Open Procurement Albania

Loti V. “Blerje fruta dhe perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti V. “Blerje fruta dhe perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
Nr. Reference REF-37787-08-03-2022
Vlera / Fondi Limit 22 262 379,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-08-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-08-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “M.C.CATERING” SH.P.K
2. “NELSA” SH.P.K
3. “ALBANIA-PIEMONTE” SH.P.K
4. “DOGEL” SH.P.K

Jane identifikuar si te suksesshem operatoret ekonomike te meposhtëm me keto vlera perkatese:
1. “M.C.CATERING” SH.P.K- 17,814,650 Leke pa TVSH
2. “NELSA” SH.P.K - 19,618,790 Leke pa TVSH
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.ALBANIA-PIEMONTE” SH.P.K, per arsye:
  -nuk plotëson pikën 2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit në DST, pasi referuar dokumentacionit në SPE, bilancet e paraqitura nga ky subjekt per vitet 2019-2020-2021, nuk janë të çertifikuara nga autoritetet përkatëse tatimore.

  2.“DOGEL” SH.P.K, per arsye:
  -nuk ka paraqitur ofertë dhe dokumenta ligjore kualifikues ne SPE.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i Njoftimit te Fituesit: Buletini Nr. 122 datë 6 Shtator 2022
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-37787-08-03-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data