Open Procurement Albania

Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV

Procuring Authority / Buyer Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a
Procuring Authority / Buyer
Tender object Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV
Reference No. REF-50867-11-22-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 449 990 927,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Publication Date 23-11-2022
Last date of Submitted Documents 09-12-2022
Tender Held Date 09-12-2022
No. of Bidders 3
Bidders 1.“Enbi Power” shpk
2.BOE “Prima Energy” shpk & “Aci Engineering” shpk
3. “SARDO” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Prima Energy shpk - Aci Engineering shpk
 • The winning bid ALL without vat 438 746 692,00
  Bidder Announcement date 28-12-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 526496031
  Contract date 18-01-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 18 (tetëmbëdhjetë) muaj nga dorëzimi i sheshit të ndertimit
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“SARDO” shpk, per arsye:
  -nuk ka bashkalidhur asnjë dokument ligjor dhe teknik në sistemin e App-se(pa oferte ekonomike).
  Cancellation reason
  Additions Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 7 datë 23 Janar 2023
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Projekt Zbatimi
  Relacion Teknik
  Planimetria Bazamentit te Fuqise se N.Stacionit te Ri
  Planimetria e N.Stacionit te Ri
  Fasadat e ndërtesës se N.Stacionit te Ri
  Sistemi HVAC i nderteses se N.Stacionit te Ri
  Sistemi i Tokezimit i nderteses se N.Stacionit te Ri

  Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV

  Procuring Authority / Buyer Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a
  Procuring Authority / Buyer
  Tender object Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV
  Reference No. REF-44873-10-08-2022
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 449 990 927,00
  Type of Contract
  Procurement Method Open Procedure
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 10-10-2022
  Last date of Submitted Documents 25-10-2022
  Tender Held Date 25-10-2022
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 18 (tetëmbëdhjetë) muaj nga dorëzimi i sheshit të ndertimit
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Nuk eshte paraqitur asnje oferte e pershtatshme ne procedurat me nje faze.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Planimetria e Nderteses se N.Stacionit te Ri
  Planimetria e N.Stacionit te Ri
  Relacion Teknik
  Skema Elektrike Njefazore e N.Stacionit te Ri

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data