Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje goma për automjete”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje goma për automjete”
Nr. Reference REF-43124-09-23-2022
Vlera / Fondi Limit 5 862 866,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 26-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“GAJD COMPANY ” SH.P.K
2.“ SI &CO COMPANY ” SH.P.K
3.“SPARKLE 32” SH.P.K

Jane identifikuar si te suksesshem, operatoret ekonomike te mëposhtem me keto vlera perkatese:
1.“ SI &CO COMPANY ” SH.P.K - 4,600,000 Leke
2.“GAJD COMPANY ” SH.P.K - 5,731,500 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 15-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“ SPARKLE 32 ” SH.P.K, per arsye:
  -nuk ka përmbushur detyrimin e përcaktuar në Pikën 22 , Paragrafi F, Seksioni ”Udhëzime për Operatorët pjesëmarrës” në DST, pasi nuk paraqiti argumentimin e ofertës anomalisht të ulët sipas kërkesave të Nenit 93 pika 1 dhe 2 të LPP
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-43124-09-23-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data