Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
3 GJEOKONSULT & CO SHPK 3 128,943,406 3 128,943,406 126,513,650

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Supervizion punimesh për objektin : Rikonstruksion dhe ndërtim i rrjetit të kanalizimeve të zonave informale, Harmës; pjesërisht Krasta e Vogël, pjesërisht L: Dyli Haxhire, pjesërisht L: Katundi i Ri, të Bashkisë Elbasan. 5,630,320 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 5,630,320.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti 1 Batimetria e liqenit Fierzë,vlerësimi i sedimenteve dhe vlerësimi gjeologjik i shpateve malore 106,952,000 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 104,800,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Hartimi i projekt - preventivit të zbatimit për sot dhe për prespektivën 25- vjeçare të furnizimit me ujë “të zonave: Kombinat, Qyteti Nxënësve (Selitë e Vogël), Yzberishtit, Katundit të Ri (Mëzes, Kashar, Autostradë), Kodër Kamëz 16,361,086 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 16,083,330.00
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data