Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
248 1593 6,898 107,061,960,979 5,223 77,563,023,799 67,635,511,043

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Albpetrol Blerje Profile hekuri dhe celiku 2,016,867 Anuluar Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i internetit per nje periudhe 3 vjecare 95,723,816 Njoftuar Fituesi ALBTELECOM SHA 89,980,416.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 2 bileta Udhëtimi me avion Tiranë - Milano (Malpensa) - Tiranë. Shpallur Procedura
HEC LANABREGAS sh.a REHABILITIMIN E SISTEMIT TË FURNIZIMIT ME UJË TË AGREGATEVE NË HEC LANABREGAS 4,907,000 Njoftuar Fituesi START CO SHPK 4,590,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje Karbon Aktiv për UKT sh.a” 37,787,750 Lidhur Kontrata W.Center SHPK 36,465,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Materiale për mirembajtjen e rrjetit K.U.Z (kanaleve të ujërave të zeza) 1,250,760 Njoftuar Fituesi MIFEEL 1,111,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje dhe blerje pjesë ndërrimi për sistemin Help Desk-IBM 29,333,333 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 28,587,636.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje pjese nderrimi dhe shpenzime për përmirësimin e ndërfaqes për sistemin CMS - IBM 34,666,666 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 33,473,902.00
Sh.A Porti Detar Sarande Veshmbathje per personelin, viti 2021 1,100,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,043,090.00
Sh.A Albpetrol Ndërtim RVM në QPN Fier, sektori Cakran-Mollaj (3/60 m3+1/100 m3) 4,241,860 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore "Blerje KARBURANT" 8,333,333 Lidhur Kontrata BOLENA. 8,193,281.00
Sh.A Albpetrol Blerje automjet zjarrfikëse për QEMNG Patos 11,800,000 Njoftuar Fituesi LEKA -2007 SHPK 11,290,000.00
Sh.A Porti Detar Sarande Blerje materiale higjieno-sanitare, pastrimi, dezinfektimi, mbrojtje anticovid 2,500,000 Njoftuar Fituesi Malvina Visoka 2,299,350.00
Sh.A Albpetrol Ndërtim RVM 200 m3 me ngrohje në Sektorin Cakran-Mollaj 4,475,440 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Rikonstruksion i linjave të ujësjellësit të fshatit Matjan, Njësia Administrative Ballagat, Lushnje. 3,307,261 Anuluar Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tiranë-Beograd-Tiranë Shpallur Procedura
ILLYRIAN GUARD SH.A Blerje Pajisje Kompjuterike 7,988,774 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore MIRËMBAJTJE HIDROVORI(SHËRBIME DHE RIPARIME POMPAVE AKSIALE) 1,250,000 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,155,950.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore “Blerje “pllaka trotuari, traventina, zgara, bordura”” 1,166,000 Njoftuar Fituesi MIFEEL 928,100.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Kaseta (Bokse) Matesash 7,913,333 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 7,190,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje F/V 8 zyra kontenierike dhe 1 sanitare per nevojat e Stafit të Apd-se’, 6,561,772 Njoftuar Fituesi “E M A N T E” shpk 6,511,913.00
Termocentrali Vlore sh.a Blerje materiale per konservimin e impiantit( kimikate dhe reagent) 1,954,500 Njoftuar Fituesi Alfred Bënja 1,949,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje 5 Dyer Xingato 1,950,000 Anuluar Procedura
Autoriteti Portual Durres Materiale Informatike 15,831,700 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Bojra Printerash 7,891,677 Shpallur Procedura Adenis Kastrati 6,864,417.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Ndertim rrjet kanalizimi ne bllokun e kufizuar nga rruget: "Adem Sina", "Hiqmet Buzi", Sauk" 41,587,854 Lidhur Kontrata “V.A.S Konstruksion” sh.p.k 29,347,096.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje pajisje elektronike 12,500,000 Njoftuar Fituesi SINTEZA CO SHPK 12,441,426.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Spanjë, Madrid 1,550,000 Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 1,264,950.00
Autoriteti Portual Durres Kancelari 3,936,948 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,469,711.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike” 7,853,400 Njoftuar Fituesi S&T Albania SHPK 7,700,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data