Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
361 1952 9,489 159,892,564,499 6,953 121,559,113,067 108,966,349,945

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Albpetrol Shërbim për monitorimin e mjedisit 12,626,667 Signed the Contract ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing 7,811,869.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje mjete transporti të përdorura 4,340,000 Signed the Contract TIRES-R “sh.p.k” 3,500,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Faza e dyte e zgjerimit dhe rikonstruksionit te fiderit E10 ne zonen e Berzhites se bashku me rrjetin TU me percjelles ABC 159,994,518 Announced the Winner 4 A -M SHPK 142,390,470.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Zevendesimi me 20 kV te fiderave Mezes 107 etj, me furnizim nga fideri 32 Kashar 61,724,835 Announced the Winner “ENERCOM” shpk & “EL-POWER” shpk & “UDHA” shpk 59,601,736.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Shërbimi i ruajtjes dhe shoqërimit të vlerave monetare për Njësinë e Koordinimit Gjirokastër FSHUsh.a 23,199,725 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 23,178,898.00
Tirana Parking Pajisje me Sinjalistike i blloqeve te Parkimit per Rezident 4,096,588 Re-Proclaimed and Signed the Contract R. S. & M 3,960,670.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Shoqerimi i vlerave monetare per Drejtorine Rajonale Shkoder” me afat 24 muaj. 22,724,025 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 22,720,981.00
Sh.A Albpetrol Tubo pompë kompresori TS 5,372,800 Announced the Winner USAlb & Co shpk 5,250,100.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje buke thekre dhe integrale 18,954,453 Announced the Winner KADRA SHPK 16,376,647.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje bilete avioni per itinerarin Tirane –Athine e kthim Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 83,475.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)” 65,464,000 Announced the Winner InfoSoft Office 36,750,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Sherbim fiskalizimi 1,500,000 Announced the Winner "Nexia Al Consulting sh.p.k" 792,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje fruta dhe zarzavate 77,694,098 Announced the Winner “AGRO-KONI” sh.p.k 72,947,297.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Përmirësimi i infrastrukturës së Telekomunikacionit në N/ST-ve kryesore (Bateri, ODF, Kondicioner, pajisje etj) 39,995,000 Signed the Contract ISA.NET sh.p.k & EMC Group sh.p.k 39,393,976.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private dhe monitorimi ne distancë 15,977,568 Signed the Contract “Ro.gat Security” shpk 15,977,568.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit fushë-kuqe 37,472,278 Announced the Winner BALILI KONSTRUKSION shpk & I.C.C GROUP 36,130,994.00
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Blerje Karburanti për mjetet e Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë për vitin 2024-2025 11,666,666 Announced the Winner KASTRATI 10,850,414.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirëmbajtja e platformës elektronike të blerjes së energjisë elektrike 3,600,000 Signed the Contract COMMUNICATION PROGRESS 3,420,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Blerje mish për kafshët e Kopshtit Zoologjik për vitin 2024” 9,015,678 Announced the Winner M.C.CATERING SHPK 7,244,970.00
Termocentrali Vlore sh.a Transport i punonjesve te shoqerise 1,386,000 Announced the Winner FJOIG 1,375,440.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale marangozi 34,975,450 Announced the Winner POWER INDUSTRIES 32,827,150.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Sherbimi i ruajtjes dhe shoqerimit te vlerave monetare per Njesine e Koordinimit Berat FSHU sh.a 36,976,850 Signed the Contract MYRTO SECURITY 36,541,440.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Spostimi i linjave që preken nga gjurma e aksit rrugor Thumanë – Vorë – Kashar dhe instalimi i shtyllave të demontuara në linjën Fier - Rrashbull 326,558,088 Signed the Contract 4 A -M SHPK 314,941,468.00
Bashkia Shkoder Sherbimi i sigurise ne objekte' 9,803,945 Signed the Contract Nazeri 2000 SHPK 9,792,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirëmbajtje e sistemit AMI 10,000,000 Signed the Contract "GSA"sh.p.k 9,840,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje bojra teknologjike dhe lëndë pastrimi teknologjike për Hibrid Mail 7,809,650 Signed the Contract Sinteza Co sh.p.k 7,751,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Vlerësimi teknik në instalimet e Gazsjellësit TAP 60,790,766 Announced Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Viene-Tirane Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 232,000.00
Autoriteti Portual Durres Hartim projekti për Port House dhe rehabilitim i Godinave Historike ADM” 51,221,815 Signed the Contract “Civil Cons” shpk & Transport Highway Consulting shpk & Arabel –Studio Arabel- Studio” shpk 50,920,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike të pronave, aseteve dhe personelit të OSSH Sh.A., dhe të Njësisë Kordinimit Burrel FSHU Sh.A 64,512,541 Signed the Contract EUROGJICI-SECURITY Shpk 63,923,381.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data