehabilitimi i galerisë së çimentimit në kuoten 296 mmnd në shpatullën e majtë të digës Fierze dhe e rrugës së saj të aksesit”. 117,847,920 Rishpallje me Njoftim Fituesi Ndregjoni SHPK 112,002,193.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë këmbimi për jet pompat 12,653,330 Njoftuar Fituesi VIBTIS SHPK 12,210,463.00
Albanian Seaports Development Company Blerje pajisje informative/elektronike 5,222,800 Njoftuar Fituesi ATOM 5,044,000.00
Albanian Seaports Development Company Mobilje dhe pajisje zyre 3,837,167 Njoftuar Fituesi Muça SHPK 3,538,575.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje pompa uji 4,999,850 Njoftuar Fituesi CLIMACASA SHPK 4,849,800.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje sistem faturimi dhe arketimi 11,800,000 Lidhur Kontrata KREATX 11,200,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbime në funksion të komunikimit, promovimit dhe organizimit të aktiviteteve të KESH sh.a 12,704,540 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbim mirëmbajtje, për infrastrukturën TIK dhe Network 43,131,400 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Supervizion punimesh për objektin: “Rikonstruksion i rrjetit të ujësjellësit në fshatin Shënvlash, Nj.Adm. Rrashbull, Bashkia Durrës 2,224,458 Njoftuar Fituesi INVICTUS Shpk & HYDRO-ENG CONSULTING Shpk 1,989,456.00
Termocentrali Vlore sh.a Blerje materiale per konservimin e impiantit (kimikate dhe reagente) 1,800,550 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Sarandë SH.A Blerje kompjutera dhe printera 3,437,632 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 3,180,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Sherbime te mirembajtjes se matrapikeve dhe agregateve,cekic thyeres. 2,450,000 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data