Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 40 350,274,922 40 350,274,922 215,827,769

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje Letër" 49,534,865 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 49,534,865.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. "Materiale kancelarie me bazë letre" 53,166,037 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 52,089,907.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e varësisë". 3,750,000 Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e varësisë". 2,500,062 Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e varësisë". Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti X. ""Blerje tonera për Kontrollin e Lartë të Shtetit" 2,977,082 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 270,749.00  leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VIII. "Blerje tonera për Ministrinë e Kulturës" 3,792,456 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 150,625 leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. "Blerje tonera për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e varësisë" 21,231,216 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 955,109 leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. "Blerje tonera për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe institucionet e varësisë" 61,983,655 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1623549.17 leke per njesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. "Blerje tonera për Ministrinë e Drejtësisë dhe institucionet e varësisë" 24,534,242 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1066785 leke per njesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. "Blerje tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e varësisë" 31,905,179 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1502448 leke per njesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. "Blerje tonera për Ministrinë e Brendshme dhe institucionet e varësisë 52,943,371 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 882,947.00   leke per njesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IX. "Blerje tonera për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe institucionet e varësisë" 7,029,532 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 319,265 leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. "Blerje tonera për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe institucionet e varësisë" 6,794,032 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 558,519 leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data