Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
360 1951 9,475 159,558,234,192 6,939 120,955,389,257 108,298,836,325

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
ECO-ELB sh.a Blerje Shnderrues Statik Inverter 1,666,667 Rishpallur Prokurimi
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 1- “Trajnimi dhe certifikimi i personelit për punët në impjante elektrike dhe për punimet me enët nën presion” 657,950 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 2- “Trajnimi dhe certifkimi i personelit për mbrojtjen ndaj zjarrit” 416,500 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 3- Trajnimi dhe certifikimi i personelit për atmosferat Shperthyese dhe pajisjet mbrojtese (ATEX)” 367,200 Shpallur Procedura
ECO-ELB sh.a Automjet me qira, Furgon per pasagjere 1,600,000 Shpallur Procedura
ECO-ELB sh.a Automjet me qira, Fuoristrade 1,500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Ndërtimi i Kabinave të reja Banaj- 4, Banaj- 5 dhe rikonstruksioni i rrjetit TU të tyre me kabëll ABC 8,669,423 Shpallur Procedura
Identitek Sh.a Shërbim Networku për Trasmetimin e të Dhënave midis Zyrës Qendrore dhe Zyrave në Rrethe 2,704,540 Njoftuar Fituesi MC NETWORKING 2,600,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje bilete avioni per itinerarin Tirane –Londer dhe kthim Londer - Frankfurt - Tirane Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje kancelari per nevojat e OSHEE Group sh.a, OSSH sh.a, FSHU sh.a, FTL sh.a per nje vit 59,032,679 Njoftuar Fituesi INTERLOGISTIC 52,074,014.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel “Rikonstruksion i rrjetit ‘TU’ 0.4kV me kabëll ‘A.B.C’ në njësinë Bulqizë, Drejtoria Rajonale Burrel, Zonat Gjoricë, Fushë Bulqizë, Zerqan, Krast, Trebisht” 279,022,659 Njoftuar Fituesi RAFIN COMPANY SHPK 269,434,149.00
Autoriteti Portual Durres Tirane Rome Tirane Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve 4,197,900 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,629,800.00
Sh.A Albpetrol Blerje materiale sanitare (detergjentë, pastrues e.t.j.) 1,771,785 Rishpallje me Njoftim Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 1,717,790.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim mirëmbajtje për sobat profesionale me gaz në objektet parashkollore 15,374,000 Njoftuar Fituesi CLIMACASA SHPK Njësi me vlerë 213 265
Ndermarrja e Sherbimeve Bashkiake Mat Blerje Karburant 13,333,333 Njoftuar Fituesi "RUÇI" 13,333,333.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Printim fature klienti dhe dokumentacion zyre 2,099,880 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 1,134,890.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje materiale për Ujësjellësin (saracineska, tuba, rakorderi, fasheta, bashkues etj) dhe Blerje materiale për Kanalet e Ujërave të ndotura (tuba korrogato, puseta etj).- Marrëveshje kuadër me një operator ekonomik- ku të gjitha kushtet janë të përcaktu 24,999,500 Njoftuar Fituesi ARJEIL SHPK 24,999,500.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje kancelari për nevoja të Shoqërisë 1,814,735 Njoftuar Fituesi
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Kalim nga 10 ne 20 kv rrjeti TM, rrjeti TU me kabell Abc, kabinat ne fiderin F-18, N/St Lezhe 151,395,597 Njoftuar Fituesi CURRI SHPK 148,812,826.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Pragë dhe Bruksel Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Pjesë këmbimi IT 6,737,500 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Materiale elektrike 8,984,333 Njoftuar Fituesi "ARGUS POWER" sh.p.k 8,777,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje pajisjesh për Nënstacione 52,075,000 Njoftuar Fituesi 2A TRADE & ENGINEERING 50,480,700.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Tonera dhe aksesorë për pajisje printimi multifunksionale 2,331,000 Shpallur Procedura
Ndërmarrja e Gjelbërimit, Higjienes dhe Mirëmbajtjes së Varrezave Fier Blerje pllaka betoni për shërbime funerale 3,513,000 Njoftuar Fituesi EB-2000 3,092,044.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Blerje kancelari për nevoja të shoqërisë OST sh.a.” 3,000,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,975,899.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh. 1,860,000 Lidhur Kontrata DELOITTE AUDIT ALBANIA & DELOITTE ALBANIA SH.P.K 1,860,000.00
Qendra Kulturore dhe Klubi Sportiv Lushnje Transport i Artisteve, Veteraneve dhe Klubit te Shumesporteve” MarrëveshjeKuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 2,083,248 Lidhur Kontrata TEMPO 2,083,248.00
Identitek Sh.a Blerje Toner dhe Drum (photoconductor 5,037,500 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data