Open Procurement Albania

Sistemimi dhe asfaltimi i rrugës lidhëse të galerisë së kuotës 178 MMND në HEC Fierzë

Procuring Authority / Buyer Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Procuring Authority / Buyer
Tender object Sistemimi dhe asfaltimi i rrugës lidhëse të galerisë së kuotës 178 MMND në HEC Fierzë
Reference No. REF-76513-10-23-2020
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 82 840 453,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 26-10-2020
Last date of Submitted Documents 25-11-2020
Tender Held Date 25-11-2020
No. of Bidders 14
Bidders Shpresa AL Sh.p.k
SIRETA 2 F sh.p.k
CURRI sh.p.k & XHENGO sh.p.k
ALBA Konstruksion
INA sh.p.k
KACDEDJA sh.p.k & AGRI Konstruksion sh.p.k
Almo Konstruksion sh.p.k & JUBICA sh.p.k
Kevin Construksion Sh.p.k & “PEPA GROUP” Sh.p.k
NDREGJONI sh.p.k & KTHELLA sh.p.k
BE ISsh.p.k & 2T sh.p.k
SMO UNION sh.p.k & SMO VATAKSI sh.p.k
Company Riveria 2008 & Dajti Park 2007 sh.p.k
Nika sh.p.k & ED Konstruksion sh.p.k
HASTOCI sh.p.k & LEON Konstruksion sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KEVIN CONSTRUKSION
 • The winning bid ALL without vat 57,927,452
  Bidder Announcement date 29-12-2020
  Award and Contract Amount ALL with VAT 69,512,942
  Contract date 21-01-2021
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 6 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Shpresa AL Sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DT.
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.8 të DT.
  2. SIRETA 2 F sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur preventivin e punimeve të detajuar sipas kërkesës së DT.
  3. CURRI sh.p.k & XHENGO sh.p.k, për këto arsye:
  - Formulari i ofertës ekonomike i është drejtuar Autoriteti tjetër Kontraktor.
  4. ALBA Konstruksion, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DT.
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.9 të DT.
  5. INA sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.5 të DT .
  6. KACDEDJA sh.p.k & AGRI Konstruksion sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.5 të DT.
  7. Almo Konstruksion sh.p.k & JUBICA sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DT.
  Cancellation reason
  Additions Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.11 - Dt.25-01-2021
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for KEVIN CONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for KEVIN CONSTRUKSION viti 2014
  Monitor treasury transaction for KEVIN CONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for KEVIN CONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data